Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sylvanian Families Sündisznó ikrek

Termékkatalógus
Sylvanian Families Sündisznó ikrek
5 2 értékelés
Figura - lányoknak és fiúknak, figura magassága: 10 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0440 Termékszám:  5054131052181 Gyártó honlapja:

Sylvanian Families Sündisznó ikrek

A szylvaniai falu olyan állatokat tartogatott itt, amelyeknek gyönyörű kis házai vannak. Minden házat egy család lakik. Az egyikben fiúk családja lesz - apa, anya és két testvére - egy fiú és egy lány. Ahhoz, hogy a család teljes legyen, ez a csomag tartalmazza a családi ikreket. A készlet tartalmaz egy cumit és egy tejpalackot is. A csecsemőgondozás biztosan nagy örömet okoz!

Főbb jellemzői a Sylvanian Families - Rodina iker sündisznónak

  • Precíziós feldolgozás
  • A készlet tartalmaz egy üveget és cumit
  • Gyönyörű design, nosztalgikus hatású
  • A Sylvanian Families játék fejleszti a gyermekek szociális készségeit, elősegíti az egészséges játék fejlesztési elképzelések és érzések
  • Ábrák magassága: 5 cm
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

A Sylvanian Families teljesen feldolgozott

A gyermekek minden babának örülni fognak. Műanyagból készülnek, mely puha tapintású. A szemek fekete gyöngyökből készülnek. Mesterséges szőrme bőröket viselnek. A végtagok mozgathatók és a fej elfordul. Egyszerű öltöztetni és lecsatolni a baba ruháit.

Sylvanian Families játékok

A kollekció játékait 1985 óta gyártják, és szeretik őket a világ minden tájáról. A természet, a család és a szeretet, ez az összes ilyen játék alapvető koncepciója. A szylvaniai faluban minden állat a természet közelében él, a gyermek különböző történeteket készíthet, fantáziát, gondolkodást és szociális készségeket fejleszthet. A szylvai faluban házak, üzletek, bútorok, kiegészítők és állatok találhatók - mindezt a legkisebb részletességgel készítették. Az "örökzöld" játékok a kislányoknak ugyanazokat a lehetőségeket kínálják, mint a babák játéka, továbbá elősegítik az egészséges játékot.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
10 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Sündisznó ikrek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Rodina - dvojčata ježci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Rodina – dvojčatá ježkovia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Igel: Zwillinge Foxy & Elfie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Igel: Zwillinge Foxy & Elfie.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ