Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sylvanian Families Vidéki ápolónő szett nyuszi figurával

Termékkatalógus
Sylvanian Families Vidéki ápolónő szett nyuszi figurával
5 2 értékelés
Figura kiegészítő - méretek: 23 × 15 × 5,5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1581 Termékszám:  5054131050941 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Vidéki ápolónő szett nyuszi figurával Megszűnt

Sylvanian Families Vidéki ápolónő szett nyuszi figurával

Az is előfordulhat, hogy a Sylvanian Families állatok is megbetegszenek. Erre az esetre van egy nővérpult kiegészítőkkel és a nyúl nővér alakjával. A szett tartalmaz több mint 35 gyönyörű kiegészítőt, beleértve a kerekesszéket, mankókat, port és orvosi berendezéseket. A nővér mindent szépen felkészíti a kerekesszékre és már mehet is az első betegért. A szórakoztató és tanulságos játék kellemes, szórakoztató elfoglaltságot jelent minden korosztályú gyermek számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy mennyiségű részletesen kidolgozott tartozék
  • A figurák tudják mozgatni a végtagjaikat
  • Ruhákat le lehet venni és ismételten felöltöztetni a figurákat
  • Készülék is rárakható a kerekesszékre
  • A játék ezzel a készlettel szórakoztató és informatív

Odafigyelés a részletekre 

A feldolgozás során nagy figyelmet fordítottak a részletekre. Ezért megtalálható a kiegészítők között, például az apró olló, amelyet ki lehet nyitni és zárni, mint a valódit. Természetesen nem élesek a vágási sérülések elkerülése érdekében. Ugyanolyan pontossággal, mint az eszközöknél tették, úgyan úgy alkották meg a nővér figurát is a ruháival együtt. Rózsaszín ruha, amely cserélhető. A figurát finom bársony borítja és a végtagjait tudja mozgatni a könnyebb.betegellátás érdekében.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról rendeletének és minden jogi normának a cseh, magyar szabályozás szerint. Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat.

Méretek:
23 × 15 × 5,5 cm

Ajánlott kor:
3+ év

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Vidéki ápolónő szett nyuszi figurával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Sesterna – včetně příslušenství a figurky králíčka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Sesterna – vrátane príslušenstva a figúrky zajačika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Country Nurse Set - Krankenschwester - inklusive Zubehör und Hasenfigur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Country Nurse Set - Krankenschwester - inklusive Zubehör und Hasenfigur.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ