A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Synology DiskStation DS1515

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS1515
5 1 értékelés
Adattároló - 5x 3.5" SATA HDD, CPU Annapurna Quad-core 1.4GHz, 2GB RAM, 4x GLAN, 2x USB 3.0, 2x eSATA
Kód:  FN151n14 Termékszám:  DS1515 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS1515

Négymagos processzorának, hardveres titkosítómotorjának és lebegőpontos egységének köszönhetően a DS1515 komoly teljesítménnyel bíró, bővíthető, ötrekeszes NAS kiszolgáló, amely kiemelkedő átviteli sebességre képes. A feladatátvételi és Link Aggregation támogatással rendelkező, beépített négy Gigabit LAN port, valamint a High Availability és az SSD olvasás/írás gyorsítótár támogatás révén a DS1515 megbízható tárolási megoldással szolgál növekvő igényeihez igazodva, költséghatékony módon.

Kiemelt jellemzők

  • Nagy teljesítményű négymagos processzor
  • Hardveres titkosítás
  • Saját operációs rendszer
  • Kapacitás akár 40 TB
  • Bővíthető akár 10 lemezmeghajtóval

Négymagos CPU a magas teljesítmény érdekében

A négymagos CPU-val és 2 GB DDR3 RAM memóriával szerelt DS1515 kimagasló teljesítménnyel szolgál, így olvasási sebessége meghaladja a 403,77 MB/mp értéket, írási sebessége pedig 421,85 MB/mp feletti engedélyezett Link Aggregation technológiával. Az erőteljes hardvernek köszönhetően a DS1515 képes jelentős mennyiségű adatfeldolgozási kérelemnek eleget tenni, miközben egyenletesen magas adatfeldolgozást biztosít minden csatlakoztatott kliens felé.

Díjnyertes operációs rendszer

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology DiskStation Manager természetesen támogatja a magyar nyelvet.

Négy LAN port

A beépített négy Ethernet port támogatja feladatvételt és a Link Aggregation technológiát, előbbinek köszönhetően pedig biztosítható a folyamatos rendelkezésre állás még akkor is, ha a LAN kapcsolat meghibásodik az egyik porton, így csökkentve a költséges szolgáltatásleállás veszélyét. A DS1515 USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. 

Optimalizált tárhely kezelés

A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat. Az olyan vállalatoknál, amelyek egynél több Synology NAS szerverrel rendelkeznek, a rugalmas és kényelmes CMS segítségével az összes egységet egyetlen belépési pontról kezelheti az IT rendszergazda.

Egyszerű telepítés és karbantartás

 A gyorscserélhető kialakítás megkönnyíti és kockázatmentessé teszi a merevlemezek cseréjét. A merevlemeztálca-zár nagyobb biztonságot nyújt a merevlemezek jogosulatlan vagy véletlenszerű eltávolítása ellen. A passzív hűtőrendszer gondoskodik a megfelelő működésről, még akkor is, ha a ventillátorok esetleg meghibásodnak. 

 

Paraméterek

Fiókok száma
5 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, iTunes server Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!

Tárhely

Fiókok száma
5 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, Download server, iSCSI, Adatbázis szerver, iTunes server Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!
Olvasási sebesség
403,77 MB/s Kész!
Írási sebesség
421,85 MB/s Kész!
Processzor
Alpine AL-314 Kész!

Interfész

eSATA
2 × Kész!
LAN
4 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
18,2 W Kész!
Általános fogyasztás
32,3 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
233 mm Kész!
Magasság
157 mm Kész!
Szélesség
248 mm Kész!
Tömeg
4,15 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS1515 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS1515. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS1515. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology Diskstation DS1515. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology Diskstation DS1515.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ