Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Synology DiskStation DS1517

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS1517
Adattároló - 5 db 3.5" SATA HDD-hez, CPU: Annapurna Labs Alpine AL-314 quad-core 1.7GHz, 2GB RAM, 4x GLAN, 2x USB 3.0, 2x eSATA
Kód:  FN151n17a Termékszám:  DS1517 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS1517

Ez a professzionális funkciókkal rendelkező NAS rendszer kis- és középvállalatok igényeinek egyaránt képes megfelelni. Ugyanakkor csak a töredékébe kerül egy tradicionális szerver árának. A NAS használatához ráadásul sem beszerzési, sem üzemeltetési, sem szoftveres költségek nem járulnak. A Synology-tól mindent egyben megkap, még az egyszerű vezérlést is. Ha még mindig klasszikus szerverre vágyik, az eszköz DX517 meghajtóval és kétdimenziós M.2 felülettel bővíthető az SSD gyorsítótár vagy a 10 GbE hálózati kártya számára. Így a megnövekedett adatforgalmat is bírni fogja. A termék 5 db 3,5" SATA merevlemezhez készült.

A Synology DiskStation DS1517 legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető NAS, vállalati követelményekhez
  • Cloud Station az adatok szinkronizálásához és eléréséhez
  • Speciális kiszolgáló intuitív vezérléssel és feltöltési funkcióval
  • Virtualization Environment tároló (VMware, Citrix és Microsoft Server 2012)
  • Legjobb kompatibilitás (FTP, SMB2, AFP, NFS, WebDAV, Windows AD és LDAP)
  • Folyamatos hálózati forgalom (4 gigabit, Failover és Link Aggregation funkciókkal)
  • Akár tíz további meghajtó (DX517)
  • Erős processzor a zökkenőmentes működéshez és az AES-NI hardveres titkosításhoz

Adatvédelem és integritás Btrfs-sel

Az új generációs Btrfs fájlrendszer képes megelőzni az adatok romlását. A köteten található Btrfs ugyanis két meta-adatbázist tartalmaz, így adatait még hibás szektorok keletkezése esetén is helyreállíthatja. Sőt, a munkát egy külön hiba-felderítő eszköz is segíti. A Btrfs ugyanakkor minden olvasási műveletet ellenőriz, tehát a hiba azonnal észlelhető és javítható lesz. A pillanatfelvétel funkció pedig lehetővé teszi egy megosztott mappa másolatának létrehozását. Így adatbázis-kezelési problémák esetén adatait visszaállíthatja arra a verzióra, amikor a biztonsági mentés készült.

Átfogó DiskStation menedzser

A NAS egy úgynevezett DiskStation Manager (DSM) operációs rendszerrel is rendelkezik. Így egy átlátható felületen keresztül vezérelheti az összes szolgáltatást, amiket akár igényei szerint kialakított csomagokhoz is hozzárendelhet. A fontos adatok és dokumentumok védelmének érdekében a DSM új kezelési és biztonsági eszközöket kínál. A Synology NAS ezért hálózati stratégiai központként is működhet. A Snapshot Replication funkcióval a DSM folyamatos adatvédelmet és többoldalas replikációt kínál a még átfogóbb védelem érdekében. A Synology Hyper Backup pedig egy biztonsági másolat több verzióját is képes elkészíteni.

Adatok minden oldalról

Fontos, hogy fájljai mindig kéznél legyenek, függetlenül attól, milyen eszközt használ éppen? A Cloud Station segítségével az eszközök közötti szinkronizálás és a saját felhő létrehozása könnyebb, mint valaha. A biztonságot a kétlépcsős azonosítás, a csoportos felhatalmazás (helyi és VPN) és a titkosítás garantálja. Ha aggódna a véletlenszerű törlés vagy fájlváltozás miatt, akkor dokumentumait akár 32 különféle verzióban is elmentheti. A Cloud Sync ezen felül pontosabb szinkronizációt és a biztonsági mentések felhőszolgáltatásból való előhívását is biztosítja.

 

Paraméterek

Maximum kapacitás
80 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server, iSCSI Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
80 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server, iSCSI Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,7 GHz Kész!

Interfész

eSATA
2 × Kész!
LAN
4 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
31,6 W Kész!
Általános fogyasztás
61,5 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
243 mm Kész!
Magasság
166 mm Kész!
Szélesség
343 mm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS1517 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS1517. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS1517. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS1517. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS1517.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ