Rapture Shop roku

Synology DiskStation DS1817

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS1817
Adattároló - küslő keret 8× 3,5" HDD számára, 4096 MB DDR3L, 4096 MB max. RAM, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, 2× eSATA, ház
Kód:  FN151n94a Termékszám:  DS1817 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS1817

Ez a hálózati adattároló szerver (NAS) professzionális képességeivel kielégíti minden kis- és középvállalkozás hatékonysági és produktivitásbeli igényeit. Ára azonban töredéke a nagy szerverekének. Ehhez nincs szüksége hatalmas beruházásra a vásárláshoz, működtetéshez és szoftverekhez. A Synology-val megkap mindend, ráadásul könnyű kezelhetőséggel. Amennyiben a bővíthetőséget is fontosnak találja, ez a szerver kiegészíthető további 10 db DX517-es meghajtóval, 2 db SSD-vel az M.2-es foglalaton keresztül, vagy 10 GbE-s hálózati kártyával a PCI-n kereszül. Így kielégíti az egyre növekvő igényeket a jövőben is. Az eszköz 8 db 3,5" vagy 2,5" SATA meghajtóhoz van tervezve.

A Synology DiskStation DS1817 adattároló főbb jellemzői

  • Költséghatékony NAS vállalatok igényeihez
  • Cloud Station funkció az szinkronizáláshoz az összes eszközön való eléréshez
  • Intuitív interfésszel rendelkező szerver rendszer
  • Tároló virtualizációs környezetekhez (VMware, Citrix és a Microsoft Server 2012)
  • A legtöbb megosztási móddal kompatibilis (FTP, SMB2, AFP, NFS, WebDAV Windows AD és LDAP)
  • Folyamatos hálózati forgalmat biztosít (4 Gigabites portok failover  és Link összefűzés funkciókkal)
  • További 10 lemezzel bővíthető (DX517)
  • Erőteljes processzor a zavartalan működéshez és hardveres az AES-NI titkosításhoz
  • 4GB memória

Adatvédelem és integritás a Btrfs-sel

A Btrfs egy újgenerációs fájlrendszer, mely megvéd az adatvesztéstől. A Btrfs minden metaadatról két kópiát tárol, így egyes merevlemezek meghibásodása vagy hibás szektorok esetén is lehetővé teszi az információk visszanyerését. Általában a hibák felismerése egy fájl esetében speciális eszközöket igényel. A Btrfs minden olvasási művelet során egy ellenőrző összeget hoz létre, így egy hibát azonnal érzékel és kijavít. A Snapshot funkció segítségével egész megosztási mappákról tud másolatot készíteni. Így egy emberi hibából adódóan bekövetkező adatbázis elvesztése vagy megbomlása esetén gyorsan vissza tudja állítani adatait az elkészített képfájl alapján.

Egy átfogó operációs rendszer: DiskStation Manager

Ez a NAS elegáns DiskStation Manager (DSM) operációs rendszerrel bír, a. A jól áttekinthető környezet segítségével könnyen menedzselheti beállításait, valamint különböző csoportokba rendezheti őket igényeinek megfelelően. A nélkülözhetetlen adatok megőrzése érdekében a DSM vadonatúj menedzsment és biztonsági eszközökkel van ellátva így a Synology NAS rendszere stratégiai szerepet játszhat hálózatában. A Snapshot Replication funkció segítségével a DSM majdnem teljesen folyamatos adatbiztonságot és többhelyű replikációt biztosít a teljeskkörű védelem érdekében. A Synology Hyper Backup több verziót is képes eltárolni különböző lemezterületeken.

Adatok bárhonnanl

Fontos Önnek, hogy a fájljai kéznél legyenek, függetlenül attól, hogy melyik eszközt használja? A Cloud Station segítségével a különböző eszközök közti fájl szinkronizáció és a saját, privát felhő létrehozása könnyebb mint valaha. Az üzleti biztonság kétlépcsős ellenőrzéssel, csoportos engedélyezéssel (helyi vagy VPN) vagy titkosítással is megvalósulhat. Ha tart a véletlen törlések okozta fájlvesztéstől, vagy a fájlok megváltozásától, ezekről akár 32 régi verzió egyidejű tárolása is lehetséges. Emellett a Cloud Sync pontosabb szinkronizáció irányítást és biztonsági mentési lehetőséget kínál a Synology-ról egy külső felhőszolgáltatásra.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Maximum kapacitás
80 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server, iSCSI Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
80 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server, iSCSI Kész!

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB (4 096 MB) Kész!
RAM memória bővíthetősége
8 GB (8 192 MB) Kész!
Processzor frekvencia
1,7 GHz Kész!

Interfész

eSATA
2 × Kész!
LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
31,6 W Kész!
Általános fogyasztás
61,5 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
243 mm Kész!
Magasság
166 mm Kész!
Szélesség
343 mm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS1817 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS1817. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS1817. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS1817. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS1817.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ