30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Synology DiskStation DS216play

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS216play
4,7 25 értékelés
Adattároló - külső doboz 2 x 2,5/3,5" SATA II HDD, CPU Dual-core 1,5 GHz, 1 GB RAM, GLAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, USB nyomtatószerver, cseh nyelvű közeg
Kód:  FN143d4 Termékszám:  DS216play Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS216play

Video-felkonvertálás 4K Ultra HD

DS216play átviteli rendszer fel van szerelve a hardveres gyorsítást, és támogatja kodekek H.264 / H.265 1080 és H.265 4K, amely lehetővé teszi a átadása 4K videók 1080p, így alkalmas az összes ablak és a sávszélesség, függetlenül attól, hogy helyi vagy távoli médialejátszó mobil eszközök. Ezen felül, akkor át videofelvételeket az eredeti 4K felbontású, hogy a médialejátszó vagy 4K TV-ben egy helyi hálózati környezetben.

olvas
ír
107
91
színbeállítások

diagram

#03a9f4

margók

RGBA (220,220,220.0.75)

Grafikon: hover

#0281BC

Margók: hover

RGBA (220,220,220.0.75)

Dual-core CPU és koprocesszor javítja feldolgozás média

DS216play modell fel van szerelve egy kétprocesszoros CPU core 1.5 GHz 1 GB RAM-mal és RAID 1 konfiguráció alatt Windows-környezetben várja az átlagos olvasási sebessége 107 MB / s és írási sebessége 91 MB / sec. Beépített koprocesszor növeli a teljes teljesítmény a fő CPU egység és különösen hasznos a gyorsabb létrehozása bélyegképek feltöltésekor nagy mennyiségű fotók vagy videók.

Media szerver DLNA

DS216play Működhet DMS (Digital Media Server), DLNA, amely lehetővé teszi át a média tartalmat, például. zene, fotók és videók a DLNA kompatibilis eszközök bárhol a világon.

Nyerő operációs rendszer - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) egy elegáns böngésző operációs rendszert használt valamennyi DiskStation és RackStationhöz, amely segít kezelni a Synology NAS szerver. Az intuitív felhasználói felület a DSM hozzáférést az adatokhoz és megosztása jobb és könnyebb. Synology csomag központ lehetővé teszi, töltse le és telepítse hasznos kiegészítő csomag szabott az egyének és a vállalatok, amelyek lehetővé teszi az életét élvezetesebbé és produktív munka.

Csatlakozás az adatok gyors és egyszerű

Synology célja, hogy megadja a legnagyobb gyakorlati haszna az összes szolgáltatást DS216play. Hála Synology QuickConnect nem kell foglalkozni a bonyolult DDNS beállításokat. QuickConnect megszabadítja Önt a bonyolult telepítési és router port forwarding, így a fájlok a munka és a szórakozás lesz azonnal elérhető bármely számítógép, laptop vagy mobil eszköz további költségek nélkül.

Pět jasných důvodů, proč si Synology QuickConnect zamilujeteQuickConnectDDNS
Volitelné IDANOANO
Přeskočit nastavení sítěANONE
Zamezit přesměrování portuANONE
Zpřístupnit všem uživatelůmANONE
Pracovat bez veřejné IP adresyANONE

A legjobb center fájlok

File Station egy gyors és biztonságos eszköz megosztása és kezelése a tárolt fájlok DS216play. A adatfeltöltés a Mac vagy PC egyszerűen húzással. Speciális szűrők lehetővé teszik a könnyű visszakeresését dokumentumok, fényképek és videók. Beépített FTP vagy e-mail kliens DS216play segítségével könnyedén rendezheti és megoszthatja a fájlokat a fejlett webes alkalmazások. A fájlok és mappák lehet osztani másokkal, és elküldenek egy linket. A fájlok mobileszközökön használó mobil társ app DS file. HTTPS, SSL / TLS titkosítás és a lejárati dátumot hivatkozás akkor biztosítják fájlmegosztás az interneten keresztül teljesen biztonságos.

Hatékony biztonsági lehetőségeket

Synology DS216play lehet használni, mint egy központosított backup helyen. Mindent a számítógépen, akkor másolatot készíteni közvetlenül a Synology NAS segítségével Cloud Station, akár a Windows vagy Mac. Amikor egy fájl megváltozik, ezek a módosítások mentésre automatikusan DS216play. Mac felhasználók is használhatják a natív alkalmazás támogatja az Apple Time Machine. A vonatkozó adatok DS216play is vissza egy másik DiskStation rsync szerver, külső meghajtók vagy a felhő szolgáltatás az Amazon S3, gleccser, a Microsoft Azure, vagy SFR hicloud. "Biztonsági mentés és replikáció" lehetővé teszi, hogy a menetrend biztonsági mentési feladatokat, állítsa vissza a szerver egy adott időpontban és minimálisra csökkentse a tárhely és a feldolgozási időt igénylő csak egy bizonyos adatblokk, amely megváltoztatta a verziók között.

Amikor fájlokat keresztül elérhető felhő szolgáltatás

DS216play hozza meg a teljes felhő szolgáltatás. Cloud Station lehetővé teszi, hogy szinkronizálja a fájlokat között DiskStation és számos eszköz, beleértve a Windows PC-k, Mac, Linux, iOS, Android és Windows mobil eszközöket is, kétirányú szinkronizáció lehetővé teszi a szinkronizálást a különböző eszközök között DiskStation. A DiskStation fájlok szinkronizálhatók a Google Drive, onedrive, Dropbox, Box, a fúvóka és a Baidu Cloud - saját hibrid felhő rugalmas tárolási és adatvesztés megelőzés. 

leginkább kompatibilis megosztása

Élvezze az egyszerű fájlmegosztást Windows, Mac és Linux, amelyre DS216play átfogó támogatást nyújt a hálózati protokollokat, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV. Az integráció a Windows AD és LDAP DS216play könnyen integrálható a meglévő hálózati környezetben. A Kuka által támogatott AFP, CIFS, WebDAV, File Station, és nem is kell aggódnia a hiányzó fájlokat. Törölt fájlokat egy megosztott mappában automatikusan átkerül a Lomtárba. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
leginkább kompatibilis megosztása

Kihasználják a multimédia könyvtár

DS216play lehet használni, mint egy központi platform a szervezet biztonsági és megosztás gyűjtemények fényképek, zenék és videók. Az egyszerű és elegáns felület és csomagok Synology - Photo Station, és az Audio Station Video Station - könnyen és problémamentesen létrehozhat egy szórakoztató központ. Mivel minden tárolt DS216play, lehet szervezni az Ön, és nem kell aggódnia, kiegészítő havi díjakat tárolókapacitás. A digitális gyűjtemények, akkor is megoszthatja másokkal egy egyszerű kapcsolat.

Tartalom lejátszása a TV

DS216play nagyon kompatibilis más készülékekkel, lehetővé teszi, hogy kezelje, és élvezze a digitális tartalom már meglévő eszközökkel: számítógépek, mobil eszközök, televízió és hifi és DLNA eszközök. Synology kínálja a legújabb támogatását TV lejátszás, köztük a Samsung TV, Roku lejátszó, Apple TV és a Google Chromecast, így a tárolt digitális tartalmak DS215j könnyen lejátszhatók a szélesvásznú TV. 

Legyen mobil alkalmazások

Synology fejleszt sokoldalú mobil alkalmazások - figyelmét DS, DS audio, video DS, DS photo + DS felhő, DS file, letöltés DS és DS cam -, hogy segítsen kezelni az Ön DS215play okostelefonok és tabletta. QuickConnect egyszerűsíti a hálózati megszüntetésével beállítani a router vagy port forwarding. Köszönhetően a mobil alkalmazások A Synology multimédiás gyűjtemény és állományok továbbra is az úton.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Mobilní aplikace

Környezetbarát NAS szerver

Minden Synology NAS szerverek vannak kialakítva, az energia hatékonyságot szem előtt tartva. DS216play fogyasztják csak 6,83 wattot hibernálás HDD és 15.08 W hozzáférést. Speciális ventilátor és az intelligens légáramlás rendszer DS216play fenntartani a folyamatos hűtési rendszer, míg a megjelenése elnyelő zaj miatt csendesebb, mint a PC-n. Synology felismeri globális felelősségét és minden termék készült RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből és csomagolni újrahasznosítható csomagolásban.

Paraméterek

Maximum kapacitás
16 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
0 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
16 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
0 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,5 GHz Kész!
Olvasási sebesség
107 MB/s Kész!
Írási sebesség
91 MB/s Kész!
Processzor
Intel Dual Core Kész!

Interfész

LAN
1 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
15,08 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
225,5 mm Kész!
Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
100 mm Kész!
Tömeg
0,88 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS216play Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS216play. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS216play. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS216play. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS216play.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ