Akvizice ApF HU Shop roku

Synology DiskStation DS416play

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS416play
4,5 4 értékelés
Adattároló - 4x 2.5"/ 3.5" SATA III HDD/SSD, CPU 1.6GHz (akár 2.48GHz), 1GB RAM, ext. RAID szerver, 2x GLAN, 3x USB 3.0
Kód:  FN151e5 Termékszám:  DS416play Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS416play

4K Ultra HD videóátkódolás

DS416play átviteli rendszer hardveres gyorsítással van felszerelve, és támogatja a H.264 / H.265 1080 és H.265 4K kódekeket, amely lehetővé teszi a 1080p felbontású 4K videók lejátszását. Ezáltal kompatibilis bármilyen képernyővel és sávszélességgel, függetlenül attól, hogy helyi vagy távoli médialejátszó mobil eszközökről van szó. Ezen felül, az eredeti 4K felbontású videókat könnyen megjeleníti a médialejátszóján vagy 4K TV-ben egy helyi hálózaton belül.

olvas
ír
225
186
színbeállítások

diagram

#03a9f4

margók

RGBA (220,220,220.0.75)

Grafikon: hover

#0281BC

Margók: hover

RGBA (220,220,220.0.75)
 
 

Dual-core CPU és koprocesszor javítja a médiafájlok feldolgozását

A DS416play modell az 1,6 GHz-es kétmagos processzorral, 1 GB RAM-mal és RAID 1 konfiguráció alatt Windows-környezetben  225 MB / sec átlagos olvasási sebességet   és  186 MB / sec írási sebességet kínál.

Media szerver DLNA eszközökkel

A DS416play ellátja egy DMS (Digital Media Server), DLNA funkcióit, amely lehetővé teszi a média tartalmak közvetítését, például, zene, fotók és videók lejátszását DLNA kompatibilis eszközökön bárhol a világon.

Egy díjnyertes operációs rendszer - DiskStation Manager

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy elegáns böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS szerver kezelsét.  Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

Gyors és egyszerű adatelérés

A Synology célja, hogy a DS416play összes szolgáltatását tudja hasznosítani a gyakorlatban. A Synology QuickConnect-nek köszönhetően nem kell foglalkoznunk a bonyolult DDNS beállításokkal. A QuickConnect használatával nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra, így a munkához vagy szórakozáshoz használt fájlok azonnal elérhetővé válnak bármely számítógépről, laptopról vagy mobil eszközről, további költségek nélkül.

Pět jasných důvodů, proč si Synology QuickConnect zamilujeteQuickConnectDDNS
Volitelné IDANOANO
Přeskočit nastavení sítěANONE
Zamezit přesměrování portuANONE
Zpřístupnit všem uživatelůmANONE
Pracovat bez veřejné IP adresyANONE

Kiemelkedő fájlközpont

 File Station gyors és biztonságos megoldást kínál a DS416play eszközön tárolt fájlok megosztásához és kezeléséhez. Mac vagy PC számítógépéről egyszerű húzással és elengedéssel töltse fel adatait.A továbbfejlesztett szűrőkkel könnyen megtalálhat bármely dokumentumot, fotót és videót. A beépített FTP és e-mail kliensek révén a DS416play eszközön tárolt fájlokat fejlett webes alkalmazásban rendszerezheti vagy oszthatja meg. A fájlokat vagy mappákat akár egyetlen hivatkozás küldésével is megoszthatja másokkal. Mobilkészülékekről a fájlokat a mobileszközökre kifejlesztett DS file társalkalmazás révén érheti el. A HTTPS és SSL/TLS titkosítás, valamint a hivatkozás-lejárati dátumok tovább növelik a fájlok internetes megosztásának biztonságát.

Bárhonnan elérhető  felhőszolgáltatás

A DS416play  átfogó  felhőszolgáltatást nyújt. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation kiszolgálók és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation kiszolgálók között. A DiskStation képes szinkronizálni a fájlokat a Google Drive, onedrive, Dropbox, Box, nozzle és  Baidu Cloud felhőszolgáltatással - így kialakíthatja a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőszolgáltatást.

Kompatibilis megosztás

Élvezze az egyszerű fájlmegosztást Windows, Mac és Linux számítógépeken, amelyhez DS416play átfogó támogatást nyújt a FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV hálózati protokollok esetében. Az integráció megkönnyítésére a Windows AD és az LDAP szolgál, amelyekkel a DS416play egyszerűen integrálható egy meglévő hálózati környezetbe. A Kuka AFP, CIFS, WebDAV, File Station támogatottságával nem is kell aggódnunk a hiányzó fájlok miatt. A megosztott mappából törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
leginkább kompatibilis megosztása
 

Használja ki a multimédia könyvtárat

 A DS416play központi platformot biztosít a fényképek, zenék és videók rendszerezésére, biztonsági mentésére és megosztására. Az áramvonalas, letisztult interfésszel rendelkező Synology csomagok - Photo Station, az Audio Station és a Video Station - lehetővé teszik a problémamentesen működő szórakoztató központ egyszerű kiépítését. Mivel a DS416play minden adatot ment, gond nélkül élvezheti a testre szabható tartalomelrendezések nyújtotta előnyöket anélkül, hogy külön havidíjat kellene fizetnie a tárhelyért. Mi több, digitális gyűjteményeinek megosztásához elég egy egyszerű hivatkozás. 

Tartalom közvetítése a TV-re

A DS416play kiemelkedően kompatibilis más eszközökkel, lehetővé téve a digitális tartalmak kezelését és használatát a már meglévő eszközökkel, például számítógépekkel, televíziókkal, DLNA-eszközökkel és magnókkal. A Synology naprakész támogatást kínál a televíziós folyamatos közvetítéshez, beleértve a Samsung TV-t, a Roku lejátszókat, az Apple TV-t és a Google Chromecastot, lehetővé téve a DS416play eszközön tárolt digitális tartalmak folyamatos és problémamentes közvetítését a széles képernyőjű televízióra.

Maradjon mobilis az alkalmazások által

A Synology által kifejlesztett sokoldalú mobilalkalmazások (DS note, DS audio, DS video, DS photo, DS cloud, DS file, DS get és DS cam) lehetővé teszik, hogy okostelefonokon és tableteken kezelje a DS416play eszközön tárolt tartalmakat. A QuickConnect használatával tovább egyszerűsítheti a hálózatkezelési folyamatot, mivel nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra. A Synology mobilalkalmazásaival bárhová magával viheti a multimédiás gyűjteményét és a munkájához tartozó fájlokat. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Mobilní aplikace
 

Környezetbarát NAS szerver

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS416play fogyasztása mindössze 12.5W HDD-hibernálás alatt és 29W hozzáférési üzemmódban. A DS416play speciális ventilátora a smart légáramlási rendszerrel kiegészülve képes a hűtőrendszer folyamatos működtetésére, a hangelnyelésnek köszönhetően pedig gyorsabb, mint egy PC. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

 

Paraméterek

Maximum kapacitás
32 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
0 TB Kész!
Fiókok száma
4 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
32 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
0 TB Kész!
Fiókok száma
4 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Olvasási sebesség
225 MB/s Kész!
Írási sebesség
186 MB/s Kész!
Processzor
Intel Dual Core Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
12,5 W Kész!
Általános fogyasztás
29 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
233,2 mm Kész!
Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
203 mm Kész!
Tömeg
2,04 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS416play Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS416play. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS416play. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS416play. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS416play.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ