30 dnů na vrácení Shop roku

Synology DiskStation DS716+II

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS716+II
4,8 5 értékelés
Adattároló - 2x 3.5" SATA II/III HDD/SSD, zárható szekrény, CPU Intel Celeron N3160 Quad-core 1,6 GHz, 2GB RAM, 2x GLAN, USB PrintServer, 3x USB 3.0, eSATA
142 950 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  FN143h1 Termékszám:  DS716+II Gyártó honlapja:
Synology DiskStation DS716+II 142 950 Ft Felbontott raktáron

Synology DiskStation DS716+II

Synology DiskStation DS716+II egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A DS716+II a bővíthetőség, teljesítmény és sokoldalúság tökéletes kombinációját kínálja. A DS716+II USB 3.0 és eSATA portokkal egyaránt rendelkezik, amelyeken keresztül külső tárolóeszközök széles választéka csatlakoztatható, miközben biztosítják a gyors és hatékony fájlátvitelt. Az USB 3.0 támogatással rendelkező eszköz akár 5 Gbps átviteli sebességet nyújthat, azaz 10-szer gyorsabb lehet, mint az USB 2.0, így rövidebb idő alatt, kevesebb energiafogyasztással továbbítja az adatokat külső merevlemezekre.

A hardveres gyorsítású átkódolómotorral meghajtott DS716+II lehetővé teszi a H.264 4K/1080p videók átkódolását és folyamatos közvetítését nagy felbontású TV-re, digitális médialejátszókra, mobileszközökre és számítógépekre, a kívánt formátumban, szükségtelenné téve külső fejlesztésű lejátszók telepítését a videók megtekintéséhez..

Kiemelt jellemzők

  • Erőteljes és energiatakarékos NAS üzleti környezethez
  • Hatékony mentési és központosított hozzáférés felhő szolgáltatás révén
  • Új generációs Btrfs fájlrendszer
  • Virtualizáció támogatás (VMware vSphere 5 VAAI, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Citrix Ready)
  • DiskStation Manager (DSM) intuitív kezelői felület
  • Töltse meg a NAS-t szolgáltatás csomagokkal, hogy megfeleljen az Ön igényeinek
  • Zökkenőmentes fiók integráció (Windows AD ACL, LDAP)
  • Működés szerver leállás nélkül, backup szerver + folyamatos hálózati forgalom 
  • Akár 40 IP kamera menedzsment támogatása
  • Külső kibővíthetőség, legfeljebb 5 lemez (DX513)

Adatvédelem 

Ez az új generációs Btrfs fájlrendszert futtató modell nagy sebességű adatátvitelt és 4K átkódolást kínál. A Synology Tároláskezelőjével a DS716+II lehetővé teszi a tárhelyek rugalmas telepítését és használatát. A Synology Hybrid RAID (SHR) szolgáltatással optimalizálhatja a RAID konfigurációt, és redundáns adatvédelmet biztosíthat.

Biztosítja az üzletmenet folytonosságát

A szakadatlan rendelkezésre állás minden vállalkozás központi törekvése. A DS716+II eszközön alkalmazott Synology High Availability (SHA) technológia egyetlen fürtbe gyűjti egy aktív és egy passzív kiszolgáló teljesítményét, amelyek közül az utóbbi mindig az első állapotát tükrözi. A Heartbeat jelzésrendszer figyeli a két kiszolgáló közötti kapcsolat állapotát. Az elsődleges kiszolgáló váratlan leállása esetén a passzív kiszolgáló azonnal átveszi a feladatokat. Emellett a többszörös LAN porttal ellátott DS716+II a redundanciát is csökkenti váratlan hálózati meghibásodások esetén.

 Felhőszolgáltatások

Az átfogó felhőszolgáltatásokkal rendelkező DS716+II eszközön gyorsan és könnyen létrehozhatja a saját magánfelhőjét. A Cloud Station tökéletes csomagot kínál a fájlok szinkronizálására különböző eszközök között. A fájlokat offline üzemmódban is szerkesztheti, majd később szinkronizálhatja a Cloud Station alkalmazásba, ahol akár 32 különböző verzió tárolható, így lehetővé teszi egy fájl előző változatának visszaállítását vagy törölt fájlok visszanyerését.

Nagy sebességű adatátvitel és hardveres titkosítómotor

A négymagos processzorral és AES-NI hardveres titkosítómotorral felszerelt DS716+II elképesztően gyors sebességet biztosít adatátvitelhez, még titkosított adatok esetén is. Engedélyezett Link Aggregation mellett a DS716+II átlagosan 226.1 MB/mp olvasási és 141.19 MB/mp írási sebességet biztosít, miközben a titkosított fájlok átvitele is meglepően hasonló sebességeken történik: több mint 226.09 MB/mp olvasási és több mint 138.04 MB/mp írási sebességen. Más szóval a teljesítmény csökkenése nélkül biztosíthatja az adatai védelmét.

 

Paraméterek

Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Olvasási sebesség
185 MB/s Kész!
Írási sebesség
225 MB/s Kész!
Processzor
Intel Celeron Kész!
Használat
Otthoni, Céges Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,6 GHz Kész!
Olvasási sebesség
185 MB/s Kész!
Írási sebesség
225 MB/s Kész!
Processzor
Intel Celeron Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
19,14 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
232 mm Kész!
Magasság
157 mm Kész!
Szélesség
103,5 mm Kész!
Tömeg
1,75 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS716+II
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ