A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Synology DiskStation DS916+ 2GB

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS916+ 2GB
Adattároló - Külső doboz 4x 2.5/3.5" SATA III HDD/SSD, Intel Pentium N3710 1.6GHz Quad-core, RAID ( Basic/JBOD/0/1/5/6/10 ), 2GB DDR3 RAM, 2x GLAN, 3x USB 3.0, eSATA
Kód:  FN144a Termékszám:  DS916+ 2GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS916+ 2GB

NAS professzionális funkciókat megfelel igényeket termelékenységét és hatékonyságát, különösen a kis és közepes méretű vállalatok számára. Miközben a költségek, mint a nagy szerver egy töredéke az ár. Nálunk nem bocsát ki ilyen alapok vásárlására, működését és szoftver stack. A szerver egy elismert márka Synology mindent egyszerre enyhe, igénytelen irányítása alatt. Ha még mindig vonzza a klasszikus szerver skálázhatóság, ez a készülék bővíthető egység DX513 összesen 9 lemezeken. Belépők Így még ha a növekvő adatszolgáltatásokat.

legfontosabb jellemzői

  • Költséghatékony NAS követelmények a vállalatok
  • Az adatvédelem és az integritás, az új generáció (Btrfs)
  • Állítsa Cloud Station szinkronizáláshoz és az adatok rendelkezésre állását az összes eszközön
  • Speciális kiszolgáló rendszer egy intuitív interfész és újratölthető
  • Tárolás virtualizációs környezetek (VMware, Citrix és a Microsoft Hyper-V)
  • A legtöbb kompatibilis megosztás (FTP, SMB2, AFP, NFS, WebDAV Windows AD és LDAP)
  • A növekvő igényeket is kitesz 5 további meghajtók (DX513)
  • Nagy teljesítményű processzor a zavartalan működés
  • Anélkül csökkenti a teljesítményt, amikor a titkosítás (AES-NI hardveres)

Az adatvédelem és az integritás, az új generáció

Souborový systém nové generace Btrfs má nástroje, které předejdou poškození dat. Btrfs a hám tart két példányban metaadatok, és lehetővé teszi az adatok visszaállítását esetén merevlemez korrupció vagy a megjelenése hibás szektorok. A hagyományos fájl kötet hiba észlelése működik célszerszám. Btrfs de megteremti során minden olvasási művelet, ellenőrző, így a hiba felfedi azonnal, és automatikusan korrigálja. Imaging funkció lehetővé teszi, hogy másolja a teljes megosztott mappa. Így lehet elvesztése esetén, vagy adatbázis korrupció miatt az emberi hiba, hogy gyorsan vissza az adatokat vissza arra az időre, amikor a kép készült.

Szolgáltatások kéznél

NAS elegáns böngésző operációs rendszer, a DiskStation Manager (DSM). Az egyszerű beállítási környezet tudja kezelni az összes szolgáltatást, és még hasznos kiegészítője lehet a különböző csomagokat, hogy módosítsa azt a saját igényeinek. A fontos adatok megvédéséhez és egyéb eszközök DSM 6.0 új eszközökkel való gazdálkodás és a biztonság, hogy a Synology NAS szolgálhat a központja a hálózati stratégia. A szolgáltatások bevezetésére Snapshot replikáció DSM 6.0 kínál a vállalkozások szinte folyamatos adatvédelem és a replikáció több helyre átfogó védelmet. Synology Backup csomag Hyper ráadásul most a mentéseket több változatban minden típusú úticélok

Az adatok minden oldalról

Fontos Önnek, hogy a fájlokat kéznél, függetlenül attól, hogy melyik eszközt használja? Egy sor Cloud Station egy fájl szinkronizálást több eszköz között, és hozzon létre saját privát cloud könnyebb, mint valaha. Vállalati biztonsági fedi kétlépcsős hitelesítés, engedélyezés csoport (a helyi és VPN) és az átviteli titkosítva van. Abban az esetben, ha aggódik, hogy véletlenül törlése vagy megváltoztatása fájlokat, akkor is tárolja akár 32 régebbi verziói minden fájlt. Felhőszinkronizáció mellett precízebb irányítást Szinkronizálás és biztonsági mentés a fájlokat a Synology NAS külső host felhő szolgáltatások

Paraméterek

Maximum kapacitás
32 TB Kész!
Fiókok száma
4 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!
Olvasási sebesség
225 MB/s Kész!
Írási sebesség
209 MB/s Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
32 TB Kész!
Fiókok száma
4 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Teljesítmény

Olvasási sebesség
225 MB/s Kész!
Írási sebesség
209 MB/s Kész!

Interfész

eSATA
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
13 W Kész!
Általános fogyasztás
30 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
233,2 mm Kész!
Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
203 mm Kész!
Tömeg
2,04 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS916+ 2GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS916+ 2GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS916+ 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS916+ 2GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS916+ 2GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ