Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Synology RX1217

Termékkatalógus
Synology RX1217
Kiterjesztő készlet - 2U RACK NAS szerverhez, 12x 3,5" SATA Hot-swap HDD
Kód:  FN149n4 Termékszám:  RX1217 Gyártó honlapja:

Synology RX1217

A Synology RX1217 bármilyen üzletbe illik, és biztonságosan oldja meg az elégtelen tárolási kapacitás helyzetét. Ez egy 12 lemezfiókot tartalmazó bővítőegység. Így több tárhelyet biztosíthatsz a kiválasztott Synology RackStation eszközök számára. Ha egy különálló kötetet hozol létre a készüléken, akkor a Synology RackStations használható biztonsági mentési helyként is. A RackStation RAID kötete a szolgáltatás folyamatának megzavarása és a meglévő merevlemezek formázása nélkül is bővíthető. Ezen túlmenően az RX1217 képes a csatlakoztatott RackStation szerver intelligens bekapcsolására, így nem szükséges a felhasználó beavatkozása a gazdaságos vagy hatékony működéshez.

A Synology RX1217 legfontosabb jellemzői

  • A Synology RX1217 bővítőegység 12 lemezfiókot tartalmaz
  • A Synology RackStation szerverekhez használható
  • 6 GB/s SATA interfésszel rendelkezik
  • Könnyen kezelhető automatikus funkciókkal

Egyszerű kezelés és használat

A Synology RX1217 maximális adatátvitelt és zökkenőmentes működést biztosít, sávszélességű bővítőkábellel csatlakozik a RackStation szerverekhez. Olyan, mintha a bővítőegységek a RackStation szerverek részét képeznék! Emellett a telepített meghajtók nagy teljesítményt nyújtanak a SATA 6 GB/s interfészen keresztül. Az egyszerű működés érdekében lehetőség van az automatikus hibernálás mód beállítására egy bizonyos inaktivitási időszak után. Ez nem csak megnöveli a merevlemezek tartósságát, hanem energiát is takaríthatsz meg általa.

A készülék méretei:
88 × 430,5 × 664 mm

Súly:
12,7 kg

Maximum kapacitás:
120 TB

Megjegyzés:
» Összes NAS

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology RX1217 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology RX1217. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology RX1217. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology RX1217. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology RX1217.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ