Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SYOSS Platinum Extreme 500 ml korpásodás elleni

Termékkatalógus
SYOSS Platinum Extreme 500 ml korpásodás elleni
5 3 értékelés
Sampon - női, sérült hajra, hajkorpa ellen,
Kód:  VLS009 Termékszám:  9000100926379 Gyártó honlapja:
SYOSS Platinum Extreme 500 ml korpásodás elleni Megszűnt

SYOSS Platinum Extreme 500 ml korpásodás elleni

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Syoss šampon Anti-Dandruff Platinum Extreme
 

A Platinum Extreme korpásodás elleni sampon egy kiváló termék, amely professzionális megoldást kínál a haj korpásodásának problémájára. A forradalmi recept alapján készült sampon 100 százalékos sikerre képes. Finoman tisztítja meg a hajat, eltávolítja a zsírt és a korpát, és hosszú időre megakadályozza, hogy megint előforduljon. Hathetes rendszeres használat után haját akár tíz hétre képes megbízhatóan védeni a korpa ellen. A sampon alaposan megtisztítja a hajat és a fejbőrt, nyugtató hatású és hosszú távra biztosítja a frissesség érzését. Engedjen a sampon hatékony kényeztetésének, amely elűzi a korpát a hajáról!?

A sampon a korpásodásgátló Platin termékcsoporthoz tartozik, amelyek platina-pirition és cink felhasználásával veszik fel a küzdelmet a korpás haj ellen. A különbség már az első használat után észrevehető. Noha a sampon hatása tényleg hosszútávú. Gyorsan és megbízhatóan távolítja el az elhalt bőrrészecskéket – vagyis a korpát, amely kellemetlen Ön és környezete számára. A korpásodás kortól és nemtől függetlenül bárkinél előfordulhat. Ugyanakkor érdemes küzdeni elleni. Használjon Syoss sampont a gyönyörű, selymes és egészséges hajkoronáért, korpásodás nélkül!

Hatóanyagai:

  • Piriton-cink - aktív hatóanyag, antibakteriális és fungicid hatásokkal, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a korpásodás ellen.

Haj típus:
Korpás hajra

Használat:
Vizes hajára vigye fel. Miután leöblítette a haját, alaposan mossa le a sampont. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

Mennyiség:
500 ml

Összetétel:
Víz, nátrium laureth szulfát, nátrium-klorid, kokamido-propil-betain, cink-pirition, prunus armeniaca pálmamagolaj, dinátrium-hidrogén-cocoamphodiacetate, PEG-7-gliceril-kokoát, nátrium-benzoát, kokamid-MEA, citromsav, parfüm, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, hidrogénezett ricinusolaj, dimetikon, guar hidroxi-propil-, limonén, a PEG-120-metil-glükóz-dioleát, nátrium polinafthalinszulfonát, laureth-4, a laureth-23, benzil-alkohol, propilén-glikol, metil.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SYOSS Platinum Extreme 500 ml korpásodás elleni
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SYOSS šampón Anti-Dandruff Platinum Extreme 500 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ