30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Szeletelők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Élelmiszerek típusa
Kenyér
(35)
Zöldség
(31)
Sajt
(29)
Szalámi
(24)
Gyümölcs
(22)
Anyag
Műanyag
(90)
Acél
(109)
Fa
(4)
Öntvény
(4)
Szűrés

A szeletelő minden konyhában nélkülözhetetlen eszköz, akár otthon, akár a professzionális vállalkozásokban használod. Fő célja, hogy megkönnyítse és felgyorsítsa a különféle élelmiszerek - a zöldségektől és gyümölcsöktől kezdve a kenyéren, húson és sajton át - feldarabolását. Többféle szeletelő létezik, ezek nemcsak céljukban, hanem kialakításukban, anyagukban és funkcióikban is különböznek egymástól. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan válaszd ki a megfelelő konyhai szeletelő eszközt.

Tovább

Elektromos vagy kézi szeletelő? Kapható V típusú és multifunkciós változat is

A szeletelők több alaptípusra oszthatók, beleértve az elektromos és kézi modelleket, amelyeket különböző igényekhez és preferált használati módokhoz terveztek. Találhatsz azonban multifunkciós, kenyérszeletelő, gombócszeletelő vagy V típusú változatokat is.

Elektromos szeletelő a kényelmes és gyors szeleteléshez

Az elektromos szeletelők kényelmes és gyors használatot kínálnak minimális fizikai erőfeszítéssel. Ideálisak a gyors és hatékony szeleteléshez. Elektromos meghajtásával ez a szeletelő típus megkönnyíti a nehezebb vagy nagyobb méretű élelmiszerek szeletelését, és alkalmas gyakori használatra mind háztartási, mind professzionális környezetben.

  • Az elektromos szeletelő kolbászokhoz úgy lett tervezve, hogy biztosítsa a kolbászok pontos és egyenletes szeletelését, függetlenül azok keménységétől vagy textúrájától.
  • Az elektromos szalámi szeletelő mindenféle szalámi szeletelésére használható. Ez a modell tökéletes szeleteket garantál a tálaláshoz.
  • Az elektromos kenyér szeletelő ideális a friss, házi vagy pékségi kenyér egyszerű szeleteléséhez, egyenletes szeleteket biztosítva.

Az elektromos szeletelők teljesítménye változó, és fontos tényező, amely meghatározza teljesítményüket és hatékonyságukat. Leggyakrabban 45 és 240 watt között mozog, de lehet magasabb is.

A kézi szeletelő klasszikus és olcsóbb megoldás

A kézi szeletelő tökéletes választás azok számára, akik az egyszerűséget kedvelik, és nem kell gyakran nagy mennyiségű ételt vágniuk. Könnyen kezelhető, kompakt és nem igényel áramot, így ideális alkalmi használatra. A kézi szeletelő olcsóbb, mint az elektromos szeletelő típus, de nem nyújt ugyanolyan kényelmet, és nagyobb erőfeszítést igényel a szeletelés, így inkább alkalmi használatra alkalmas.

A V alakú szeletelő különleges formával rendelkezik

Egyedülálló V-alakú kialakításával a V alakú szeletelő precíz és egyenletes vágást biztosít, így ideális zöldségek és gyümölcsök vágásához. Speciális formája megkönnyíti a kezelést és jobb szeletelési eredményeket biztosít. Általában kézi változatban kapható.

A kenyér szeletelő kifejezetten erre való

A kenyér szeletelő eszközt kifejezetten a kenyér tökéletes szeleteléséhez tervezték. Ez a típus olyan pengékkel rendelkezik, amelyek a ropogós kéreg és a puha belső hatékony vágására egyaránt alkalmasak. Ideális olyan háztartásokban, ahol rendszeresen sütnek vagy esznek friss kenyeret.

Konyhai segédeszköz a gombócok egyenletes szeleteléséhez

A gombóc szeletelők kifejezetten a gombócok könnyű és egyenletes szeletelésére valók. Használatuk egyenletes és esztétikus szeleteket eredményez, így ideális a gombócok hagyományos ételek részeként történő tálalásához.

Multifunkcionális szeletelő minden típusú ételhez

A multifunkciós szeletelő egy sokoldalú eszköz, amely számos élelmiszer vágására alkalmas - a zöldségektől a sajtokon át a húsokig. Ez a fajta szeletelő azoknak lehet hasznos, akik olyan eszközt keresnek, amely többféle igényt is képes kielégíteni egyszerre.

Olyan hagymaszeletelőt is beszerezhetsz, amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a szemirritációt szeletelés közben. Létezik speciális szeletelő a húsokhoz is, amellyel kényelmesen és hatékonyan szeletelhetsz különféle húsokat, a sonkától a steakig, egyenletes és pontos szeleteket biztosítva.

Szeletelő otthoni vagy professzionális használatra?

Igényeidtől függően választhatsz otthoni vagy vendéglátóipari szeletelő típusok közül.

  • A normál otthoni használatra alkalmas modellek gyártása során nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói kényelemre és biztonságra.
  • A professzionális szeletelők éttermekben és egyéb vendéglátóhelyeken történő intenzív használatra lettek tervezve.

Milyen anyagból készülnek a szeletelők?

A konyhai szeletelő többféle anyagból, többek között műanyagból, fából, acélból és üvegből készülhet. Ez befolyásolja a tartósságát, karbantartását és esztétikáját.

  • A műanyag eszközök könnyűek és megfizethetőek, kevésbé igényes használatra alkalmasak.
  • A fából készült szeletelő környezetbarát és esztétikus, rusztikus konyhákba illő típus.
  • Az acél szeletelő rendkívül tartós és könnyen karbantartható, ideális gyakori használatra.
  • Egyes típusok üveg elemekkel is rendelkezhetnek, amely modern és stílusos megjelenést kölcsönöz az eszköznek.
  • Az ötvözött konyhai szeletelők a szilárdság és a tartósság kombinációját jelentik, és professzionális használatra alkalmasak.

i

A szeletelőgép színe fontos esztétikai elem lehet azok számára, akik szeretnék, hogy konyhai eszközeik illeszkedjenek a konyha dizájnjához. A szeletelők számos színben kaphatók.

A szeletelők különböző jellemzői

A minőségi szeletelő számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik, például rozsdamentes acél pengékkel, mosogatógépben mosható, csúszásmentes felületekkel és biztonsági funkciókkal.

  • A rozsdamentes acél penge hosszú távon biztosítja az élességet és a korrózióállóságot.
  • A mosogatógépben mosható szeletelő könnyű és higiénikus tisztítást tesz lehetővé.
  • A kivehető penge megkönnyíti a tisztítást és karbantartást.
  • A csúszásmentes felület szeletelés közben stabilitást és biztonságot ad.
  • Az élelmiszertartály biztonságos és hatékony szeletelést tesz lehetővé sérülésveszély nélkül.
  • A biztonsági zár megakadályozza a véletlen indítást és növeli a biztonságot a használat során.
  • A penge burkolat védi a pengét és növeli a biztonságot a tárolás során.
  • A kábeltartó lehetővé teszi a szeletelő kábelének praktikus és biztonságos tárolását.

Állítható szeletelés, szeletelési vastagság vagy folyamatos működés - a szeletelők különböző funkciói

A szeletelő olyan funkciói, mint az állítható szeletelés, amely segítségével a vágás vastagságát az igényeidhez igazíthatod, valamint a pillanatnyi és folyamatos működés közötti választás, növelik a felhasználóbarátságot és a különböző konyhai feladatokhoz való alkalmazkodóképességet. A pillanatnyi működés rövid távú és pontos szeletelésre alkalmas, míg a folyamatos működés hosszabb távú és folyamatos szeleteléshez ideális.

A vágás vastagsága és a szeletelő dőlésszöge további fontos szempontok, amelyek befolyásolják a végső vágást és a munkavégzés kényelmét. A vágás vastagsága 5 és 150 mm között, a lejtés 0 és 30 fok között változhat.

Mi a szeletelő ideális mérete és súlya?

A szeletelő méretei és súlya fontos a konyhában való elhelyezés és a használat közbeni általános kezelés szempontjából. Ezért vásárlás előtt ellenőrizd az eszköz méreteit, valamint annak a helynek a méreteit, ahová el szeretnéd elhelyezni. Ha gyakran szeretnéd mozgatni, a súlya is fontos lesz, mivel az akár 8 kg is lehet.

i

A szeletelő pengéjének átmérője és anyaga is fontos

A penge átmérője, amely a különböző modelleknél eltérő, alapvető fontosságú a hatékonyan szeletelhető ételek típusának meghatározásában. Ez 40 és 245 mm között változik. A penge anyaga, jellemzően rozsdamentes acél vagy acél, alapvető elem, amely meghatározza a szeletelők élességét, tartósságát és általános hatékonyságát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tefal 5 Second Chopper aprító 900 ml K1320404 Szállításra kész > 10 db
Aprítógép - kézi, elektromos meghajtás nélkül, kézi erővel indítható forgó kések, edény űrtartalma: 900 ml, edény anyaga: műanyag, strapabíró, rozsdamentes acél kések, aprítási idő: 5 mp, automatikus felcsévélés, biztonsági záró rendszer, csúszásgátlós talp, ergonomikusan kialakított fogantyú, színe: fekete és zöld
7 990 Ft

2.
Gorenje R401W Szállításra kész > 5 db
Szeletelőgép - sajt, gyümölcs, kenyér és szalámi szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület, biztonsági biztosíték, kábel tárolóhely és levehető kés, állítható szeletelés, 110 W teljesítmény, max. vágási vastagság 17 mm, szerszám anyaga acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 170 mm, mérete 19,5 × 33 × 10,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1600 g, fehér kivitel
22 490 Ft

3.
Sencor SFS 4050SS Szállításra kész > 5 db
Szeletelőgép - kenyér szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület, élelmiszer tartó, kábel tárolóhely és levehető kés, állítható szeletelés, 150 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga műanyag és acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 190 mm, mérete 26,7 × 37,2 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4300 g, rozsdamentes acél kivitel
24 990 Ft

Még több
150 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 114×
Tefal 5 Second Chopper aprító 900 ml K1320404
Aprítógép - kézi, elektromos meghajtás nélkül, kézi erővel indítható forgó kések, edény űrtartalma: 900 ml, edény anyaga: műanyag, strapabíró, rozsdamentes acél kések, aprítási idő: 5 mp, automatikus felcsévélés, biztonsági záró rendszer, csúszásgátlós talp, ergonomikusan kialakított fogantyú, színe: fekete és zöld
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEV462
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 50×
Gorenje R401W
Szeletelőgép - sajt, gyümölcs, kenyér és szalámi szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület, biztonsági biztosíték, kábel tárolóhely és levehető kés, állítható szeletelés, 110 W teljesítmény, max. vágási vastagság 17 mm, szerszám anyaga acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 170 mm, mérete 19,5 × 33 × 10,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1600 g, fehér kivitel
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOREK090
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 55×
Sencor SFS 4050SS
Szeletelőgép - kenyér szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület, élelmiszer tartó, kábel tárolóhely és levehető kés, állítható szeletelés, 150 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga műanyag és acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 190 mm, mérete 26,7 × 37,2 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4300 g, rozsdamentes acél kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEEK001
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,7
DOMO DO522S
Szeletelőgép - sajt, kenyér és hús szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, állítható szeletelés és folyamatos működés, 200 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga acél, vágótárcsák anyaga acél, tárcsa átmérője 220 mm, mérete 27 × 37 × 25,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5640 g, piros kivitel
Szuper ár
50 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DOMOKR004
4,1 14×
Gorenje R506E
Szeletelőgép - kenyér szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület, élelmiszer tartó és levehető kés, állítható szeletelés, 160 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga műanyag és acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 190 mm, mérete 27,2 × 38,2 × 26,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4300 g, rozsdamentes acél kivitel
30 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4480
4,7 114×
Tefal 5 Second Chopper aprító 500 ml K1330404
Aprítógép - kézi, elektromos meghajtás nélkül, kézi erővel indítható, forgó kések, edény űrtartalma: 500 ml, edény anyaga: műanyag, strapabíró, rozsdamentes acél kések, aprítási idő: 5 mp, automatikus felcsévélés, biztonsági lezáró rendszer, csúszásgátlós talp, ergonomikusan kialakított fogantyú, színe: fehér és zöld
6 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFEV461
4,6 17×
WESTMARK hasábburgonya vágó
Szeletelő - hasábburgonya szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, anyaga műanyag és acél, mérete 11 × 8,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 700 g, fehér és fekete kivitel
13 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WESTB567
4,2
Tefal Ingenio pizza szeletelő
Szeletelő - tészta és pizza szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, mosogatógépben mosható, anyaga műanyag, fekete és piros kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFACC26
4,5 17×
Tefal Ingenio Tojásszeletelő
Szeletelő - tojás szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, mosogatógépben mosható, anyaga műanyag és acél, fekete, piros és bordó kivitel
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFA043
4,8 29×
Orion burgonya- és zöldségszeletelő
Szeletelő - tészta szeleteléséhez, anyaga acél
990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKR761
4,8
DOMO DO521S
Szeletelőgép - sajt, kenyér és szalámi szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület, mosogatógépben mosható, élelmiszer tartó és levehető kés, állítható szeletelés, pillanatnyi működés és folyamatos működés, 150 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga műanyag és acél, vágótárcsák anyaga acél, tárcsa átmérője 190 mm, mérete 28,5 × 43 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5200 g, kék kivitel
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMOKR002
4,7
DOMO DO523S
Szeletelőgép - sajt, kenyér és hús szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, biztonsági zárrendszer, élelmiszer tartó, biztonsági biztosíték, kábel tárolóhely és levehető kés, állítható szeletelés és pillanatnyi működés, 120 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga műanyag, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 170 mm, mérete 25,5 × 33,2 × 20,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2500 g, fehér kivitel
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMEK188
4,0
Westmark Pomfri-Perfect rozsdamentes acélból készült hasábburgonya vágó
Szeletelő - zöldség, gyümölcs, burgonya és hasábburgonya szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, csúszásgátlós felület és rozsdamentes acél kések, állítható szeletelés, anyaga műanyag és acél, mérete 12,8 × 9,5 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 700 g, ezüst kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WESKR166
4,8
LEIFHEIT Asztali spirál szeletelő
Szeletelő - tészta szeleteléséhez, csúszásgátlós felület és mosogatógépben mosható, anyaga műanyag
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIKR225
4,8
LEIFHEIT COMFORTLINE 4 az 1-ben reszelő
Reszelő - kézi, rendeltetése burgonya, hagyma, alma, koreai sárgarépa, uborka, zöldség
5 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIKR703
5,0
Camry CR4702
Szeletelőgép - kenyér és szalámi szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, élelmiszer tartó, állítható szeletelés, 200 W teljesítmény, max. vágási vastagság 15 mm, szerszám anyaga acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, mérete 40 × 26 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4200 g, szürke kivitel
29 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc2014
5,0
CATLER FS 9010 SZELETELŐGÉP
Szeletelőgép - sajt, szalámi és füstölt ételek szeleteléséhez, professzionális használatra, rozsdamentes acél kések, élelmiszer tartó és biztonsági biztosíték, állítható szeletelés, 240 W teljesítmény, max. vágási vastagság 12 mm, szerszám anyaga műanyag és acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 220 mm, mérete 39 × 265 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 14800 g, rozsdamentes acél kivitel
120 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: CATEK385
3,3
PHILCO PHFS 6100
Szeletelőgép - sajt, kenyér és szalámi szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, élelmiszer tartó, kábel tárolóhely és levehető kés, állítható szeletelés, 150 W teljesítmény, max. vágási vastagság 22 mm, szerszám anyaga acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 170 mm, mérete 23 × 37 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5000 g, fekete és ezüst kivitel
50 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIEK574
3,0
WMF Gourmet 634306040 tojásszeletelő
Szeletelő - tojáshoz, krumplihoz is használható, kiváló minőségű és ellenálló Cromargan® 18/10-es rozsdamentes acélból készült, pontos vágás a kiváló minőségű szeletelő drótoknak köszönhetően, ergonomikus design a könnyű használat érdekében, mosogatógépben mosható, átmérője: 6 cm, hossza: 15 cm, szélessége: 11 cm
13 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WMFKR235
5,0
LAMART LT2094 TOJÁSSZELETELŐ CINK
Szeletelő - tojás szeleteléséhez, mosogatógépben mosható, anyaga acél
3 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMKR127
5,0
Tescoma HANDY Spiralizer, 3 pengével
Szeletelő - zöldség és gyümölcs szeleteléséhez, csúszásgátlós felület, rozsdamentes acél kések és mosogatógépben mosható, állítható szeletelés, anyaga műanyag és acél
22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESRK906
5,0
LEIFHEIT reszelő gnocchihoz és nokedlihez
Reszelő - kézi, rendeltetése tészta
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIKR249
5,0
WMF Gourmet 634296040 almaszeletelő
Szeletelő - almához, a mag eltávolításához és a 8 egyenlő darabra vágás megkönnyítése érdekében, kiváló minőségű és tartós Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készült, tartósan éles pengék a tökéletes eredményekért, ergonomikus fogantyúk a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében, mosogatógépben mosható, átmérője 9 cm, hossza 15,5 cm
9 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WMFKR228
4,7
CATLER FS 9020 SZELETELŐGÉP
Szeletelőgép - sajt, kenyér és szalámi szeleteléséhez, otthoni használatra alkalmas, élelmiszer tartó, állítható szeletelés, 150 W teljesítmény, max. vágási vastagság 12 mm, szerszám anyaga műanyag és acél, vágótárcsák anyaga rozsdamentes acél, tárcsa átmérője 195 mm, mérete 28 × 23,2 × 38,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11700 g, piros kivitel
113 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATEK392

Szeletelők

választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Szeletelők

A Szeletelők kategóriában összesen 150 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szeletelők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szeletelők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szeletelők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szeletelők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ