Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Szemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fajta
Napszemüveg
(142)
Dioptriás
(34)
Számítógéphez
(172)
Dioptria
0
(43)
0,2
(60)
0,25
(2)
1
(6)
1,25
(1)
UV-szűrés
UV400
(228)
UVA
(11)
UVB
(39)
UVC
(1)
Napszűrő / sötétítő
S2
(5)
S3
(122)
UVB
(45)
Napszűrő nélkül
(106)
Üveg tulajdonságai
Karcvédelem
(156)
Törés elleni védelem
(30)
Panoráma nézet
(1)
Polarizációs
(40)
Cserélhető
(6)
Keret színe
Fekete
(177)
Kék
(41)
Rózsaszín
(26)
Barna
(19)
Szürke
(19)
Szűrés

A mai modern korban egyre több embernek van szüksége szemüvegre. Az a korszak, amikor az emberek szégyellték a szemüveg viselését, elmúlt, ráadásul egyesek divatos kiegészítőként hordják. Választhatjuk őket az anyag, a keretek formája és a lencsék tulajdonságai szerint - a választásnál azonban vegyük figyelembe az arctípust. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.

Tovább

Szemüvegek – hogyan válasszunk?

Egyesek számára a szemüveg divatos kiegészítő, míg mások számára mindennapi eszköz. Válassz tehát körültekintően, ha egész napos viseletre van szükséged a látásod korrigálásához. Vannak, akik naponta néhányszor veszik fel a szemüveget, nekik az olvasószemüvegek valók, de még az alkalmi használatra szánt modellekre is figyelni kell a választásnál. Ugyanez vonatkozik a napszemüvegekre. Ezért javasoljuk, hogy előzetesen kérd ki szemészed vagy optikusod véleményét.

5 dolog, amire figyelni kell a dioptriás szemüveg kiválasztásakor

Ha figyelmen kívül hagyod, hogy dioptriás szemüveg típusra van szükséged, az fáradtsághoz, fejfájáshoz vagy látásromláshoz vezethet. A leggyakoribb szemhibák a rövidlátás, a távollátás, az asztigmatizmus, a szürkehályog és a zöldhályog. A gyermekek problémáin a gyermek szemüvegek segítenek. Hogyan válassz?

  1. A szemüveg szélessége nem haladhatja meg az arccsontot.
  2. A peremnek (keretnek) lehetőleg a szemöldök szintje alatt kell lennie.
  3. A szem az okulár közepén van (a szemüveg lencsével ellátott része).
  4. Az üveg alja nem érinti az arcot.
  5. Erős dioptriák esetén válassz vékonyított lencséket, hogy a szem természetesnek tűnjön a szemüvegben.

Ha már van szemüveged, és újra van szükséged, akkor a belső szárakon (oldalakon) található információk alapján választhatsz.

Szemüvegek távollátáshoz

A távollátó szemüveg segít a rövidlátás korrigálásában. A lencsék mínusz dioptria értékkel rendelkeznek, és eltolják a képet a retinán, hogy az fókuszba kerüljön. Ez a leggyakoribb szemhiba.

Szemüvegek közellátáshoz

A közellátó szemüveg segíthet a távollátáson. A szemlencse nem elég fénytörő a szemben, és a fény az éleslátás pontja mögött konvergál, ami elmosódott képet eredményez a retinán. A plusz értékkel rendelkező lencsék korrigálják ezt a hibát. Fél dioptriáig a szem képes önmagát fókuszálni, de ennél nagyobb dioptria esetén szemüveget kell viselni.

i

Vigyázzon az asztigmatizmussal

Az aszigmatizmus a szem egyenetlen görbületéből eredő szemhiba. Az emberek nehezebben érzékelik a mélységet, a kontrasztot, a teret, a részleteket vagy a zavaró vonásokat. A korrekcióhoz speciális hengeres lencséket használnak - női szemüveg és férfi szemüveg változatban.

Multifokális szemüveg

A multifokális szemüvegek több optikai zónát építenek be a lencsébe. Alkalmasak rövidlátás és távollátás esetén egyaránt. A zónák kör alakban helyezkednek el - a középpontban a közeli dioptria, a széleken a távoli dioptria található. Az egész fejet abba az irányba kell fordítani, amerre az ember néz. Érdemes olvasó szemüveg típust választani, hogy minden távolságot láthass.

Bifokális szemüveg avagy az elavult olvasszemüvegek

A lencse alsó része olvasó szemüveg típusként szolgál, a többi a távolra fókuszál - régebben azért voltak népszerűek, mert egyszerre kettő helyett elég volt egy is. Ma már felváltja őket a multifokális opció, amely lehetővé teszi, hogy minden távolságra láthass. A bifokális szemüveg csak a távolra vagy az olvasásra való, más távolságokra homályos.

Mire jók a nem dioptriás szemüvegek?

A nem dioptriás szemüveg, a dioptria nélküli szemüveg vagy a hamis szemüveg jelenségét leginkább a közösségi média hírességei népszerűsítették. Akik ezt a típust választják, arcvonásaikat akarják kiemelni, vagy lélektanilag akarják lenyűgözni a rajongókat. Akár azért választanál ilyet, hogy kiegészítsd a stílusod, akár azért, hogy kifinomultabbnak tűnj, vagy hogy tiszteletet parancsolj, a dioptria nélküli szemüvegek a látásodat is védhetik – kaphatók UV-szűrővel, tükröződéscsökkentő kezeléssel vagy kék fény elleni védelemmel ellátott szemüvegek is.

Női szemüveg dioptria nélkül

A női szemüveg divatos kiegészítő lehet.

Napszemüvegek nem csak a fülledt nyári napokra

Hogy megvédjük a szemünket, sokan közülünk napszemüveget viselünk. Megvásárolhatod őket külön-külön, vagy választhatsz dioptriás napszemüveget különböző extrákkal. Sok lencse UV-szűrővel ellátott, önszíneződő. Jelent számodra valamit a mágneses klipsz? Felcsíptetheted a szemüveg elejére, ha olyan dioptriás napszemüveged van, amely a kis mágneseknek köszönhetően tapad. A polarizált lencsék is népszerűek, visszaverik a sima felületek tükröződését.

i

Pilóta szemüveg vagy kerek szemüveg?

  • A pilóta szemüveg a napszemüvegek népszerű formáját képviselik - a repülőgép-pilóták és vadászok ihlették. Pilóta szemüveg nemcsak férfi, hanem női változatban is kaphatók.
  • A kerek szemüvegek retró típusok. Ezek a kerek szemüvegek ma is népszerűek.

Játékosoknak vagy az irodai használatra válassz kékfényszűrős szemüveg modellt

A kékfényszűrős szemüveg mindenki számára hasznos, aki PC-vel, mobiltelefonnal és táblagéppel rendelkezik. Ez a szemüveg dioptriás és nem dioptriás lencsékkel is kapható - a szemüveg sárga színű. A legtöbb irodai dolgozó értékelni fogja majd a kékfényszűrős szemüveg típusokat, amelyet egész nap viselhetnek. Mivel a nem dioptriás változatot csak akkor kell viselni, amikor képernyő előtt dolgoznak, ezeket a modelleket néhány nő is értékelni fogja, aki alkalmi viseletre választja ezt a modellt.

Szemüveg választása méret szerint

A keretek mérete is segíthet a szemüveg kiválasztásában. A keretek attól függően különböznek, hogy kinek szánják őket (de ez a felosztás inkább csak jelzésértékű). Egyes nőknek lehet, hogy vaskosabb az arcuk, vagy épp fordítva, vannak férfiak, akiknek vékonyabb az arcuk. Általában a méreteket az S -től XL-ig terjedő betűkkel jelölik (az S a legkisebb), illetve létezik univerzális változat is.

  • Női szemüveg
    • Elsősorban nőknek tervezték őket, mivel általában kisebbek, mint a férfi modellek. Számos változatban, színben és stílusban kaphatók, amelyek bármelyik nő külsejét feldobják.
  • Férfi szemüvegek
    • Ezek különösen a férfiaknak állnak jól, mivel gyakran szélesebbek vagy terjedelmesebbek. A férfi szemüvegek különféle sportos kivitelben is kaphatók, így mindenki kiválaszthatja a kedvére valót.
  • Gyerek szemüvegek
    • A legapróbb arcokhoz tervezték őket, ezért könnyű és tartós anyagokból készülnek. Ahogy a kicsik nőnek, a gyerek szemüvegek gyakrabban igényelnek majd keretcserét.

Amikor a szemüvegnek és a kereteknek megvan a megfelelő varázsa

Érdemesebb a szemüveg kereteket aszerint választani, hogy hogyan sorakoznak a lencsék, vagy az arc formája szerint, amelyre szánták őket.

  • A teljes keretes szemüvegek modellekre a lencse szélét körülölelő peremek jellemzők. Az arc tiszta kontúrokat kap, és a szemüveg üvegvédelmét élvezheti.
  • A fél keret tökéletes kompromisszumot jelentenek azok számára, akik nem akarnak sem túl sok, sem túl kevés szemüveg keretet viselni - a keretek pereme a lencse közepéig ér. A modellek természetesek, de érzékeny kezelést igényelnek.
  • A keret nélküli szemüvegek lencséi egy tartó által vannak a kerethez rögzítve. Ez a kialakítás nem feltűnő, mivel nincsenek keretek. Egyes dioptriákhoz nem alkalmas ez a típus.

A modern dioptriás szemüvegek kiemelik az arc szépségét

A modern dioptriás szemüvegek még egy népszerű osztályt kínálnak a választékukhoz. Ez az arcforma, amelyről nem szabad megfeledkezni - minden arcnak más típusú szemüveg illik. A megfelelő kialakítás fokozhatja az arc szépségét.

Kerek arc szögletes szemüveghez vagy félkerethez

A félkeretes vagy szögletes szemüvegek gyönyörűen meghosszabbítják a kerek arcot - a szélek megtörik a gömbölyűséget, és kiemelik a lágy vonásokat. Az alsó kereteknek követniük kell az arccsontokat.

Szögletes arc, kerek szemüveg

Az erős arcvonalak, a szögletes állkapocs és a széles homlok lágyítható a kerek szemüveg viselésével, a kereteknek keskenyebbnek és finomabbnak kell lenniük. Ez a szemüveg akkor mutat jól az arcon, ha az alsó szemzug kissé az arccsont felett van.

A merészebb, szögletes arcokhoz jól illeszkednek a kerek szemüvegek.

Különböző típusú szemüvegek ovális arcokhoz

Az ilyen arc a legsokoldalúbb, ami nem mindig jelent előnyt. Kerüld a nagy keretes szemüveg modelleket. Ha ki akarod hangsúlyozni vonásaidat, válassz szögleteset, ha pedig lágyítani szeretnéd azokat, válassz kerek szemüvegeket. Kísérletezhetsz ezekkel a típusokkal.

Háromszög vagy szív alakú archoz ovális szemüveg illik

A szív alakú arcot nagy homlok, nagy állkapocs és éles áll jellemzi. Ha ilyen formájú az arcod, nem kell félned a hangsúlyosabb és szélesebb keretektől. Válassz olyan szemüveg típust, amely kiemeli az arcod felső felét, és eltereli a figyelmet az álladról.

A háromszög alakú arcformával rendelkezők számára a Cat eye modellek tökéletes választás lehetnek. Az állkapocsnál szélesebb keretek optikailag kiegyensúlyozzák az arcformát.

Női szemüvegek kerek archoz
Kerek archoz illő szemüveg

Női szemüveg szögletes arcra
Szemüveg szögletes arcra

Női szemüveg szív alakú arcra
Szív alakú arcra való szemüveg

A szemüveg varázsa az anyagban rejlik

Az anyag is befolyásolja a megfelelő szemüveg típust. A választáskor gondold végig, hogy allergiás vagy-e a fémre vagy a műanyagban lévő lágyítószerekre. A gyermek szemüvegek ebből a szempontból különös figyelmet érdemelnek. Ha allergiás vagy, de mégis fém szemüveg modellt szeretnél, válassz speciális anyagot az allergiások számára. Leggyakrabban fémmel (titán), műanyaggal, fém és műanyag kombinációjával vagy akár fával találkozhatsz. A választott anyag azonban befolyásolja a tartósságot és a karbantartási követelményeket.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezhetnek a szemüvegek lencséi?

A szemüvegek lencséi többnyire modern műanyagból készülnek, de még eredeti anyaguk után még mindig üvegnek nevezik őket. Az ilyen szemüvegek különböző tulajdonságokkal rendelkezhetnek, amelyek megkönnyítik az életet és a munkát.

  • Színjavítás
    • Színlátás-zavarral élők számára készült - a lencsék színezésének köszönhetően jobban meg tudják különböztetni a színeket.
  • Védelem
    • Ez a lencse fokozott védelme a karcolások ellen.
  • Polarizáció
    • Sötét üveghez való beállítás. Csökkenti a vakítás veszélyét, segíti a színek és a kontraszt jobb érzékelését intenzív fényben vagy árnyékban, segít a szemfáradtság ellen. Vigyázat, befolyásolhatja az LCD képernyők érzékelését.
  • Tükörüveg
    • Ez a módosítás lehetővé teszi, hogy elrejtőzz az üveg mögött, mivel az tükörként tükrözi a környezetet. Napszemüvegekhez használatos.
  • Önsötétítés/önszínezés
    • Reagál az UV-sugárzásra, és a napszemüvegek szintjéig színezhető.
  • Antireflexiós üveg
    • A kezelést átlátszó üvegen alkalmazzák. Csökkenti a szem fáradtságát, növeli a képminőséget, eltávolítja a tükröződéseket és a tükröződést. A lencsék átlátszóak és nem csillognak.
  • Hidrofób/víztaszító üveg
    • Ezeket a lencséket nem kell gyakran tisztítani, mivel ujjlenyomatállóak - a víz nem marad rajtuk, és gyorsan bepárásodnak.

Hogyan válasszunk szemüveget a keretek színe szerint - a megfelelő szín illik a szemünkhöz

A női szemüvegek különösen alkalmasak lehetnek a színekkel való játékra - a bőr típusa megmondja, hogy milyen árnyalatot válassz. A világos bőrt a sötétebb vagy hangsúlyosabb keretszínek kiemelik. A sötét bőr az ellenkezőjét, azaz a világos kereteket kedveli. A bronz és a világosbarna mindenhez passzol. A fémszemüvegek színét kedvenc ékszereid árnyalatának megfelelően választhatod, a műanyagkeretekét pedig öltözködési stílusodnak megfelelően - ez a szabály a férfi szemüvegekre is érvényes.

Fekete férfi napszemüveg

Divatos férfi napszemüveg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse Szállításra kész > 5 db
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
15 890 Ft

2.
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse Szállításra kész > 5 db
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, méret: L, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 190 Ft

3.
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességet és a részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiával
22 990 Ft

Még több
317 termék
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg
Típusok
4,7 45×
GUNNAR Vertex Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,5 cm
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a2
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, méret: L, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c9
GUNNAR Ellipse Onyx, borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, kerek, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
21 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JD610m3c6
4,5
GUNNAR RUSH Onyx, átlátszó lencse NATURAL
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, méret: XL, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
12 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b3
4,5 53×
GUNNAR Irodai kollekció Intercept Onyx, sárga üveg
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, növeli a kontrasztot, az élességet és a részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiával
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD611g
4,8 26×
GUNNAR Maverick Gunmetal, világos lencse
Monitor szemüveg - LCD monitorral való munkavégzéshez, dioptria: 0,25, csökkenti a szemfáradtságot, növeli a kontrasztot, élességet, részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP technológiájú lencsék
18 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3b3
GUNNAR Pendleton Moss, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Moss, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: zöld, méret: L, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,6 cm, szárhossz: 13,8 cm
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c8
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL borostyánszín lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, méret: M, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a5
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Onyx, NATURAL víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, méret: M, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JD610m4a4
4,4 21×
GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber
Monitor szemüveg - LCD monitoron végzett munkához, 0,25 dioptria, csökkenti a szemfáradtságot, fokozza a kontrasztot, az élességet, kiemeli a részleteket, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológiával
31 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3c
4,4 36×
Soundeus Soundglasses 5S
Napszemüveg - és fejhallgató egyben, a keretbe épített hangszórókkal, kettős beépített mikrofon környezeti zajszűréssel, Audiorims technológia, Bluetooth 5.0 csatlakoztathatóság, fém napellenző, UVA/UVB 400 szűrővel, IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező tartósság, unisex kialakítás, tartalék átlátszó üveg tartozék, 3 különböző méretű orrtámasz, védőtok
24 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNSf51
4,4 16×
GUNNAR Razer Moba Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, 65 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és zöld, méret: S, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,7 cm, szárhossz: 12 cm
15 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a3
4,2
GUNNAR RAZER TORPEDO-X Onyx, borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és zöld, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14 cm, szárhossz: 13 cm
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b6
4,5
GUNNAR Intercept Onyx Amber Max
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, méret: M, UV400 UV védelemmel, szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
22 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610o01
5,0
GUNNAR RUSH Onyx, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, klasszikus megjelenés, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok és törlőkendő, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 13,3 cm
15 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m5b4
4,0
GUNNAR CLIP-ON Szemüveg előtét, borostyánszínű natural lencse
Szemüveg előtét - szemüveghez, irodai, rácsíptethető, keret nélküli, borostyánszínű lencse, fekete
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4c1
GUNNAR Intercept Crystal, borostyánszínű lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Crystal, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: átlátszó, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4a7
GUNNAR Intercept Crystal, víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,2 14×
GUNNAR Intercept Crystal, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, 35 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, műanyag, üveg színe: világos, a keret színe: víztiszta, méret: M, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
21 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JD610m4a6
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse - Monitor szemüveg Típusok
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, víztiszta lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, elegant, kerek, fém, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,2 cm, szárhossz: 14,5 cm
23 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JD610m3c7
4,7
GUNNAR CALL OF DUTY TACTICAL EDITION
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete és szürke, méret: XL, UV400 UV védelemmel, szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 14,5 cm, szárhossz: 13,8 cm
19 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610o07
GUNNAR Intercept Reader 1.5, borostyánszín üveg - Monitor szemüveg Típusok
4,5
GUNNAR Intercept Reader 1.5, borostyánszín üveg
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: irodai, elegant, négyszögletes, műanyag, üveg színe: borostyán, a keret színe: fekete, UVB UV védelemmel, UVB napszűrő, karcvédelem és szemfáradtság csökkentő, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
23 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JD610m5c15
5,0
GUNNAR ESL Blade Lite White, NATURAL borostyánszín lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, négyszögletes, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: fehér, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: merev tok, törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 12,6 cm, szárhossz: 12,3 cm
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m4b2
4,6
GUNNAR Maverick Rosegold, borostyánszínű lencse
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, klasszikus megjelenés, pilot, fém, üveg színe: borostyán, a keret színe: rózsaszín és arany, UV400 UV védelemmel, karcvédelem, íves forma, szemfáradtság csökkentő és kontraszt növelés, csomagolás tartalma: törlőkendő és puha tok, szemüveg szélessége 13,3 cm, szárhossz: 13,5 cm
24 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD610m3d6
4,5
DEV1S Cyclops User
Monitor szemüveg - amihez ajánlott: gaming, modern, 40 % kék fény elleni védelem, négyszögletes, üveg színe: világos, a keret színe: fekete, méret: univerzális, szemfáradtság csökkentő
22 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DVS005a5

Szemüvegek

Szemüvegek

A Szemüvegek kategóriában összesen 317 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szemüvegek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ