A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Szendvicssütők akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Home
(1)
Siguro
(1)
Sütőlemezek a csomagban
Gofri
(1)
Grill/panini
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő szendvicssütők találsz. Jelenleg 2 kiemelkedő árajánlatunk van a szendvicssütők kategóriában. A legolcsóbb szendvicssütők keresed? Akkor nézd meg a olcsó szendvicssütők kategóriát.
2 termék
4,5 78×
Siguro SM-D131S Perfect Toast 3in1
Szendvicssütő - 1000 W teljesítményfelvétel, 3 cserélhető sütőlap: háromszögletű pirítós, gofri és grill/panini, tapadásmentes felület, zárható, jelzőfény, hőszigetelt fogantyú, túlmelegedés elleni védelem, gumibevonatos csúszásgátló lábak, beépített kábeltároló, kiváló minőségű anyagból készült készülék rozsdamentes acél alkalmazással, sütőlapok mérete: 28,5×15 cm, az eszköz mérete: 24 ×10×29 cm, tömeg: 1,6 kg, kábel hossza 0,75 m, 3 év garancia
Szuper ár
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SM_D131S
3,7
Home SM-D550SU Toast To Go
Szendvicssütő - 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, sütőlapok mérete 21,5 × 12,5 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 800 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, mérete 9 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_SM_D550SU

Szendvicssütők akciós áron - Árnyesés

választási útmutatóMilyen kenyérpirítót vegyek? A kenyérpirító nagyszerű segítség minden háztartásban. Noha ez az egyik alapvető háztartási készülék, a kenyérpirítók kínálata nagy fejlődésen ment keresztül, és amikor venni szeretnénk egyet, sok részletre oda kell figyelnünk, hogy a háztartásunkba leginkább megfelelőt...
Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ