A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

A szép arcbőrért

Termékkatalógus
A szép arcbőrért
4,4 3 értékelés
Tisztítókészlet A cserélhető applikátoroknak köszönhetően 4 különböző bőrkezelést kínál
Kód:  HRAa5857 Termékszám:  8594166100558 Gyártó honlapja:

A szép arcbőrért

A bőrmasszázs  készülék ápolja az arcbőrt, és kellemes és pihentető masszázst biztosít a vérkeringés javításáért ezáltal szebbé és élettel telivé téve az arcbőrt.  A bőr kezelése során az arc nyirokrendülete stimulálódik, segíti elpusztult sejtek mechanikai eltávolítását és különböző szennyeződések eltávolítása. Növeli az aktív összetevők hatását a krémekből, maszkokból és szérumokból, amelyek gyorsabban és alaposabban szívódnak be a bőrbe. A finomabb ráncokat is kisimítja, ezáltal bőrünk puhább lesz.  Az arcápoló készlet négy különböző bőrkezelést kínál, köszönhetően a négy alkalmazási fejeknek, amelyek könnyen cserélhetők.

4 cserélhető fej:

  • puha kefével gyengéden tisztítja a bőrt a kis piszok
  • kemény kefe a vérkeringés megfelelő működéséért
  • szivacs, amelyen keresztül a bőrbe beszivárognak a jobb kozmetikai krémek, ezáltal jobb lesz a táplálkozás és a folyadékpótlás
  • egy érdes felületű fej, amely segít eltávolítani az elhalt hámréteget

A fő előnyök

  • kellemes és pihentető arcmasszázs
  • Négy különböző technika
  • 4 féle cserélhető fej
  • 2 sebesség
  • kíméletes és fájdalommentes kezelés
  • könnyű kezelhetőség

Egyedi kezelés

A hatékonyságot a  forgó mozgás még inkább növeli.  Kétféle sebesség közül választhat - alacsony és magas. A kezelés nagyon egyszerű, biztonságos és fájdalommentes, a bőrre nagyon finom hatással van. Minden bőrtípusra alkalmas. A masszázs készülék kompakt kialakításában kiemelkedik, hogy nagyon könnyű és jó fogása van. Kényeztesse bőrét luxusos gondoskodással, és otthona kényelmében,  hogy egészséges, gyönyörű és fiatalos megjelenést élvezzen hosszú ideig. 

Műszaki adatok:

Áramellátás:
2 x AA elem (nem tartozék)

Méretek:
13 × 4,7 × 4 cm

Súly:
90 g

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A szép arcbőrért
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Pečující sada na obličej. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ošetrujúca sada na tvár. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax Gesichtspflegeset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax Gesichtspflegeset.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ