A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

BeautyRelax BR-1120 Arckezelő készülék

Termékkatalógus
BeautyRelax BR-1120 Arckezelő készülék
Masszírozó gép
Kód:  BR0123f Termékszám:  8594166103276
BeautyRelax BR-1120 Arckezelő készülék Megszűnt

BeautyRelax BR-1120 Arckezelő készülék

Olyan mint egy közönséges rúzs, de meglepődve fogod tapasztalni hogy annál sokkal-sokkal több! A forradalmian új BeautyRelax BR-1120 kozmetikai készülék egyedülállóan gondoskodik arról, hogy ráncaid eltűnjenek, csökkenjen bőröd rugalmatlansága és az szemmel láthatóan ragyogóbbá váljon. A BeautyRelax BR-1120 két módszert egyesít. A készülék mindkét végén találsz egy kezelőfejet - egy forgófejet a 3D masszázshoz és egy ultrahangos applikátort. A BeautyRelax BR-1120 ideális a szem és a száj környéki ráncok és a T-zóna kezeléséhez, valamint hatékony a ráncok megelőzésében is. Nagy előnye, hogy a kezelés az otthonis elvégezhető, használata non-invazív, fájdalommentes és biztonságos.

Legfontosabb jellemzők

  • Öregedésgátló bőrápoló készülék
  • Kombinált kezelés 3D masszázzsal és ultrahang hullámokkal
  • Kis helyen is elfér, akár egy rúzs
  • Biztonságos és fájdalommentes a kezelés
  • Ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • Javítja a bőr rugalmasságát
  • Csökkenti a finom ráncokat a szem körül és száj sarkainál
  • Eltávolítja a szem alatti sötét karikákat
  • Vezeték nélkül is használató
  • USB töltőkábellel tölthető

3D masszázs

A készülék végén található rozsdamentes acélból készült forgófej, a bőrrel való érintkezés során felmelegszik, ezáltal alaposan tisztítja a bőrt. A hő megnyitja a pórusokat, így azok tisztábbak lesznek, és növeli a vér és nyirokkeringést a kezelt bőrfelületen. Ennek az intenzív masszázsnak köszönhetően ellazíthatja és javíthatja bőrének szerkezetét.

Ultrahang hullámok

Az ultrahangos applikátor bőrrel való érintkezése során 3MHz frekvenciájú energia szabadul fel. Az így leadott energia jelentősen befolyásolja bőr alatti rétegeket, mivel stimulálja a bőben lévő kollagénrostok és elasztán termelését.  Így bőre fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, az arc kontúrjai pedig szemmel láthatóan simábbak és feszesebbek lesznek.

Műszaki paraméterek:

  • Ultrahang hullámok: 3 Mhz
  • Tápegység: USB kábel számítógéphez kötve vagy 220 V akkumulátor használata
  • Töltési idő: kb. 3 óra
  • Méretek: 16 x 4,8 x 3,4 cm
  • Súly: 190 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeautyRelax BR-1120 Arckezelő készülék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Kosmetický pleťový přístroj ROLLER THERAPY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Hautpflegegerät ROLLER THERAPY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Hautpflegegerät ROLLER THERAPY.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ