A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Torony szerverházak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alaplap formátum
ATX
(3)
MATX (Micro ATX)
(3)
MITX (Mini ITX)
(2)
EATX (Extended ATX)
(2)
Szélesség
199 mm
240 mm
- 19,9 cm 24 cm
Magasság
432 mm
474 mm
- 43,2 cm 47,4 cm
Mélység
457 mm
542 mm
- 45,7 cm 54,2 cm

Szeretnél egy nagy teljesítményű szervert építeni egy otthoni vagy egy kisvállalkozás számára? Az alábbiakban megmutatjuk, hogy miben tűnnek ki a torony szerverházak, és tanácsot adunk, hogy mire figyelj, amikor kiválasztod a számodra megfelelő torony szerver egységet.

Tovább

Toronyszerver házak

A toronyszerver házak hasonlítanak a klasszikus PC házakra, és lehetővé teszik a komponensek egyszerű telepítését a felhasználó igényeinek megfelelően. Különösen alkalmasak a kisebb vállalatok és a kevesebb taggal rendelkező háztartások számára.

  • Egyszerűen upgradelhető komponensek.
  • Elegáns tervezés.
  • Különféle méretű házak.
  • Nem rendelkeznek szabványosított alkatrészrendszerrel.
  • Összetettebb beállítás, mint a rack szerverek esetében.

Ha nagy- és közép vállalatoknak megfelelő, szabványosított szekrényeket keresel, tekintsd meg kínálatunkat rack szekrények kategóriában.

Milyen méretű toronyszerver házat válasszak?

Egy új szerver összeállításakor nagyon fontos a megfelelő méretű toronyszerver ház kiválasztása. A nagyobb házak több helyet kínálnak az alkatrészeknek és nagyobb teljesítményű hűtési hatékonysággal működnek, míg a kisebb házak azonban bárhol elhelyezhetők. Válassz az alábbi méretek közül.

Big tower – az igényeseknek

A nagy toronyszerver házak rengeteg helyet kínálnak a nagyszámú komponens elhelyezésére. Minőségi hűtést tesznek lehetővé, és akár eATX méretű alaplapokat is befogadnak. Ezeknek a házaknak a hátránya a túlzott méretük, ezért alaposan át kell gondolni az elhelyezésüket.

i

Nagy teljesítményű toronyszervereket szeretnél építeni, de egy processzor nem elég? Nem kell aggódnod. Tágas toronyszerver házakat is kínálunk, amelyek akár 2 CPU egységet is képesek befogadni.

Midi tower – az arany középút

A midi toronyszerver házak akár ATX méretű alaplapot is befogadhatnak. Elég helyük van a minőségi hűtéshez és az összes szükséges alkatrészhez, beleértve több memóriameghajtót is.

Kíváncsi vagy, mennyi merevlemez fér el a toronyszerver házakban? A legnagyobb házak akár nyolc 3,5"-os HDD számára is kínálnak bővítőhelyet. A legkisebb házak legalább két meghajtó számára biztosítanak helyet.

Mini tower – bárhol elfér

A mini toronyszerver házak olyan egyszerű buildekhez is alkalmasak, amelyek nem igényelnek nagyon erős hűtést. Kis méretüknek köszönhetően szinte bárhol elhelyezhetők, de nem sok helyet kínálnak a nagyszámú alkatrész beépítéséhez. Különösen alkalmasak irodai használatra.

i

Szeretnél egy toronyszervert, de inkább egy készet vásárolnál? Széles választékunkban már összeszerelt tower szerverek is megtalálhatóak, amelyeket csak egy konnektorba kell csatlakoztatnod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,4 10×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Fractal Design Meshify 2 Black Solid
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 6× 3,5", 4× 2,5", 14× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x140mm, processzor hűtő max. magassága 185 mm, videókártya max. hossza 491 mm, tápegység nélkül, acél oldalfal
64 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CB321k6a
4,4 10×
Fractal Design Meshify 2 Black Solid
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 6× 3,5", 4× 2,5", 14× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 3x140mm, processzor hűtő max. magassága 185 mm, videókártya max. hossza 491 mm, tápegység nélkül, acél oldalfal
67 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CB321k6a
4,5 292×
Zalman Z1
Számítógépház - ATX és mATX (Micro ATX), 2× 5,25", 4× 3,5", 1× 2,5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1, fejhallgató és mikrofon, 2x120mm, videókártya max. hossza 360 mm, tápegység nélkül, acél oldalfal
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CA069c1c

Torony szerverházak

A Torony szerverházak kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Torony szerverházak – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó torony szerverházak
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ