30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Szilárd Fiskars 102542

Termékkatalógus
Szilárd Fiskars 102542
5 4 értékelés
Késkészlet - 3 késből álló készlet, kenyérvágókés, henteskés és hámozókés
Kód:  BOR903e Termékszám:  102542 Gyártó honlapja:

Szilárd Fiskars 102542

Szereti a minőségi konyhai eszközöket? A Friskars termékeiben nem fog csalódni. Ez a késkészlet kiváló pengéjű ergonomikus kialakítású nyéllel rendelkező késeket tartalmaz. A kések jellemzője, hogy pengéjük német acélból készül és gyártásukkor pontosan kiegyensúlyozták őket a pontos és biztonságos szeletelés érdekében. A fogantyú kialakításának köszönhetően a késsel biztonságosan lehet dolgozni.

legfontosabb jellemzői

  • Fiskars minőségi kések
  • 3 prémium terméket tartalmaz
  • Tökéletes segítők a konyhában
  • Újra élezehtő edzett acéból
  • Ergonomikus nyéllel

Ez az készlet három olyan kést tartalmaz, aminek minden konyhában helye van. Kenyérvágó kést 21 cm-es éllel, hajlított pengével. Így még a meleg, puha kenyér is tökéletesen szeletelhető. A második szintén 21 cm-es penge a húsok és sütemények szeleteléséhez lesz tökéletes választás. Míg végül, de nem utolsó sorban a 7 cm-es pengével zöldséget pucolhat és apríthat vele. A kések pengéi élezhetőek, így sokáig lesznek használójuk szolgálatában.

Paraméterek

Darabszám a készletben
3 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
3 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Szilárd Fiskars 102542 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FISKARS Sada nožů 3ks Solid 102542. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fiskars Solid 102542. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fiskars Solid 102542. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fiskars Solid 102542.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ