A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Színpadi zongorák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Billentyűk száma
49
88
-
Egyensúly
Kiegyensúlyozott (kalapácsos mechanizmussal)
(13)
Félig kiegyensúlyozott
(4)
Kiegyensúlyozatlan
(8)
MIDI
USB
(18)
DIN
(8)
Tömeg
1 kg
17 kg
-

A színpadi zongora ideális választás a színpadi élő előadásokhoz, mivel könnyen hordozható, a szintetizátor sokoldalúságával rendelkezik és kiváló minőségű digitális zenei hangzást ad. A súlyozott mechanika révén ráadásul olyan válaszadást biztosít, mint egy hagyományos zongora. Mire érdemes figyelni a színpadi zongora kiválasztásakor? Segítünk neked.

Tovább

Mi is az a színpadi zongora?

Érdekel, hogy mi is az a színpadi zongora? Egyszerűen fogalmazva, kombinálja a szintetizátor könnyedségét és sokoldalúságát, valamint a zongora kiváló hangzását. Emellett a súlyozott mechanikával rendelkezik (a billentyűk olyan érzékenyek, mint egy hagyományos zongora esetében), és a billentyűskálája is szélesebb. Ideális élő fellépésekre a színpadon vagy stúdiómunkához.

i

Színpadi zongora vs. szintetizátor - mi a fő különbség?

A színpadi zongora formájában, méretében és súlyában hasonlít egy szintire. Azonban ellentétben vele nincs beépített hangszórója (kivéve néhány kivételt), helyette kimenetekkel rendelkezik. Továbbá több minőségi hangzást és hatást kínál, emellett általában magasabb árcédulával rendelkezik.

színpadi zongora vs digitális zongora vs billentyűzet

Színpadi zongora vs. digitális zongora vs. szintetizátor (balról jobbra).

Hogyan néz ki a színpadi zongora billentyűzete?

A színpadi zongora általában dinamikus billentyűzetet használ (de lehet olyan változat is, amelynek nincs dinamikája), amely teljesen vagy részlegesen súlyozott billentyűzet-mechanikával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a billentyűk ugyanazzal az érzékenységgel reagálnak a nyomás intenzitására, mint egy akusztikus zongora esetén.

A hordozható színpadi zongora általában teljes billentyűzettel rendelkezik

A hordozható színpadi zongora általában teljes billentyűzetet kínál, vagyis 88 billentyűt (néhány esetben 76 billentyű is lehet), amelyek széles hangskálát fednek le a mély hangoktól a magasakig, és alkalmasak komoly zenei teljesítményekhez. A billentyűk számát tekintve kevesebb található a billentyűzeteken, gyermekzongorákon és néhány alap digitális modellben.

Fényes vagy matt felületű színpadi zongora billentyűket kedvelsz?

A színpadi zongora billentyűk felületének jellege befolyásolja a játék összkomfortját és kényelmét.

  • Fényes billentyűk: az elefántcsontra emlékeztetnek. Ez a felület jól felszívja a nedvességet, így a játék sokkal kényelmesebb. A ragyogó billentyűk többe kerülnek, de sokkal kényelmesebbek.
  • Matt billentyűk: általában az olcsóbb színpadi zongorákon találhatók. Néhány embernek megfelelnek, másoknak viszont nem. Nem túl alkalmasak olyan zenészek számára, akiknek száraz a bőrük ujjukon, és ezért az ujjak nem csúsznak úgy, ahogyan kellene.

A hordozható digitális zongora akár aftertouch-tal is rendelkezhet, amely lehetővé teszi a hangok vezérlését a billentyűk nyomásával, ahogyan azt az orgonáknál is ismerjük.

4 hangzási tulajdonság, amellyel majdnem bármilyen zenét játszhatsz a színpadi zongorán

Emellett fontos figyelembe venni a hangzási tulajdonságokat is, amelyek lehetővé teszik szinte bármilyen zenei stílus előadását. A megfelelő hangfeldolgozóval a színpadi zongora játéka teljesen autentikus lesz - mintha egy valódi zongorán játszanál.

  1. Hangzás - a beépített processzorral a hangszóró számos gyönyörű hangot hoz létre különböző zongorákból, orgonákból, vonós hangszerekből, gitárokból és dobokból, egzotikus hangszerekből, akár magas hangokból is.
  2. Kíséretek - mindegyik színpadi zongora rendelkezik kíséretmemóriával (ismerős dalokhoz és általános stílusokhoz). A típustól függően a kíséretek száma eltérő, de több tíz és több száz között mozog.
  3. Hatások - semmiképpen nem hiányozhatnak. A színpadi zongora az alapvető hatásokon kívül is tartalmaz effekteket, mint például késleltetés, reverb vagy a szűrők különálló vezérlését, emellett olyan hatásokat, mint a pan, flanger, tremolo vagy erősítő szimuláció.
  4. Polifónia - több hangot is lejátszhat egyszerre. A kezdő színpadi zongora 48 hanggal rendelkezik, de majd rájössz, hogy ez nem elég. Az ideális a 64 hang, míg a legdrágább modellek akár 256 hangot is kínálnak.

A színpadi zongora számára fontos hangfeldolgozási funkciók

A hangfeldolgozóhoz kapcsolódóan vannak olyan alapvető funkciók, amelyeket a színpadi zongora használata közben használhatsz.

  • Klaviatúraszétválasztás - a billentyűzet felosztását jelenti úgy, hogy minden billentyűhöz különböző hangot állíthatsz be. Példaként a magas hangok zongoraként szólalnak meg, míg a mély hangok orgonaként csendülnek fel.
  • Dual Tone (néha Layer) - azt jelenti, hogy egyetlen billentyű lenyomásakor két hang jön létre. Például egy billentyű alatt nem csak a zongora, hanem hegedű vagy ütős hangszer is megszólalhat.

Hogyan működik a színpadi zongora összekapcsolása?

A színpadi zongora összekapcsolása általában USB csatlakozóval vagy Bluetooth segítségével történik, amelyek adatátvitelre és hang beállítására is használhatók. A kimenetek terén a színpadi zongora általában 3,5 mm jack aljzattal rendelkezik a fejhallgatóhoz, valamint legalább 6,3 mm-es kimenettel a hangszerhez való csatlakoztatáshoz. Továbbá rendelkezhet AUX bemenettel, sztereó RCA kimenettel és mikrofon bemenettel is.

színpadi zongora összekapcsolása

i

A színpadi zongora vezérlése számítógépről MIDI interfész segítségével

A színpadi zongora általában MIDI vezérlőként is működhet, ami lehetővé teszi a számítógéppel való összekapcsolást, ahol felveheted a zenéidet és utána dolgozhatsz velük. Speciális szoftverek segítségével a színpadi zongora működését is szabályozhatod a számítógépről.

Színpad zongora kiegészítők széles választéka

A színpadi alapvető kiegészítői közé tartozik a minőségi állvány, szék, fejhallgató, táskák és tokok a védelem érdekében. További kiegészítők közé tartoznak a pedálok, hangszórókábelek és stúdió monitorok. Ha szeretnél egy kis pénzt megtakarítani, válassz egy olyan színpadi zongorát, amely kiegészítőkkel együtt kapható.

Olcsóbban szeretnél színpadi zongorához jutni? Az Outlet kategória kiváló termékeket kínál töredékáron. Ha érdekel a vásárlók véleménye, olvasd el, mit mondanak a színpadi zongoráról itt: vásárlói vélemények.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
25 termék
BLACKSTAR Carry-on FP88 Black - Színpadi zongora Típusok
5,0
BLACKSTAR Carry-on FP88 Black
Színpadi zongora - 88 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1,6 kg, pedál a csomag része
47 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BLSAsp03b
BLACKSTAR Carry-on FP88 White - Színpadi zongora Típusok
5,0
BLACKSTAR Carry-on FP88 White
Színpadi zongora - 88 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1,6 kg, pedál a csomag része
47 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLSAsp03a
KAWAI ES 920 W - Színpadi zongora Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
KAWAI ES 920 W
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Sustain és Footswitch pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 38 hang, 256 hang polifóniás 40 W teljesítménnyel, kísérő automatika, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, DIN MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 6,3mm Jack, tömege 17 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
574 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KAW002o1
SOUNDSATION PRIMUS
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, Sustain pedál, billentyűzet felülete fényes, 90 hang, 81 hang polifóniás 50 W teljesítménnyel, kísérő automatika, felvétel, USB MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 15 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
149 000 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSN008a
Studiologic Numa Compact2
Színpadi zongora - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, Expression pedál, delay, flanger, chorus, phaser, reverb, room, spring és tremolo effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 88 hang, 128 hang polifóniás 20 W teljesítménnyel, hangszer szimuláció, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 7,1 kg, adapter a csomag része
167 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: STCl10
Studiologic Numa Compact 2x
Színpadi zongora - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, Expression pedál, delay, flanger, chorus, phaser, reverb, room, spring és tremolo effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 100 hang, 128 hang polifóniás 20 W teljesítménnyel, hangszer szimuláció, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 7,1 kg, adapter a csomag része
Leárazás -14 %
242 290 Ft 281 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: STCl11
Alesis Prestige
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Sustain pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 16 hang, 128 hang polifóniás 50 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 12,8 kg
170 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ALS005e
BLACKSTAR Carry-on FP49T Black - Színpadi zongora Típusok
BLACKSTAR Carry-on FP49T Black
Színpadi zongora - 49 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1 kg, pedál a csomag része
51 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BLSAsp02a
KURZWEIL KA90 WH - Színpadi zongora Típusok
4,0
KURZWEIL KA90 WH
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, aftertouch funkció, Sustain pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 128 hang polifóniás 60 W teljesítménnyel, kísérő automatika, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, tömege 12,3 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
182 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: KRZW002o
Alesis Prestige
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Sustain pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 16 hang, 128 hang polifóniás 50 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 12,8 kg
161 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ALS005e
BLACKSTAR Carry-on FP49T White - Színpadi zongora Típusok
BLACKSTAR Carry-on FP49T White
Színpadi zongora - 49 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1 kg, pedál a csomag része
51 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BLSAsp02b
BLACKSTAR Carry-on FP49 White
Színpadi zongora - 49 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1 kg, pedál a csomag része
35 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLSAsp01
KAWAI ES 920 B - Színpadi zongora Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
KAWAI ES 920 B
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Sustain és Footswitch pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 38 hang, 256 hang polifóniás 40 W teljesítménnyel, kísérő automatika, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, DIN MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 6,3mm Jack, tömege 17 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
584 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: KAW002o2
BLACKSTAR Carry-on FP49 White
Színpadi zongora - 49 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1 kg, pedál a csomag része
40 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: BLSAsp01
Donner DP-06
Színpadi zongora - 61 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, Sustain pedál, 128 hang, 10 W teljesítménnyel, kísérő automatika, felvétel, metronóm, pedál bemenet és 3,5 mm Jack, tömege 2,28 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
53 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 14.
Termékkód: DONMCp09
KAWAI ES120W - White - Színpadi zongora Típusok
5,0
KAWAI ES120W - White
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Footswitch pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, 25 hang, 192 hang polifóniás 20 W teljesítménnyel, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, metronóm, pedál bemenet, bluetooth és 6,3mm Jack, tömege 12 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
248 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KAW002o6
KAWAI ES120B - Black - Színpadi zongora Típusok
5,0
KAWAI ES120B - Black
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Footswitch pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, 25 hang, 192 hang polifóniás 20 W teljesítménnyel, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, metronóm, pedál bemenet, bluetooth és 6,3mm Jack, tömege 12 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
248 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KAW002o5
BLACKSTAR Carry-on FP88T Black - Színpadi zongora Típusok
BLACKSTAR Carry-on FP88T Black
Színpadi zongora - 88 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1,6 kg, pedál a csomag része
51 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BLSAsp03c
KURZWEIL KA90 LB - Szintetizátor Típusok
4,0
KURZWEIL KA90 LB
Szintetizátor - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, aftertouch funkció, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 128 hang polifóniás teljesítmény 60 W, kísérő automatika, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, tömege 12,3 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
182 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KRZW002n
KURZWEIL KA120
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, aftertouch funkció, Sustain pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 600 hang, 128 hang polifóniás 70 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack, tömege 13,8 kg, adapter és pedál a csomag része
Leárazás -4 %
241 490 Ft 252 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KRZW002p
KURZWEIL KA70
Színpadi zongora - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, aftertouch funkció, Sustain és Footswitch pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 128 hang polifóniás 60 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack, tömege 10,7 kg, adapter és pedál a csomag része
Leárazás -3 %
140 990 Ft 145 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: KRZW002q
BLACKSTAR Carry-on FP88T White - Színpadi zongora Típusok
BLACKSTAR Carry-on FP88T White
Színpadi zongora - 88 billentyű, mini billentyűk, kiegyensúlyozatlan billentyűzet, Sustain pedál, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 128 hang, 128 hang polifóniás 4 W teljesítménnyel, kísérő automatika, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack, elemes működés, tömege 1,6 kg, pedál a csomag része
68 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BLSAsp03d
Alesis Prestige Artist
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, Sustain pedál, reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete matt, 30 hang, 256 hang polifóniás 50 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, USB MIDI, pedál bemenet és 6,3mm Jack, tömege 12,8 kg, pedál a csomag része
216 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: ALS005f
Steinmayer P-60 WM - Színpadi zongora Típusok
Steinmayer P-60 WM
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 14 hang, 128 hang polifóniás 30 W teljesítménnyel, tömege 13,9 kg, adapter, kottaállvány és pedál a csomag része
215 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: STEINM02a2

Színpadi zongorák

A Színpadi zongorák kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó színpadi zongorák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább színpadi zongorák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb színpadi zongorák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: színpadi zongorák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ