Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Szónikus elektromos fogkefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Felnőtteknek
(195)
Gyerekeknek
(63)
Funkciók
Bluetooth
(36)
Időzítő
(213)
Nyomásérzékelő
(68)
Akkumulátor kijelző
(156)
3D tisztítás
(15)
Fejek száma a csomagban
1 db
7 db
-
Szűrés

A szónikus fogkefe rendkívül hatékony, mégis nagyon kíméletes ápolást biztosít a fogak és az íny számára. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt alkalmas, és gyakran az egész család körében népszerű a különböző funkcióknak, praktikus használanak és alacsony karbantartási igényének köszönhetően. Kíváncsi vagy arra, hogyan válassz szónikus fogkefe típust? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Milyen előnyei vannak a szónikus fogkefe használatának? És vannak-e hátrányai?

A szónikus fogkefe sajátos lepedékeltávolítási technológiával rendelkezik. Mik az előnyei és hátrányai?

  • Szimulálja a kézi fogmosást.
  • Hatékonyabban tisztítja a fogközöket.
  • Érzékeny fogak és fogíny számára is alkalmas.
  • Kevesebb fogkrémhasználat.
  • A szónikus fogkefék cserefejei drágábbak.

A fogakhoz és az ínyhez való kíméletességüknek köszönhetően a szónikus fogkefék alkalmasak a szabadon álló zápfogakkal, a fogcsikorgatással vagy a fogágybetegséggel küzdők számára is.

A szónikus fogkefe működésének 4 alapelve

A szónikus fogkefe az úgynevezett szónikus technológia alapján működik, ami azt jelenti, hogy sörtéi nagy sebességgel, gyengéd ultrahangos rezgések segítségével mozognak. Ez alaposan eltávolítja a lepedéket és a baktériumokat a fogmosás során. Néhány pontban összefoglaltuk, hogyan működik az egész folyamat.

  1. A szónikus fogkefék a kézi fogkefékhez hasonlóan hosszúkás fejjel rendelkeznek. A fej fel-le mozog, a sörték a fogak tisztításakor az íny és a fogak szélén futnak végig.
  2. A szónikus fogkefék oszcilláló szálakkal rendelkeznek, amelyek a fogkrém és a víz keverékét még a nehezen hozzáférhető helyekre, például a fogak közötti résekbe is eljuttatják. Ez kíméletesen tisztít meg minden egyes fogat, még ott is, ahol az íny határa kezdődik.
  3. Ez a technika kíméletes a fogakhoz és az ínyhez, ugyanakkor rendkívül hatékony - a szónikus fogkefe akár tízszer gyorsabban dolgozik, mint a forgó kefe, az oszcillációk száma percenként akár 60 000.
  4. A nagyfrekvenciás tisztítási módszer segít eltávolítani a zománcra rakódott foltokat és lerakódásokat is. A szónikus fogkefék így fehérebb, foltmentes fogakat biztosítanak.

Ultrahangos vagy szónikus fogkefe? Számít-e a név?

A szónikus fogkefe típust régebben gyakran ultrahangos fogkefének is nevezték, mivel rezgő mozgását az ultrahangos frekvencia okozza. Ezenkívül a "szónikus technológia" kifejezés nem volt jól ismert. A szónikus rezgések azonban alapvetően hangrezgések, amelyek frekvenciája körülbelül 260-300 Hz. Egy ultrahangos fogkefének tehát több százszor magasabb frekvencián kellene rezegnie.

i

Az ilyen magas frekvenciájú készülékeket a fogorvosi rendelőkben használják, például fogkő eltávolítására, ezért az ultrahangos fogkefe elnevezés nem jellemző a szónikus fogkefe fajtákra.

A szónikus fogkefék gyermekek és felnőttek számára egyaránt ideálisak

A családokban gyakran hasonló módon kezelik a szájhigiéniát, és a gyerekek a felnőttektől veszik át a szokásaikat. A jó hír tehát az, hogy a család minden tagja számára beszerezhető egy-egy szónikus fogkefe.

A gyerek szónikus fogkefe segít az idősebb gyerekeknek a megfelelő fogápolásban a kompatibilis mobil- vagy tablet-alkalmazások segítségével, amelyek szórakoztatják és motiválják a tiniket.

Melyik szónikus fogkefe típust válasszuk? Hasznos funkciók

A szájhigiénián és a fogápolási eszközökön nem szabad spórolni. Tehát akár egy felnőttnek szánt szónikus fogkefe modellt, akár egy gyermek típust választasz, a következő funkciókat hasznosnak találhatod.

  • A 3D tisztítás gyengéd pulzáló mozgások alapján működik, és a lepedék hatékony eltávolítására szolgál. Eltávolítja a nem kívánt elszíneződéseket a fogfelszínről.
  • A nyomásérzékelő figyeli a fogaidra gyakorolt nyomást, és időben figyelmeztet, ha túl nagy nyomást gyakorolsz a fogkefére. Ez teszi a szónikus fogkefe eszközöket még az érzékeny ínyűek számára is alkalmassá.
  • Az időzítő jelzi a két optimális perc leteltét a fogmosáshoz. Egyes szónikus fogkefék ezt az időt négy harminc másodperces intervallumra osztják, amelyek a fogak különböző részeire alkalmasak.
  • A töltöttségjelző figyelmeztet az akkumulátor alacsony töltöttségére és a fogkefe újratöltésének szükségességére. Mint a legpraktikusabb szónikus fogkefe, a felülvizsgálat a vezeték nélküli típust értékeli, amikor nem kell cserélni az elemeket.
  • A Bluetooth lehetővé teszi, hogy a szónikus fogkefe típust okostelefonodhoz csatlakoztasd, és az alkalmazáson keresztül figyelemmel kísérhesd és javíthasd az egész család szájhigiéniáját.

Tudtad, hogy a kézi fogkefékkel ellentétben a szónikus fogkefék segítségével fogkrémet takaríthatsz meg? A kis fejnek és az intenzív rezgésnek köszönhetően a fogkrémfogyasztás észrevehetően csökken.

A szónikus fogkefék ápolása egyszerű

Egyes szónikus fogkefék olyan technológiával vannak felszerelve, amely időben jelzi a fej cseréjének szükségességét - egy darab általában két-három hónapig tart. A tartozékok tartalmazhatnak UV-lámpát is, amely használatakor a baktériumok akár 99 %át is eltávolítja. A szónikus fogkefe modelleket hatékonyságuk és egyszerű karbantartásuk miatt fogod szeretni.

i

Tétovázol, hogy rotációs vagy szónikus fogkefe típust válassz-e? Olvasd el Hogyan válasszunk elektromos fogkefét című útmutatónkat. Ha pedig érdekel vásárlóink véleménye és tapasztalatai, nézd meg szónikus fogkefe vélemények szekciónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Sonicare 5100 HX6859/29 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd tisztítómozdulat/perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, időzítő, nyomásérzékelő és töltöttségjelző, kefefejek száma a csomagban: 2 db, BrushSync - automatikus figyelmeztetés a kefefejcsere szükségére, a csomag tartalma: 1 Sonicare 5100 markolat, 2 Optimal White Standard kefefej, 1 töltő, 1 utazótok, szín: fehér és világoskék
-28 %
48 690 Ft
34 990 Ft

2.
Philips Sonicare 4300 HX6800/44 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 290 Ft

3.
Xiaomi Electric Toothbrush T700 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 39600 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth és nyomásérzékelő, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
19 990 Ft

Még több
254 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 15×
Xiaomi Electric Toothbrush T700
Elektromos fogkefe - szónikus, 39600 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth és nyomásérzékelő, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAMIa4
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Sonicare 5100 HX6850/57 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 723×
Philips Sonicare 5100 HX6850/57
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd tisztítómozdulat/perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, időzítő, nyomásérzékelő és töltöttségjelző, kefefejek száma a csomagban: 1 db, BrushSync - automatikus figyelmeztetés a kefefejcsere szükségére, a csomag tartalma: 1 Sonicare 5100 markolat, 1 Optimal White Standard kefefej, 1 töltő, 1 utazótok, 1 UV-fertőtlenítő, szín: fekete
62 470 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK080
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Oclean X Pro Digital Duo Set Gold and Blue, 2 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, 3D térképezés és SMART funkciók, 4 fej a csomagban, mobilalkalmazással
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLelk74
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Sonicare 5100 HX6851/34 - Elektromos fogkefe Típusok
4,8 723×
Philips Sonicare 5100 HX6851/34
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, utazótok
90 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHIZK342
Philips Sonicare 4300 HX6800/44 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,0
Philips Sonicare 4300 HX6800/44
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIekr08
4,6
Niceboy ION Sonic Kids
Elektromos fogkefe - gyerek, szónikus, 60000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, kefe matricák a csomagban
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NICZK908
Philips Sonicare 3100 HX3671/14 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,9 107×
Philips Sonicare 3100 HX3671/14
Elektromos fogkefe - szónikus, 3100 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK587
Philips Sonicare 4300 HX6807/24 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 599×
Philips Sonicare 4300 HX6807/24
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK205
Philips Sonicare 4300 HX6806/04 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,0
Philips Sonicare 4300 HX6806/04
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIekr97
Niceboy ION Sonic Lite Black - Elektromos fogkefe
Típusok
4,5 28×
Niceboy ION Sonic Lite Black
Elektromos fogkefe - szónikus, 60000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NICZK922
Niceboy ION Sonic Lite White - Elektromos fogkefe Típusok
4,5 28×
Niceboy ION Sonic Lite White
Elektromos fogkefe - szónikus, 60000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NICZK915
4,4 17×
Oclean X Pro Green
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLZK471
TrueLife SonicBrush Compact Duo - Elektromos fogkefe
Típusok
4,7 194×
TrueLife SonicBrush Compact Duo
Elektromos fogkefe - szónikus, 4 tisztítási mód, időzítő, 6 fej a csomagban
26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELEEL352
4,8 14×
Oclean X Pro Purple
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLZK464
5,0 19×
Oclean X Pro Pink
Elektromos fogkefe - szónikus, 84000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OCLZK488
Tesla Smart Toothbrush Sonic TS200 Pink - Elektromos fogkefe
Típusok
4,0
Tesla Smart Toothbrush Sonic TS200 Pink
Elektromos fogkefe - szónikus, 42000 mozgások/perc, 4 tisztítási mód, akkumulátor kijelző és SMART funkciók, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
Szuper ár
14 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESZK048
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 336×
Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Elektromos fogkefe - szónikus, 2 tisztítási mód, alacsony intenzitás gyermekeknek 3 éves kortól és magasabb intenzitás gyermekeknek 7 éves kortól, 75%-kal hatékonyabb, mint a kézi gyermek fogkefe, KidTimer és KidPacer funkció, Bluetooth, a csomag tartalma: 1 Sonicare for Kids szónikus fogkefe Bluetooth-al, 1 Standard gyermek fogkefefej (7+), 1 Mini gyermek fogkefefej (3+), 1 töltő, 8 matrica
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAZ6055u
4,5 16×
CURAPROX EASY Hidroszónikus fogkefe
Elektromos fogkefe - szónikus, 42000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód
57 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CURZK608
TrueLife SonicBrush Junior J100 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 63×
TrueLife SonicBrush Junior J100
Elektromos fogkefe - gyerek, szónikus, 56000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban
Szuper ár
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLZK592
4,5 44×
Oral-B Pulsonic Slim Luxe 4500 Matte Black
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, 2 fej a csomagban
39 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORAZK972
4,0
Dr. Mayer Ultra Protect
Elektromos fogkefe - szónikus, 42000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban
16 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRMZK639
TrueLife SonicBrush UV - Elektromos fogkefe
Típusok
4,5 124×
TrueLife SonicBrush UV
Elektromos fogkefe - szónikus, 80000 mozgások/perc, 4 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRUEK573
TrueLife SonicBrush Compact Black - Elektromos fogkefe
Típusok
4,7 194×
TrueLife SonicBrush Compact Black
Elektromos fogkefe - szónikus, 70000 mozgások/perc, 4 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 3 fej a csomagban, utazótok
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLZK684
SENCOR SOC 1102TQ Szónikus fogkefe - Elektromos fogkefe
Típusok
4,5 43×
SENCOR SOC 1102TQ Szónikus fogkefe
Elektromos fogkefe - szónikus, 41000 mozgások/perc, 10 tisztítási mód, időzítő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban
13 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSO102

Szónikus elektromos fogkefék

elektromos fogkefeA TrueLife tökéletes mosolyt varázsol az egész családnak Hogyan biztosíthatsz szép mosolyt és egészséges fogakat az egész családnak? Bízd rá az új TrueLife SonicBrush elektromos fogkefékre és TrueLife AquaFloss szájzuhanyokra, hogy te és a gyermekeid is professzionális szintű fogápolásban részesüljetek. Milyen új szájápolási...

Szónikus elektromos fogkefék

A Szónikus elektromos fogkefék kategóriában összesen 254 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szónikus elektromos fogkefék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szónikus elektromos fogkefék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szónikus elektromos fogkefék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szónikus elektromos fogkefék vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ