AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

T: BY TETESEPT Szeretet adag 60 g

Termékkatalógus
T: BY TETESEPT Szeretet adag 60 g
5 1 értékelés
Fürdősó - fekete ribizli és pezsgő illatú - 13 166,67 Ft/1 kg
Kód:  KSU018 Termékszám:  4008491210751

T: BY TETESEPT Szeretet adag 60 g

A friss feketeribizli és pezsgő illatú T: BY TETESEPT Szeretet adag fürdősó stimulálja az érzékeit, valamint boldogsággal és életörömmel tölti fel Önt. Tökéletesen ápolja a bőrt, miközben bársonyosan puhává varázsolja azt. Összetételét természetes tengeri sóval és prémium liposzómákkal tették gazdagabbá, amelynek szerkezete hasonló a bőrhöz. A nagyon finom, porszerű kristályok könnyen feloldódnak a vízben. A só a fürdővizet sötétlilára színezi, és egy pillanat elteltével érezni fogja annak kellemes illatát.

A színes boríték formájú tápláló fürdősó ajándéknak is kiváló. Az öröm, a béke és a nyugalom pillanatait ajándékozza vele. A termék nem tartalmaz tartósítószereket, lúgos szappanokat, paraffinokat, szilikonokat és ásványi olajokat. Bőrgyógyászatilag tesztelt, és a bőr jól viseli. Kényeztesse magát, és élvezze a hideg téli napokon a pihentető pezsgőfürdőt egy nagy adag szeretettel!


Hatóanyagai:

  • ásványi anyagokban gazdag természetes tengeri só, mely kiemelkedik a bőrre kifejtett jótékony hatásaival
  • prémium fürdő liposzómák, melyek hosszan tartó bőrápolást nyújtanak, és puhává varázsolják a bőrt

Hatások:
A kellemes fürdő után kipihentnek fogja magát érezni, tele energiával és életörömmel. Az egész test kikapcsol és ellazul, bőre pedig édes, gyümölcsös illatú lesz.


Használat:
A tengeri sót tartalmazó egész csomag fürdősót adja hozzá 35-38 °C hőmérsékletű folyó vízhez, és élvezze a fürdőt, amelynek időtartama nem lehet hosszabb 20 percnél. 

Összetétel:
Maris sal, Disodium lauryl sulfosuccinate, Magnesium carbonate, Theobroma cacao seed butter, Ribes nigrum fruit extract, Wine extract, Lecithin, Parfum, Maltodextrin, Isopropyl, Myristate, Laureth-3, Citronellol, Hexyl cinnamol, Limonene, CI 161 85, CI 28440

Paraméterek

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!
Tömeg
60 g (0,06 kg) Kész!
Hatás
Nyugtató Kész!
Terméktípus
Fürdősó Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Tömeg

Tömeg
60 g (0,06 kg) Kész!

Tulajdonságok

Hatás
Nyugtató Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Fürdősó Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: T: BY TETESEPT Szeretet adag 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T: BY TETESEPT Porce lásky 60 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si T: BY TETESEPT Porcia lásky 60 g.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ