Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

T2m- Quadcopter - Spyrit RTF 2.4GHz kamerával

Termékkatalógus
T2m- Quadcopter - Spyrit RTF 2.4GHz kamerával
5 1 értékelés
Drón - Quadcopter, 3D, HD kamera 1280 x 720 pixel, 4 GB microSD kártya
Kód:  HRAa3957 Termékszám:  3410560051461

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

T2m- Quadcopter - Spyrit RTF 2.4GHz kamerával Megszűnt

T2m- Quadcopter - Spyrit RTF 2.4GHz kamerával

Egy játék, amely mind a gyerekeket, mind a felnőtteket? szórakoztatja.
A quadcopter egyesíti aerodinamikailag előnyös szerkezetet, a stílust és a robusztusságot az ultrakönnyű és kompakt drónszerkezettel. Színes LED-es lámpákkal garantálja a jobb láthatóságot, nemcsak nappal, de éjszaka is. Figyelemre méltó tapasztalatokat szerezhet és élvezheti a kényelmes vezérlést a rádiós vezérlővel a 2,4 GHz-es frekvencián. Az elegáns szerkentyű egy 3 tengelyes giroszkóp is egyben és 3 gyorsulásmérőjével sima repülést biztosít még nagy magasságokban is. Mindez és még sok más teszi ezt a készüléket az ideális társsá hosszú időre. Ezt a drónt valóban fel lehet használni nem csak kívülre, hanem beltérre is. A készülék kommunikál a vezérlővel akár 100 méterre is.

A kiváló minőségű konstrukció biztosítja a kiváló repülési tulajdonságait. A test anyaga kiváló minőségű műanyag légcsavar és a kiváló teljesítményt. Emellett propeller védeni pusztítás külső karika, így nem kell aggódnia a kvadrakoptéry megsemmisítése kis ütközések. Másik előnye Quadcopter T2m- sokféle tartozék és a teljes körű alkatrészek, beleértve kéziszerszámok baleset esetén.

A készülék fel van szerelve egy HD felbontású  kamerával (1280 x 720 pixel) és négy gigabájtos Micro SD kártyával. Így kíváló fotók, vagy videó készíthető vele. Kombinálja a kiváló stabil repülési jellemzőit, a nagy képélességgel, így a képek elég élesek lesznek. A kamera képes akár 22 x 12 cm-es, 300 dpi-s képek rögzítésére. 
Minőség vezérlés teszi ezt a modellt nagyon stabil. Lehetőség van kétféle repülési mód kiválasztására, attól függően, hogy mennyire tapasztalt a pilóta. 

Minden gond nélkül illik szinte mindenki kezébe. Az eszköz azonnal készen áll a repülésre, nincs szükség a babrálásra. Egyszerű, intuitív kezelőszervekkel a stabil repülésért. Tulajdonságok amik ideális feltételeket teremtenek a repülésre és megtalálhatóak ebben az okos szerkezetben: tartós és korlátlan szórakozást biztosít. Tehát ne habozzon, és rendelje meg! Jó szórakozást! Egy gomb megnyomásával, a modell, nagy hurkokat írhat le, így a kezében lesz majd a tökéletes akrobata.

A csomag tartalma:

Spyrit összeszerelt modell

HD kamera
Öt csatornás 2,4 GHz adó 2  móddal
Tartalék légcsavarok
Védő ívek 
USB töltőkábel az akkumulátoroknak
Mobiltelefon tartó
szerszámok

 

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
Töltési idő
60 perc Kész!
Tömeg
100 g Kész!
Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
Töltési idő
60 perc Kész!

Tömeg

Tömeg
100 g Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító, Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: T2m- Quadcopter - Spyrit RTF 2.4GHz kamerával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T2M kvadrokoptéra - Spyrit RTF 2,4GHz s kamerou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si T2M kvadrokoptéra - Spyrit RTF 2,4GHz s kamerou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte T2M Spyrit 2,4GHz RTF Quadcopter mit HD Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte T2M Spyrit 2,4GHz RTF Quadcopter mit HD Kamera.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ