Shop roku 30 dnů na vrácení

TAG Heuer Connected

Termékkatalógus
TAG Heuer Connected
Okosóra vízálló és a port Android Wear
Kód:  KHO8398

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TAG Heuer Connected

A svájci cég TAG Heurer, egy neves gyártó klasszikus órák, jön a piacra vezető intelligens karóra a típusszám Connected. Ez a modell intelligens karóra teljesen eltér a legtöbb készülék a piacon. Ač jsou postaveny na nejnovější verzi Android Wear, tak jsou kompatibilní nejen se systémem Android, ale také iOS. Ez lehetővé teszi, hogy néz felszerelni ezer elérhető alkalmazások a Google Playen és az Apple Store-ban.

Hangolt a kapcsolatot

TAG Heuer Connected egy 1,5 hüvelykes multitouch kijelző beltéri zafír üveg, amely kiváló védelmet nyújt minden helyzetben. LTPS képernyő felbontása 360 x 360 pixel, 240 ppi finomkodás. A legnagyobb és markáns előnye, hogy a felhasználó azonnal értékelni a különleges transreflexivní réteg gondoskodik a tökéletes olvashatóságot, közvetlen napfényben is.

Mi az egyedi

  • márka - hagyományos óragyártó TAG Heuer is bemerészkedett termelés intelligens órák
  • tervezés - egy teljesen eredeti változat, amely teljesen eltér a versenyt, és ihlette prémium vonal
  • anyagok - titán zafír vagy önmagukért beszélnek
  • vízálló - IP67 szabvány nem akármilyen karóra
  • kijelző - felbontása 360 x 360 képpont és kivételes láthatóságot a nap

az innovatív design

Ház a vastagsága mindössze 12,8 mm-es titán és IP67 minősítés, szabványos soha nem látott a világ intelligens órák. Kerek burkolat tiszta és nem zavaró, így sem, amikor órák inspirált prémium vonal TAG Heuer Carrera Calibre. A jobb oldalon hagyományosan egy gomb a gyártó logója, a bal oldalon találjuk a mikrofont. A keret van ellátva pontossággal maratott számokkal.

gyors Intel

A szív az óra egy kétmagos Intel processzor, ami normál helyzetben fut 500 MHz, de a teljesítménye küszöbérték 1,6 GHz. Ez ügyesen kiküldött működő memória 1 gigabájt A belső tároló kész befogadni akár 4 GB adatot. Akkumulátor kapacitása 410 mAh ígéri akár 25 órás akkumulátor-élettartam. Az óra akkor is tölt vezeték nélkül.

5 ok, hogy vesz TAG Heuer Connected

  • Kompatibilitás Android és iOS
  • nagy teljesítményű processzor
  • kiváló minőségű anyagok
  • ellenáll kár és a víz
  • kis súly

széleskörű kompatibilitást

Na internet se připojíte prostřednictvím WiFi 802.11b/g/n. Kommunikálni a smartphone a Bluetooth 4.0 BLE. Közlik az összes telefonok vannak felszerelve Bluetooth és egy Android vagy iOS. Van is egy giroszkóp vagy hajlásérzékelőt.

Ők valóban egyedülálló

Nézni a gumipántokhoz hétféle színben. Mimo jiné se hodinky pyšní jedinečnými ciferníky inspirovanými klasickými modely značky, které u jiných značek v žádném případě nenajdete a také několika mikroaplikacemi určených pouze pro tento model.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
24,51 óra (1,02 nap) Kész!
Tömeg
52 g Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
52 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
24,51 óra (1,02 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TAG Heuer Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAG Heuer Connected. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAG Heuer Connected.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ