A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Takira Sc8ter Carbon fehér

Termékkatalógus
Takira Sc8ter Carbon fehér
Elektromos roller - 22 km/h maximális sebesség, 28 km-es hatótáv, motor teljesítménye: 250 W, 8,8 Ah akkumulátor kapacitás
Kód:  SPTtak002 Termékszám:  4260509688833

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Takira Sc8ter Carbon fehér

Az elegáns fehér Takira Sc8ter Carbon elektromos roller mind terepen, mind a városban könnyen kezelhető. Az 5 állítható sebességfokozattal rendelkező, 250 W-os villanymotor 22 km/h-s maximális sebességet biztosít. Ilyen erőteljes motorral az emelkedők is könnyedén leküzdhetők. A hatótávolság a töltési kapacitástól, a rollerező személy súlyától és az út típusától függ. A Takira elektromos roller különleges, összecsukható konstrukcióval büszkélkedhet, amely stabil, ugyanakkor elegáns és amely könnyű összeszerelést és tárolást tesz lehetővé. A fedélzet ergonomikus kialakítása a kényelmes és zavartalan rollerezésért felel.

A fehér Takira Sc8ter Carbon elektromos roller legfontosabb jellemzői

  • Kefe nélküli 250W-os hub motor
  • A 24 V-os lítium ion akkumulátor kapacitása 8,8 Ah
  • Töltési idő kb. 3 óra
  • Szénszálas konstrukció
  • LCD kijelző
  • Az EasyFold funkciónak köszönhetően egyszerűen összecsukható
  • Maximális sebesség 22 km/h
  • Maximális hatótávolság 28 km
  • Gyorstöltő a csomagban
  • A Takira roller tömege 7,5 kg

Kényelmes és biztonságos

A gyártó igyekezett megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Csak akkor adhatod át magad teljesen a rollerezés örömének, ha közben maximális védelem érhető el. A Takira elektromos roller kiváló minőségű, a kormányon és a sárvédőn elhelyezkedő fékekkel rendelkezik, amelyek elég érzékenyek. Ezek a fékek általában javítják a fékteljesítményt, és ezáltal lerövidítik a féktávolságot. Első a biztonság. A nagy kapacitású és biztonságos akkumulátor folyamatos teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kialakítása modern és vizuálisan is illik az elektromos roller általános megjelenéséhez. Az akkumulátor gyorsan kivehető, így magaddal is viheted. 

A csomag tartalma:
Elektromos roller
Hálózati adapter
Tápkábel
Szerszámok
Használati utasítás


Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
8,8 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
8,8 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium-ionos Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Takira Sc8ter Carbon fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Takira Sc8ter Carbon bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Takira Sc8ter Carbon biela. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Takira Sc8ter Carbon weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ