Akvizice ApF HU Shop roku

Tálak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Porcelán
(108)
Műanyag
(62)
Üveg
(37)
Kerámia
(35)
Rozsdamentes acél
(22)
Szín
Bézs
(5)
Fehér
(111)
Bronz
(2)
Fekete
(17)
Piros
(2)
Világos
(25)
Fa
(4)
Barna
(12)
Krémszínű
(9)
Kék
(25)
Inox
(12)
Narancssárga
(5)
Gyöngyházfényű
(7)
Átlátszó
(4)
Rózsaszín
(1)
Vintage rózsaszín
(1)
Ezüst
(11)
Világoskék
(1)
Világosszürke
(2)
Szürke
(17)
Átlátszó
(7)
Többszínű
(41)
Borvörös
(1)
Zöld
(19)
Arany
(5)
Sárga
(5)
Szűrés

A tálak minden háztartás elengedhetetlen részét képezik. Az egyszerű műanyag tál típusoktól az elegáns porcelán darabokig sokféle modell létezik a különböző felhasználási célokra. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan válassz személyre szabott tál fajtákat.

Tovább

A tálak egyetlen otthonból sem hiányozhatnak

A tálak minden háztartásban többfunkciós segítők, amelyek jelenléte szinte nélkülözhetetlen. A legkülönbözőbb tevékenységekhez használhatók az ételkészítéstől kezdve. Léteznek például tálak a hozzávalók összekeveréséhez és a habveréshez, vagy tálaláshoz, de a tálak jól jönnek a levesek, saláták, gyümölcsök vagy desszertek felszolgálásához is. Ezenkívül különböző alkalmakkor díszítőelemként szolgálnak az étkezéshez, legyen szó családi vacsoráról vagy ünnepi lakomáról.

Milyen tálak találhatók a kínálatunkban?

Kiválasztás során különösen a tál használatára összpontosíts. Salátástál, tálaló vagy főzéshez való tál típust keresel?

Tartós tálak és főzéshez való tálak

A tálak és kis tálak főzéshez elengedhetetlenek az ételkészítéshez. Gyakran tartósabb anyagokból, például rozsdamentes acélból vagy vastagabb műanyagból készülnek, hogy ellenálljanak a többszöri használatnak turmixolás, habverés vagy az ételek bevonása közben. A stabilitás és a magas hőmérsékletnek való ellenállás fontos tulajdonságok, hogy alkalmassá tegyék őket a tűzhely fölött vagy a sütőben való használatra. A könnyű karbantarthatóságot, például a gépi moshatóságot is figyelembe kell venni a választáskor.

Tálaló tálak és ételhordók

Az ételes tál típusok vonzó kialakításúak és ideálisak az ételek tálalásához. Különböző méretekben kaphatók a dióféléknek szánt kis tál típusoktól a salátának vagy gyümölcsnek szánt nagy tál változatokig. Hozzájárulnak az asztal esztétikájához, és jól látható bennük az étel. Anyaguknak illeszkednie kell a tálalandó étel jellegéhez.

Centrifugák salátához

A saláta centrifuga a saláták elkészítéséhez és a zöldségek tisztításához alkalmas eszköz. Az összes salátalevelet vagy leveles zöldséget könnyedén meg lehet vele tiszítani, és tökéletesen megszabadít az egyes salátákban megtapadt szennyeződésektől. A tál a fedél nélkül tálaláshoz is használható.

i

Csíráztató tál magvakhoz

A csíráztató tálak az egészséges életmód tökéletes kiegészítői. Segítségükkel friss, egészséges növényi csírákat termeszthetsz akár saját otthonod melegében is.

Milyen tál és edény típusokat érdemes választani?

A tál típusok kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány kulcsfontosságú tényezőt. Fontos, milyen célra szeretnéd használni, ez segít az anyag és a méret kiválasztásában. A dizájn és az esztétika szintén lényeges szempont, hogy a tálak illeszkedjenek az étkező vagy a konyha általános megjelenéséhez. További kritériumok lehetnek a hőmérséklet-ellenállás, a mosogatógépbe vagy mikrohullámú sütőbe való alkalmasság és az egyéb funkciók megléte.


Műanyag tál fedővel a habveréshez
Tál fedővel

porcelán leveses tál
Leveses tál

nagy porcelán tál
Tálaló tál

A tál anyaga

A tálak anyag szerint is kiválaszthatók a felhasználási szándék alapján. A porcelán és a kerámia elegáns megjelenésük miatt népszerű, a műanyag könnyűséget és tartósságot kínál, az üveg vagy a kőből készült edény pedig robusztusabb jelleget kölcsönöz. A fa, bambusz és kókusz természetes jelleget kölcsönöz a tál típusoknak, a rozsdamentes acél és az alumínium tartósságával és modern megjelenésével nyűgöz le, míg a zománc a hagyományos konyhát idézi. Az öntöttvas tál azoknak való, akik extrém tartósságot keresnek.

  • A bambusz vagy kókusz egzotikus és nem szokványos anyagok az egyedi ételfelszolgáláshoz.
  • A fa környezetbarát és meleg megjelenésű, tökéletes diófélék vagy rágcsálnivalók tálalására.
  • A műanyag tál könnyű és praktikus, ideális gyerekeknek vagy kültéri használatra.
  • A porcelán tál klasszikus és elegáns választás, ideális ünnepi alkalmakra.
  • A kerámia tál tartós és esztétikailag vonzó, gyakran egyedi kialakítású.
  • A rozsdamentes acél és alumínium tál modern és tartós, ideális professzionális használatra.
  • A kőcserép rusztikus megjelenésű, de mindennapi használatra alkalmas tál.
  • Az üveg átlátszó és modern, kiválóan alkalmas desszertek tálalásához.
  • Az öntöttvas nagyon robusztus és alkalmas forró ételek tálalására.
  • A melamin tartós és könnyű anyag, ideális kültéri rendezvényekhez.

A tálak és edények anyagának tükröznie kell a felhasználási célt, az esztétikai preferenciákat és a mindennapi életben való praktikumot.

Milyen funkciókat kínálhat egy tál?

A tálak különböző jellemzőkkel rendelkezhetnek, amelyek befolyásolják használhatóságukat és tartósságukat. Az egyik legfontosabb tulajdonság a hőmérséklet-ellenállás. Egyes tál fajták -40 °C-tól egészen a 600 °C körüli extrém hőmérsékletig ellenállnak, így fagyasztóban, mikrohullámú sütőben és sütőben is használhatók. További jellemzők közé tartozik a csúszásmentes felület, a karcolás elleni védelem és a BPA-mentesség a biztonság és az egészség érdekében.

Siguro rozsdamentes acél tál

Tartós, üveg vagy rozsdamentes acél, segítenek a főzésben és a tálalásban – ezek a Siguro tálak.

i

A tál csomag tartalma és darabszáma – praktikus készletek

A tál csomag tartalma és a készlet darabszáma a 12 vagy több darabot tartalmazó típusokig változhat. Egyes készletek tartozékokat is tartalmazhatnak, például kanalakat vagy fedőket, amelyek növelik a funkcionalitást és a praktikumot. A megfelelő darabszám és tartozékok kiválasztásának tükröznie kell az egyes személyek vagy háztartások igényeit és életmódját.

Válassz Siguro tál típusokat

Szereld fel a konyhádat a konyhai eszközök átfogó választékával, beleértve a Siguro tálakat is. Rozsdamentes acélból és üvegből készült modelleket is kínálunk, amelyek nagyon sokoldalúan felhasználhatók. Alkalmasak ételkészítésre és tálalásra is. A Siguro tál típusok meglepnek majd tartósságukkal és könnyű karbantarthatóságukkal. Megvásárolhatod őket egyenként vagy több darabból álló készletben is.

Színek és minták minden konyhába

A tálak a klasszikus és skandináv típusoktól kezdve a japán, keleti és modern stílusokig számos stílusban kaphatók. Többféle színben megvásárolhatók, beleértve a semleges árnyalatokat, mint a fa, a rozsdamentes acél, a fehér és a fekete, valamint az élénkebb színeket, mint a kék és más színkombinációk. Egyes tál készletek tematikus mintákkal is kaphatók, mint például karácsonyi, szerelmes vagy virágos mintákkal.

A kicsiknek is szeretnél konyhai kiegészítőket? Nézz körül gyerek tál kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro Üvegtál Feast, 1 l Szállításra kész > 10 db
Tál - boroszilikát üvegből készült, -40 és +400 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, használható fagyasztóban, sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, térfogat 1000 ml, felső átmérő 17 cm, alsó átmérő 8,5 cm, magasság 9 cm, tömeg 580 g
2 290 Ft

2.
KITCHISIMO - összecsukható, 9l Szállításra kész > 10 db
Tál - műanyag, világosszürke kivitel
3 290 Ft

3.
Westmark Fortuna, 5l - zöld Szállításra kész 5 db
Saláta centrifuga - 5 l űrtartalommal, edény anyaga műanyag, fogantyú anyaga műanyag, mérete 29 × 26 cm (magasság × átmérő), zöld kivitel, tömeg 739 g
10 490 Ft

Még több
319 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,9 42×
Siguro Üvegtál Feast, 1 l
Tál - boroszilikát üvegből készült, -40 és +400 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, használható fagyasztóban, sütőben és mikrohullámú sütőben, mosogatógépben mosható, térfogat 1000 ml, felső átmérő 17 cm, alsó átmérő 8,5 cm, magasság 9 cm, tömeg 580 g
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_B100Z
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6
KITCHISIMO - összecsukható, 9l
Tál - műanyag, világosszürke kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KITms66
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9
Tescoma PRESTO Panírozó Szett
Tál - műanyag, mérete 17 × 25 cm (Sz×H), tömege 361 g, fehér kivitel
6 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAC012
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Westmark Fortuna, 5l - zöld
Saláta centrifuga - 5 l űrtartalommal, edény anyaga műanyag, fogantyú anyaga műanyag, mérete 29 × 26 cm (magasság × átmérő), zöld kivitel, tömeg 739 g
10 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WSKsalm1
4,9 42×
Siguro Üvegtál Feast, 2,5 l
Tál - boroszilikát üvegből készült, -40 és +400 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, fagyasztóban, sütőben és mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható, térfogat 2500 ml, felső átmérő 23 cm, alsó átmérő 13 cm, magasság 10,1 cm, tömeg 1250 g
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_B250Z
4,9 42×
Siguro Üvegtál Feast, 1,5 l
Tál - boroszilikát üvegből készült, -40 és +400 °C közötti hőmérsékletnek ellenáll, az üveg nem szívja magába a szagokat és a színeket, fagyasztóban, sütőben és mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható, térfogat 1500 ml, felső átmérő 18,9 cm, alsó átmérő 9 cm, magasság 9,5 cm, tömeg 700 g
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_GW_B150Z
4,3
Maxwell & Williams Edge Tál, 4 db, 18,5 cm
Tál készlet - rendeltetése desszert, müzli, diófélék, gyümölcs, leves és saláta, anyaga porcelán, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, modern és egyszínű motívum, fehér kivitel, 4 darabos csomag - 3 047,50 Ft/db
12 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAXWI027
4,0
Tognana Atollo Flora by Andrea Fontebasso Tálkészlet, 4 db, 14 cm
Tál készlet - rendeltetése kompót, müzli és gyümölcs, anyaga porcelán, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, virágos motívum, többszínű, 4 darabos csomag
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOGMI848
4,6
KITCHISIMO - összecsukható, 5l
Tál - műanyag, világosszürke kivitel
1 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KITms59
Tognana Portata Grace Tálkészlet, 6 db, 12 cm
Tál készlet - rendeltetése kompót, müzli és gyümölcs, anyaga porcelán, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, modern motívum, kék kivitel, 6 darabos csomag
7 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOGna010
4,9
TESCOMA HANDY salátacentrifuga
Saláta centrifuga - mosogatógépben mosható, edény anyaga műanyag, fogantyú anyaga műanyag, mérete 18 × 29 cm (magasság × átmérő), zöld kivitel, tömeg 549 g
13 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESMI381
5,0
ORION Rozsdamentes acél tál GERMAN átm.: 29,5 cm
Tál - rendeltetése kompót, müzli, szósz, diófélék, gyümölcs, leves, előétel, saláta és tojás, rozsdamentes, űrtartalma 7 l, átmérője 29,5 cm, klasszikus és egyszínű motívum, rozsdamentes kivitel, mérete 16,5 × 28 × 28 cm (Ma×Sz×H), maximális hőmérséklet 300 °C, tömege 581 g
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI338
5,0 16×
Made In Japan Black Pearl tészta tál 20 cm 800 ml
Tál - rendeltetése gyümölcs, leves és saláta, kerámia, űrtartalma 0,8 l, japán és egyszínű dizájn, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető, mérete 8,5 × 20 cm (magasság × átmérő), tömege 560 g, szürke kivitel
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJMI395
4,4
Orion habverő tál UH + fedél 5 l
Tál - rendeltetése habverés, műanyag, űrtartalma 5 l, fedél a csomagban, egyszínű dizájn, mosogatógépbe helyezhető, mérete 14,5 × 27 cm (magasság × átmérő), tömege 437 g, többszínű kivitel
3 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI6707
4,9 15×
Made In Japan Pink Sakura Tálkészlet pálcikákkal, 400 ml, 2 db
Tál készlet - rendeltetése leves és saláta, anyaga kerámia, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, japán motívum, kék kivitel, 2 darabos csomag
14 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJSM227
5,0
Made In Japan Silver Sakura Tálkészlet pálcikákkal, 400 ml, 2 db
Tál készlet - rendeltetése leves és saláta, anyaga kerámia, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, japán motívum, fehér és fekete kivitel, 2 darabos csomag
14 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJSM234
4,6
Made In Japan Cherry Blossom Tálkészlet pálcikákkal, 400 ml, 2 db
Tál készlet - rendeltetése leves és saláta, anyaga kerámia, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, japán motívum, fehér és fekete kivitel, 2 darabos csomag
14 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJSM210
4,6 10×
Tescoma DELÍCIA Műanyag tálkészlet, 3 db, fehér
Tál készlet - rendeltetése desszert, saláta és soufflé, anyaga műanyag, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, klasszikus és egyszínű motívum, fehér kivitel, 3 darabos csomag - 1 496,67 Ft/db
4 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESSM628
5,0 15×
Made In Japan Udon Matt, 20 cm, 800 ml
Tál - rendeltetése gyümölcs, leves és saláta, kerámia, űrtartalma 0,8 l, japán dizájn, karcálló, mosogatógépbe és mikrohullámú sütőbe helyezhető, mérete 8,5 × 20 cm (magasság × átmérő), tömege 600 g, fekete kivitel
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJMI432
4,3
SIMAX Üvegtálszett 3db, térfogat 0,75l, 1,5l, 2,5l
Tál készlet - rendeltetése müzli, szósz, gyümölcs, leves és saláta, anyaga üveg, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, klasszikus és egyszínű motívum, átlátszó, 3 darabos csomag - 1 930 Ft/db
5 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIMAX303
5,0
Koopman Osztott tál 39 x 16 x 2 cm bambusz
Tál - bambusz, mérete 4 × 8,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 323 g
5 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KOOMI116
5,0
Orion Rozsdamentes acél tál fedővel és nyílással, átmérő 21,5 cm
Tál - rendeltetése habverés és dagasztás, rozsdamentes, űrtartalma 3 l, mosogatógépben mosható, átmérője 21,5 cm, modern és egyszínű motívum, ezüst kivitel, fedél a csomag része, mérete 13 × 21,5 × 21,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 490 g
4 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI850
5,0
Made In Japan Udon Copper Swirl, 20 cm, 800 ml
Tál - rendeltetése gyümölcs, leves és saláta, kerámia, űrtartalma 0,8 l, mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőbe tehető és karcvédelem, átmérője 20 cm, kék kivitel, magassága 8,5 cm, tömege 600 g
6 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJMI036
5,0
Made In Japan Blue Dragonfly Tálkészlet pálcikákkal, 400 ml, 2 db
Tál készlet - rendeltetése leves és saláta, anyaga kerámia, mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőbe tehető, japán motívum, fehér kivitel, 2 darabos csomag
14 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MIJSM791

Tálak

Tálak

A Tálak kategóriában összesen 319 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tálak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tálak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tálak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tálak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ