Tálas mixerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teljesítmény
300 W
500 W
-
Maximum fordulatszám
1000 ford/perc
1350 ford/perc
-
Sebességfokozat
4
6
-
Edény térfogata
2,5 l
3,6 l
-
Edény anyaga
Rozsdamentes acél
(1)
Műanyag
(8)
BPA free műanyag
(2)
Szín
Fehér
(9)
Fekete
(1)
Inox
(1)
Szürke
(4)
Szűrés

A tálas mixer a modern konyha nélkülözhetetlen részévé vált. A kézi habverő rugalmasságát és a keverőtálas mixer kényelmét ötvözik, így minimális erőfeszítéssel készíthetsz számos étel és ital fajtát. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan válassz személyre szabott terméket.

Tovább

Tálas mixer: teljesítmény és sebesség

A 300 és 750 watt közötti bemeneti teljesítmény és az 1000 és 1350 fordulat/perc közötti maximális fordulatszám révén ezek a tálas mixer változatok nagy teljesítményűek. Az 500 W-os keverőtálas mixer típust gyakran a teljesítmény és az energiahatékonyság közötti nagyszerű kompromisszumnak tekintik.

A 4-6 sebességfokozatú tálas mixerek lehetővé teszik a dagasztást, keverést és habverést is.

Milyen jellemzői vannak a tálas mixer eszközöknek?

A tálas mixer a következő tulajdonságokkal is rendelkezhet:

  • impulzus kapcsoló,
  • kioldó gomb,
  • felszívás,
  • sebesség és fordulatszám-szabályozás,
  • könnyű szerkezet puha markolattal.

Kézi tálas mixer

A kézi tálas mixer tartályai 2 és 3,6 liter közötti űrtartalommal rendelkeznek, és készülhetnek rozsdamentes acélból vagy műanyagból. A tállal és fedéllel ellátott eszközök lehetőséget kínálnak az elkészített ételek tárolására.

Mit kell még figyelembe venni a tálas mixer kiválasztásakor?

A tálas mixer kiválasztásakor vedd figyelembe a tartozékokat és az eszköz színét is.

  • A tartozékok az alapot, a rudakat, a habverőt és dagasztó horgokat, valamint a tálas állványt jelentik. Egyes modellekhez keverőtál is tartozhat.
  • A szín a márkától és modelltől függően változhat. Leggyakrabban hagyományos színű, például fehér, fekete vagy a rozsdamentes acélt eszközöket találsz.

i

Ha a legjobb keverőtálas mixer típust keresed, vélemények rovatunk segíthet. Ezek gyakran egy adott modell teljesítményére, tartósságára és használhatóságára vonatkoznak. A tálas mixer készülékek sokoldalúságot és kényelmet kínálnak, amelyet értékelni fogsz a mindennapi főzés vagy sütés során.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
12 termék

Tálas mixerek

A Tálas mixerek kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tálas mixerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tálas mixerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tálas mixerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tálas mixerek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ