Akvizice ApF HU Shop roku

Maxwell & Williams MOTION négyszögletű szervírozó tányér 30cm 2db

Termékkatalógus
Maxwell & Williams MOTION négyszögletű szervírozó tányér 30cm 2db
Tányérkészlet -Ausztrál porcelán, modern design
Kód:  MAXPO001 Termékszám:  RP00030 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxwell & Williams MOTION négyszögletű szervírozó tányér 30cm 2db Megszűnt

Maxwell & Williams MOTION négyszögletű szervírozó tányér 30cm 2db

A Maxwell & Williams szögletes tányér egy rendkívül elegáns és modern design-al rendelkezik, amely kiegészíti a MOTION kollekció többi tagját. A tálca szögletes alakját gyönyörű lekerekített, hullámos szélek egészítik ki, amellyel kifejezi az Ausztrál porcelán szépségét. A gyönyörű alakzat azonban nem csak különleges alkalmakra lett tervezve, a minőségi anyagnak köszönhetően az egyszerű hétköznapokban is rendkívül sokoldalú, hiszen mikrohullámú sütőben is használható, vagy akár mosogatógépben is tisztítható.

Egyszerű, de gyönyörű Ausztrál porcelán, a Maxwell & Williams-től!

Legfontosabb jellemzők

  • Modern és elegáns design
  • Ausztrál, minőségi porcelán
  • Lekerekített, hullámszerű sarkok
  • Atipikus forma
  • Különleges alkalmakra és otthoni használatra egyaránt
  • Mikrohullámúsütőben is használható
  • lMosogatógépben tisztítható

A készlet tartalma:
2 × tálca

Méretek:
30 cm

Maxwell & Williams

Az egyedi design, az elegancia, és az aktuális trendekre való törekedés tökéletesen kifejezi a Maxwell & Williams precízen elkészített minőségi porcelánjait. Többféle kollekció közül választhat, amelyek együttessége egy harmonikus designt eredményez, a kollekcióban különböző alakzatú tányérokkal rendelkezik, egyéb díszítőelemekkel. Ezek az exkluzív porcelánok szinte bárhol megtalálhatóak, legyen az, az otthonában, hotelekben, vagy éppen egy étteremben, a különleges design mindenhol látható.

Végül, ami talán a legfontosabb, hogy a Maxwell & Williams porcelánjai megfizethető áron kaphatóak, a minőség pedig garantált.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxwell & Williams MOTION négyszögletű szervírozó tányér 30cm 2db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxwell & Williams Čtvercový servírovací talíř 30cm 2ks MOTION. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxwell & Williams Štvorcový servírovací tanier 30 cm 2 ks MOTION. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxwell & Williams MOTION Čtvercový servírovací talíř/podnos 30cm sada 2ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxwell & Williams MOTION Čtvercový servírovací talíř/podnos 30cm sada 2ks.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ