A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Tamrac Stratus 21 fekete

Termékkatalógus
Tamrac Stratus 21 fekete
5 1 értékelés
Fotós táska belső méretei 40x26x20cm
Kód:  TAM400a5 Termékszám:  T0640

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tamrac Stratus 21 fekete

Kamera táska biztonságos tárolás DSLR vagy kompakt fényképezőgép cserélhető objektívvel (tükör nélküli kamera) a lencse maximális hossza 33 cm, a másik DSLR test, több más lencsék max. 20 cm hosszú, villámcsapás, telefon, laptop 13 ", a másik fényképészeti kiegészítők és kis személyes tárgyait.Köszönhetően tökéletes a javasolt rendszer elosztjuk a belső tér, mint megszervezni fényképészeti felszerelések és kiegészítők az Ön igényei szerint! A készülék védelme és a könnyedség a zacskó használata biztosítja az optimális kettős habok. Egy egyszerűen a rögzítés szolgál két külső állítható pántok. Ezen túlmenően, a táska egy teljesen vállpánttal zaručujím kényelmet.

Tamrac Stratus 21 - tökéletes biztonság a kamera

  • A táska úgy tervezték, 35 mm-es film / digitális SLR test PW (pro), 35 mm-es film / digitális SLR test, apró flash, flash egy kis, 2 × lencse közepes, nagy lencse 2 ×
  • Tökéletes rendszer elosztjuk a belső tér: változó fő rekesz, két oldalsó zsebbel, egy nagy első zseb
  • Két kivehető hüvely kábelek és akkumulátorok
  • Szíj könnyen szerelhető aljzat
  • Optimalizált használata kettős habok magas biztonsági berendezések és könnyedség táskák
  • Minőségi anyagok és precíz kivitelezés

tökéletes szervezés

Nagy fő rekesz lehetővé teszi a könnyű és tiszta mentett fényképészeti technológia a szabadalmaztatott, könnyen přenastavitelných LensGate® számlálók. Továbbá van két oldal- és egy első zseb a szervezett és biztonságos tárolására kiegészítők és személyes tárgyak. Az első zseb is fel van szerelve egy külön rekeszben tárolására tabletta vagy laptop. Ide tartoznak azok a két kivehető hüvely kábelek és akkumulátorok.Nagyon könnyű a rögzítés és a két külső, teljesen állítható pántok, hogy a súly egyenletesen oszlik állvány közepe alatt a táskát.

további információk

Belső méretek (cm):
40 × 26 × 20

Külső méretek (cm):
50 × 28 × 30

Tömeg (g):
2000

Szín:
fekete

Felhasznált anyagok:
Külső anyag - 500D CORDURA® dupla PU bevonattal befejezni, poliészter szál Dobby 840D
Bélés - 210D Oxford Nylon
Cipzár - YKK könnyen kezelhető Riders
Fém kapcsok Duraflex®
A termelés PVC nem használható bármilyen

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tamrac Stratus 21 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRAC Stratus 21 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAMRAC Stratus 21 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamrac Stratus 21 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamrac Stratus 21 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ