A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

TAMRON a 200-500 mm-hez

Termékkatalógus
TAMRON a 200-500 mm-hez
Napellenző
Kód:  OT357g Termékszám:  DA08 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TAMRON a 200-500 mm-hez

A Tamron napellenző a 200-500 mm fókusztávolságú lencsékhez készült, és egy olyan elem, ami még az előtt gazdagíthatja a fotó minőségét, mielőtt az mentésre kerül a fényképezőgép memóriájában. Megakadályozza, hogy az úgynevezett parazita (káros) sugarak befolyásolják a fotó végső képét. Ezek a parazita sugarak negatívan befolyásolják a végső kép kontrasztját és színeit. A felhelyezett napellenzővel Ön biztos lehet benne, hogy ezek a sugarak nem fejthetik ki káros hatásukat.

A  24-135 mm –es lencsékhez tartozó Tamron napellenző főbb jellemzői

  • Megakadályozza a nemkívánatos  vignetting  jelenséget (a kép szélein előforduló fényerő vagy telítettségi probléma)
  • Megakadályozza, hogy az úgynevezett parazita (káros) sugarak bejussanak a lencsébe
  • A fotók kontrasztja és színei sokkal jobbak lesznek
  • A Tamron napellenző alkalmazása csak idő kérdése
  • A Tamron napellenzőt a 24-135 mm-es lencsékhez tervezték

Egyetlen lépést se napellenző nélkül!

Az úgynevezett parazita fénysugarak valódi tortúrát okozhatnak a fotós számára. Zavaró foltok jelenhetnek meg a fotókon, mint például a vignetting  jelenség  (ahol a kép szélein forduló elő fényerő vagy telítettségi probléma),   színváltozások lehetségesek, vagy a kontraszt alacsonyabb lesz. Ezek a jelenségek akkor fordulnak elő, amikor az említett sugarak bejutnak a lencsébe, és nemkívánatos tükröződéseket okoznak.  Bármiről visszaverődhetnek ezek a sugarak:  egy olyan épület faláról is, ami nincs a képen, vagy az Ön asszisztensének fehér blúzáról,  vagy az esküvőn a menyasszony fehér ruhájáról. Hatékony megoldás a sugarak ellen a napellenző. Praktikusan akkor kell használni, amikor szabadtéren, ragyogó napsütésben készítjük fotóinkat, általában azonban az a gyakorlat, hogy az ember soha nem veszi le ezt a kelléket. Soha nem lehet tudni, mikor kell használni ismét!

 

Tamron – minőség elfogadható áron

A Tamron csúcsminőségű lencséket készít olcsóbban – de nem kevésbé jókat -, mint a Canon vagy a Nikon, és az ő lencséik helyettesíthetőek a Tamronéival. A tartozékok minősége is ugyanolyan jó,  és ez érvényes a 24-135 mm-es lencsére is. Könnyű, de nagyon tartós műanyagból készül. A lencse könnyen felszerelhető, nem zavarja meg a kamera egyensúlyát, sem a képkészítés folyamatát.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRON pro 200-500mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAMRON pre 200–500 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TAMRON für 200 - 500 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TAMRON für 200 - 500 mm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ