A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Tanita BC-313

Termékkatalógus
Tanita BC-313
4,2 5 értékelés
Személymérleg - digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal), 150 kg teherbírás, anyaga: üveg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, vízarány mérés és adatmentési lehetőségek,
Kód:  TANOV009 Termékszám:  BC313c Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tanita BC-313

A Tanita BC-313 digitális személymérleg 50 grammos mérési pontosságával egy egyedülálló eszköz, amely 10 kulcsfontosságú testösszetételi érték mérésére képes, beleértve az alapanyacsere, az "anyagcsere-életkor", valamint a zsigeri zsírhányad kiszámítását, továbbá átfogó képet ad a fizikai állapotodról. Ez az intelligens testösszetétel elemző a BIA bioelektromos impedancia analízis módszerével százalékosan mutatja meg a tested aktuális testzsír-, izomtömeg-, csonttömeg és vízhányadát. A rendkívül könnyű, téglaszínű mérleget ráállással  kapcsolhatod be, a nagyméretű LCD kijelző pedig másodpercek alatt megjeleníti a 10 mért értéket.


A mérleg automatikusan felismeri a már rögztített felhasználókat, sőt, különbséget tud tenni felnőtt, gyerek és az olyan sportolók között, akik legalább egy évig heti 10 órát aktív sporttevékenységgel töltenek. Memóriája öt rendszeres felhasználó és egy vendég adatainak tárolására képes. A kijelzőn az is látható, hogy a mért értekek megfelelnek-e az egészséges értékeknek, vagy inkább alacsonyabbak, illetve magasabbak-e azoknál.

Főbb előnyök

  • Egyedülállóan precíz, 50 grammos mérési pontosság
  • 10 kulcsfontosságú érték mérése
  • BIA bioelektromos impedancia analízis
  • LCD kijelző
  • Bekapcsolás rálépéssel
  • Különbséget tesz a felhasználók között - felnőtt, gyermek és sportoló
  • Memóriahely 5 felhasználó és 1 vendég számára
  • RECALL (korábbi értékek megjelenítése) funkció

A fontos értékek egyedülálló mérési módszere

A zsigeri zsír, vagyis a belső hasüregben található, a belső szerveket körülvevő zsír rendszeres mérése rendkívül fontos, mivel ennek magas aránya elősegítheti a szívbetegségek, a magas vérnyomás és egyéb betegségek kialakulását. A teljes fizikai kondíció felmérésekor a készülék összeveti a testsúlyt a zsír- és az izomtömeg hányadával. Abban az esetben, ha a mérleg szerint magasabb anyagcsere-életkorral rendelkezel, mint az igazi korod, akkor ideje felpörgetni az alapanyagcserédet. A fokozott fizikai tevékenység és a rendszeres testedzés segíti a testzsírszázalék csökkentését és az izomtömeg növelését, miközben fellendíti az anyagcserét és csökkenti az anyagcsere-életkort.

Nagyszerű segítőtárs az egészséges életmódhoz

A mérleg RECALL funkcióval is rendelkezik, amely az aktuálisan mért adatok mellett a korábbi adatok megjelenítését is lehetővé teszi, illetve össze is hasonlítja azokat. Ha szeretnél odafigyelni az egészségedre, szívesen folytatnál egészséges életmódot és edzenél rendszeresen, akkor ez a hasznos kis készülék kiváló segítőtársad lesz, amely nem csak testsúly-mérésre alkalmas, de megmutatja azokat az értékeket is, amelyek alapvető fontosságúak az egészséged és a fizikai állapotod fejlesztése szempontjából.

További információk:

Méretek:
31 x 24 cm

Szín:
Téglavörös

Paraméterek

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!
Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!

Anyag

Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC-313 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-313 c. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC-313 c.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ