Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tanita BC 401, fekete

Termékkatalógus
Tanita BC 401, fekete
4,5 4 értékelés
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, Android és iOS kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
35 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TANOV674
Tanita BC 401, fekete 35 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tanita BC 401, fekete

Szeretnéd nyomon követni a testtömegedet, de nem tudod, hogyan válassz mérleget? A Tanita BC 401 fekete személymérleg üveglappal készült, így formatervezésével tökéletesen illik bármilyen belső térbe. A mérleg maximális teherbírása 150 kg. Másik előnye, hogy a diagnosztikai mérleg képes a testben található testzsír, az izomtömeg és a testvíz mennyiségének mérésére is. A Tanita BC 401 digitális személymérleg párosítható az Android és iOS készülékekkel kompatibilis mobilalkalmazással is. Ennek eredményeként egy rendkívül okos személymérleget kapsz. A Tanita BC 401készülékben tárolhatod a nem-, kor- és magasság adatokat is. 100 grammos pontossággal méri a testtömeget. A Bluetooth vezeték nélküli technológiát alkalmazza a kommunikációhoz az okos eszközökkel.


Tanita BC 401 fekete digitális diagnosztikai személymérleg főbb jellemzői

  • A digitális mérleg ideális a testtömeg nyomon követéséhez
  • A Tanita BC 401 mérleg maximális teherbírása 150 kg
  • A digitális mérleg a következő funkciókat kínálja: testzsírmérés, izomtömeg mérés, testben található víz mérés, adattárolás és párosítás mobilalkalmazással
  • Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel
  • Tanita BC 401 mérleg különleges testelemzéssel
  • Könnyű bekapcsolni a személymérleget
  • Olyan szempontok szerint csoportosít, mint a felnőtt-, a gyermek- és a sportoló mód
  • Bluetooth vezeték nélküli technológiát alkalmaz más eszközökhöz való csatlakozáshoz
  • A Tanita BC 401 mérleg színe fekete, üveg felülettel rendelkezik

Tanita BC 401 mérleg speciális testelemzéssel

A Tanita BC 401 személymérleg olyan különleges testelemzővel dolgozik, amely képes 10 kulcsfontosságú érték mérésére. A 4 elektródás rendszert tartalmazó platform képes felismerni a felhasználót a közeli testtömeg értékek alapján. A testelemző manuális adatbevitellel is működik, azonban jobban vezérelhető a mobilalkalmazással - ez a My Tanita app.

Tanita BC 401 személymérleg könnyű bekapcsolással

A négy elektródás rendszer maximum 5 embert tud megkülönböztetni, ezt az eltérő színű háttérvilágításokkal teszi. A Tanita BC 401 mérleg bekapcsolása egyszerű. Állj rá a megerősített üveglapra, a mérleg pedig automatikusan bekapcsol. Továbbá a Tanita BC 401 személymérleg a bioelektromos impedanciás mérés, azaz a BIA technológiáját alkalmazza. Ez a technológia sokkal pontosabb és egy olyan nem invazív módszer, amelynek a mérési pontosságát a gyártó 100 grammnál 0,1%-os arányban adta meg.

Csatlakozás a My Tanita mobilalkalmazáshoz

A Tanita BC 401 személymérleg az elemzőt használja, hogy megkülönböztesse a felhasználókat egymástól az olyan különféle kritériumok alapján, mint például a felnőtt üzemmód, gyerek üzemmód vagy sportoló üzemmód. A felnőtt üzemmód 18-99 éves korig mér, a gyermek üzemmód 7 éves kortól mér 110 cm-es magasságig, a sportoló mód pedig alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik legalább 10 órát edzenek egy héten vagy több, mint egy éve sportolnak. Mindent jól átláthatóan irányíthatsz a hasznos mobilalkalmazásban, amelyet könnyedén letölthetsz az okos készülékekre. Az alkalmazás kompatibilis az Android (minimum 5.0-ás verzió) és az iOS operációs rendszerekkel. A párosításhoz szükséges a Bluetooth Smart (BT 4.0 vagy újabb).


A Tanita BC 401 mérleg praktikus funkciói

Izomtömeg arány mérése:
A személymérleg ezt a funkciót a harántcsíkolt és sima izmok tömegének megjelenítésére alkalmazza, amely magában foglalja a bennük található vizet is.

Testtömeg mérése:
A mérleg képes a csontok tömegének igazán pontos elemzésére a testben található kalcium és más ásványok alapján. Kutatásokkal bizonyították, hogy a hosszútávú testmozgás segíti a csontszövet fejlődését, tehát a csontok erősebbek és egészségesebbek lesznek. Ezért nagyon fontos, hogy elegendő fizikai aktivitással és kiegyensúlyozott étkezéssel megőrizzük a csontok egészségét és javítsunk azok állapotán.

Tanita BC 401 mérleg méri a zsigeri zsírt:
A zsigeri zsírt a testünk a has területén tárolja, körbeveszi a belső szerveinket. Tanulmányokkal igazolták, hogy még ha a testtömeged és a testzsírszázalékod változatlan is marad, a kor előrehaladtával változik a testben tárolt zsír mennyisége. A zsírokat a test kifejezetten a has területén tárolja, különösen a menopauzát tapasztaló nők esetében. A zsigeri zsír mérése és esetleges csökkentése segít az olyan betegségek kockázatának csökkentésében, mint a szívbetegségek, magas vérnyomás, stb.

Napi kalóriabevitel - DCI:
Ez a paraméter az alapvető anyagcsere folyamatokhoz szükséges kalóriák illetve napi fizikai tevékenységhez kapcsolódó anyagcseréhez szükséges kalóriabevitel összege.

Tanita BC 401 mérleg méri a metabolikus kort:
Ez a funkció összehasonlítja a metabolikus korodat az azonos életkorúak csoportjának alapvető anyagcseréjével. A metabolikus kor mérésével megtudhatod a tested valódi életkorát.

Egészséges testzsír tartomány:
A Tanita BC 401 mérleg automatikusan hasonlítja össze a testzsírszázalékodat egy egészséges személy (az Egészségügyi Világszervezet hosszútávú kutatások alapján határozta meg) testzsírszázalékával. Az eredményt ezt követően négy lépcsőben jeleníti meg. Ez a mérés alkalmas a gyermekek számára is.

Mód:
A Tanita BC 401 mérleg 5 felhasználó számára biztosít memóriát, képes megkülönböztetni a felnőtt módot (18-99 éves korig), a gyermek módot (7 éves kortól, 110 cm-es magasságig) és a sportoló módot (azoknak a személyeknek, akik heti rendszerességgel legalább 10 órát edzenek vagy legalább egy éve sportolnak).

További információ:

Testzsírszázalék - 0,1%
A testvíz százaléka - 0,1%
Izomtömeg arány - 0,1 kg
Csonttömeg - 0,1 kg
Alapanyagcsere- kcal / kJ
Testtömeg mérés kapacitás - 150 kg
Mérési pontosság - 100 g / 0,1%
Kettős mérés (6,25 / 50 kHz)
4 db AAA tartozék elem
A platform méretei: 218 x 316 x 30 mm (hosszúság x szélesség x magasság)
Szín: fekete
Garancia időtartama: 3 év


Paraméterek

Összehasonlít
Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!
Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Anyag

Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AAA Kész!
Konnektivitás
Bluetooth Kész!

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC 401, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC 401 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC 401 čierna.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ