A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tanita BC 545N

Termékkatalógus
Tanita BC 545N
4,4 19 értékelés
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és adattárolás, mérési pontosság 100 g, tápellátás AA elemek, szürke kivitel
Kód:  TANOV001 Termékszám:  545N

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tanita BC 545N

A 100 g mérési pontossággal mérő Tanita BC 545N digitális személymérleg olyan, magas minőséget képviselő darab, amely szegmentális testanalízist is kínál. Öt testrész szegmentált zsír- és izométrékét mutatja: a két karét, lábakét és törzsét. Képes analizálni a testzsír, izomtömeg, testvíz, valamint a csonttömeg valós százalékát. A testtömeg megmérése mellet megállapítja a bazális alapanyagcsere, metabolikus kor, viszceláris (zsigeri) kor, és BMI értékeket. 

Modern diagnosztika

A bioelektromos impedancia analízis BIA segítségével meghatározható a testzsír százalékos értéke a testben, amely összehasonlítja értékét egy egészséges ember testzsír értékével, és az eredmény négy fokozatban jelenik meg mérlege képernyőjén. A személymérleg két képernyővel rendelkezik, numerikussal és grafikussal, valamint több praktikus funkcióval, többek között óra és naptár jelzéssel is.

A mérés nagyon egyszerű, csak rá kell állni a négy, lábaknak kijelölt területre a mérlegen és kezeivel finoman nyomni a kihúzható kábeleken található elektródákat. A mérleg képes automatikusan érzékelni a személyt, akit megmér. Méréskor különbséget tesz felnőttek, gyerekek, és sportolók között, akik legalább egy éve sportolnak, minimum heti tíz órát. Memóriája öt ember mérési értékeit tárolja. Az ezüst-fekete színekben pompázó funkcionalista designja elbűvülő. Leginkább sportolók számára alkalmas, mivel kimutatja edzésük hatékonyságát. 

Fő előnyök

  • súlypontosság 100 g 
  • szegmentális test analízis - öt testrész
  • súlymérés és test alapvető értékeinek mérése
  • bazális alapanyagcsere analízis, metabolikus kor, BMI és viszceláris (zsigeri) zsír
  • bioelektromos impedancia analízis BIA 
  • két kijelző - numerikus és grafikus
  • óra és naptár
  • mérekező emberek közti különbség - felnőtt, gyermek és sportos üzemmód
  • memória - 5 fő értékét tárolja
  • előzőleg mért értékek - funkció

Fontos értékek egyedi mérése

Különös fontossággal bír a viszceláris (zsigeri) zsír értékének jelzése, ami a hasüregben található zsír, amely körülveszi a belső szerveket. Növeli a szívbetegségek, a magas vérnyomás, valamint egyéb betegségek kialakulásának kockázatát. Ha magasabb a metabolikus életkor értéke, mint tényleges kora, a bazális alapanyagcsere javítása szükséges. A fizikai aktivitás és a rendszeres mozgás segítik a testzsír tömegének csökkentését, növelve az izomtömeget, amivel eléri a bazális alapanyagcsere normalizálását, és csökkenti metabolikus korát.

Nagy segítséget nyújt az egészséges életmód kialakításában

A mérleg korábban mért értékek tárolásának funkciójával is rendelkezik, amely heti, kétheti, vagy akár egy évi értékeket jegyez. Egy gombnyomással megtekintheti az előző mérési eredményt és összehasonlíthatja a jelenlegi adattal. Ha törődni szeretne az egészségével, fontos Önnek az egészséges életmód, valamint rendszeresen sportol, akkor ez az intelligens személymérleg hasznos segédévé válik, amely nem csak a súlyát méri meg, de minden kulcsfontosságú adatot is, amelyek elengedhetetlenek a jobb fiikai állóképessége, egészsége érdekében. 

További információk:

Áramellátás:
4 x AA elem (tartozék)

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AA Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

T.Alza! A Tanita BC 545N-nek van e magyarországi orvostechnikai minősítése? Ha ennek nincs, melyik testösszetétel mérő mérlegüknek van? Tisztelettel dr Erdei Antal 0620 3317493 [email protected]

Kérdések és válaszok: Tanita BC 545N
Kiegészítők: Tanita BC 545N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC 545N. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC 545N.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ