Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Tanita BC 601

Termékkatalógus
Tanita BC 601
3,7 3 értékelés
Személymérleg - 150 kg testsúlyig használható, 100g mérési pontosság, testzsír mérése %-ban, testvíz mérése %-ban, izomtömeg, csonttömeg, BMI, metabolikus kormeghatározás, zsigeri zsír, SD kártya foglalat
Kód:  TANVO002 Termékszám:  601 Gyártó honlapja:

Tanita BC 601

Tanita BC 601 személymérleg - a fontos értékek egyedülálló mérési módszere

Az SD kártya foglalattal rendelkező Tanita BC 601 digitális személymérleg egy csúcskategóriás készülék, amely szegmentális testelemzést tesz lehetővé. Öt testrész öt szegmentális zsír- és izomösszetételét mutatja meg, beleértve a karokat, a lábakat és a törzset. A mért adatok az SD kártyán tárlódnak CSV formátumban. A Tanita BC 601 a BIA-mérés (bioelektromos impedancia analízis) segítségével a test paramétereinek egy modern mérési módszerét nyújtja.


Izomtömeg mérés

A Tanita BC 601 személymérleg megmutatja a vázizomzat és a sima izomzat tömegét, valamint az izmokban lévő vizet mennyiségét.


Csonttömeg mérés

Ezzel a funkcióval a Tanita BC 601 kimutatja a test csonthányadát (a csont ásványi anyag-, kalcium- és más anyag tartalmát). Kutatások megállapították, hogy a sporttevékenység és az izmok fejlesztése hosszútávon erősebb, egészségesebb csontokat eredményez. A csontszerkezet rövid idő alatt nem változik feltűnően, de mégis fontos az egészséges táplálkozás és a kielégítő mozgás.


Zsigeri zsírtartalom mérés

A zsigeri zsír a testben lévő belső részek zsírtartalmát jelenti, amely a belső hasüregben található, és körülveszi az élettanilag fontos szerveket a törzsben (a has környékén). Kutatások kimutatták, hogy ha a súly és testzsír állandó marad is, a korral megváltozik az eloszlás, és a zsír általában a törzsben, a has környékén gyűlik össze, különösen nőknél a változókor után. Ha sikeresen megőrzöd az egészséges zsigeri zsírtartalmat, csökkentheted bizonyos betegségek, például a szívbaj és a magas vérnyomás kockázatát, és megvédheted magad a 2. típusú cukorbetegségtől.


Napi kalóriaszükséglet bevitel

Ez a funkció azt a kalóriamennyiséget mutatja ki, amely szükséges egy személy alapanyagcseréjéhez a mindennapok során előforduló fizikai tevékenységek során.


"Anyagcsere-életkor" mérése

Ezzel a funkcióval meghatározható az alapanyagcseréd (BMR), és megállapítható az átlagos életkor, amely ennek az anyagcserének megfelel. Az anyagcsere-életkor mérésével meghatározhatod a szervezeted valós életkorát.


Nagyszerű segítőtárs az egészséges életmódhoz

A Tanita BC 601 használata rendkívül egyszerű: lépj rá a mérlegre, fogd meg a kézi elektródákat és gyakorolj rájuk finom nyomást. A mérleg automatikusan felismeri a már rögzített felhasználót. A készülék képes különbséget tenni a felnőttek, a gyerekek és az atletikus testalkatú személyek között, akik legalább 10 órát sportolnak hetente, minimum egy évig. A Tanita BC 601 négy személy és egy „vendég” adatait tudja tárolni. A mérleget kifejezetten atléták számára fejlesztették ki az edzési hatékonyság növelése érdekében.

A Tanita BC 601 naptárral és összehasonlító diagrammal is szolgál, amely alapján láthatod az egyes testrészeid korábbi paramétereit és a napról napra, hétről hétre, valamint hónapról hónapra való fejlődésüket, 3 éven keresztül. Ha odafigyelsz az egészségedre és az egészséges életmód híve vagy, illetve rendszeresen edzel, akkor ez az okos kis mérleg hasznos társad lesz, amely nem csak a testsúlymérésben nyújt segítséget, de megadja a többi, a fizikai erőnlét fejlesztése és az egészség szempontjából kulcsfontosságú értéket is.


A Tanita BC 601 személymérleg főbb jellemzői

  • Tömeg mérése 100 g pontossággal
  • Öt testrész szegmentális zsír- és izomtömeg elemzése
  • SD kártya foglalat - számítógépes elemzés
  • Két kézi elektróda kijelzővel és kihúzható kábellel
  • Felhasználók megkülönböztetése: felnőtt, gyermek, sportos
  • 4 felhasználó és 1 vendég adatainak rögzítése
  • Naptár és összehasonlító diagram funkció

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC 601
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC 601. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC 601. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tanita BC 601. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tanita BC 601.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ