Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

Tanita BC 601

Termékkatalógus
Tanita BC 601
4,5 2 értékelés
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és adattárolás, tápellátás AAA elemek, szürke kivitel
92 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TANOV590 Termékszám:  BC601

Tanita BC 601

A Tanita BC 601 digitális személymérleg 100 grammos pontossággal mér. Ez a modell képes a testrészek elemzésére. A bioelektromos impedancia módszerrel, a BIA-val meghatározza a testzsírszázalékot, amelyet egy egészséges személy testzsírszázalékához hasonlít, majd pedig négy lépcsőben jeleníti meg ennek eredményeit. A Tanita BC 601 személymérleg két, egy numerikus és egy grafikus kijelzővel rendelkezik, ezt egészíti ki a praktikus óra és naptár funkció.



A Tanita BC 601 személymérleg főbb jellemzői

  • A Tanita BC 601 mérési pontossága 100 g
  • Öt testrész szegmens-elemzése
  • A testtömeg és a legfontosabb test-értékek mérése
  • Az anyagcsere, a metabolikus kor, a BMI és a zsigeri zsír elemzése
  • A Tanita BC 601 digitális személymérleg a BIA, azaza a bioelektromos impedancia módszert alkalmazza
  • Tiszta, jól olvasható kijelző elektródákkal
  • A Tanita BC 601 mérleg az adatait egy SD-kártyára menti CSV formátumban

Az értékek egyszerű és pontos mérése a Tanita BC 601 személymérleggel

A Tanita BC 601 mérleg használata igazán egyszerű, csak állj rá a 4 kijelölt rész mindegyikére, majd gyengéden nyomd meg a kezeddel a meghosszabbított markolaton található elektródákat. A mérleg ezt követően gyenge jelet küld a kar és a láb elektródákból, ennek ellenállását pedig képletekben használja fel és így határozza meg az egyes testértékeket.

BIA bioelektromos impedancia módszer

Mivel a BC 601 személymérleget a sportolóknak is tervezték, hogy kiértékelhessék az egyes edzések teljes vagy részleges testösszetételre gyakorolt hatását, ezért a mérleg 5 különböző testrész számára biztosít külön értékeket - mindkét kar és láb illetve a törzs esetében. Másik nagyszerű előnye, hogy minden mért értéket CSV formátumban ment az SD kártyára, amelyet könnyedén letölthetsz a számítógépre és megtekintheted azt a Microsoft Excel táblázatban.

A Tanita BC 601 mérleg praktikus funkciói

Izomtömeg arány mérése:
A személymérleg ezt a funkciót a harántcsíkolt és sima izmok tömegének megjelenítésére alkalmazza, amely magában foglalja a bennük található vizet is.

Csonttömeg mérése:
A Tanita BC 601 mérleg képes a csontok tömegének igazán pontos elemzésére a testben található kalcium és más ásványok alapján. Kutatásokkal bizonyították, hogy a hosszútávú testmozgás segíti a csontszövet fejlődését, tehát a csontok erősebbek és egészségesebbek lesznek. Ezért nagyon fontos, hogy elegendő fizikai aktivitással és kiegyensúlyozott étkezéssel megőrizzük a csontok egészségét és javítsunk azok állapotán.

A Tanita BC 601 méri a zsigeri zsírt:
A zsigeri zsírt a testünk a has területén tárolja, körbeveszi a belső szerveinket. Tanulmányokkal igazolták, hogy még ha a testtömeged és a testzsírszázalékod változatlan is marad, a kor előrehaladtával változik a testben tárolt zsír mennyisége. A zsírokat a test kifejezetten a has területén tárolja, különösen a menopauzát tapasztaló nők esetében. A zsigeri zsír mérése és esetleges csökkentése segít az olyan betegségek kockázatának csökkentésében, mint a szívbetegségek, magas vérnyomás, stb.

Napi kalóriabevitel - DCI:
Ez a paraméter az alapvető anyagcsere folyamatokhoz szükséges kalóriák illetve napi fizikai tevékenységhez kapcsolódó anyagcseréhez szükséges kalóriabevitel összege.

Metabolikus kor mérése:
Ez a funkció összehasonlítja a metabolikus korodat az azonos életkorúak csoportjának alapvető anyagcseréjével. A metabolikus kor mérésével megtudhatod a tested valódi életkorát.

Egészséges testzsír tartomány:
A Tanita BC 601 mérleg automatikusan hasonlítja össze a testzsírszázalékodat egy egészséges személy testzsírszázalékával (az Egészségügyi Világszervezet hosszútávú kutatások alapján határozta meg). Az eredményt ezt követően négy lépcsőben jeleníti meg. Ez a mérés alkalmas a gyermekek számára is.

Mód:
A Tanita BC 601 mérleg 5 felhasználó számára biztosít memóriát, képes megkülönböztetni a felnőtt módot (18-99 éves korig), a gyermek módot (5 éves kortól, 90 cm-es magasságig) és a sportoló módot (azoknak a személyeknek, akik heti rendszerességgel legalább 10 órát edzenek vagy legalább egy éve sportolnak).


Paraméterek

Összehasonlít
Mérleg típusa
Digitális funkciók nélküli Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!
Elem típusa
AAA Kész!
Szín
Szürke Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális funkciók nélküli Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AAA Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mi a termék gyártási/származási országa?

Kérdések és válaszok: Tanita BC 601
Kiegészítők: Tanita BC 601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC 601. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC 601.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ