30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Tanita PD-724

Termékkatalógus
Tanita PD-724
4,6 7 értékelés
Lépésszámláló - japán háromtengelyes technológia, a memóriában 7 nap adata tárolható, elégetett kalória, stopper, a lépések hossza, a súly, és az út hossza beállítható
Kód:  TANKR001 Termékszám:  724 Gyártó honlapja:

Tanita PD-724

A Tanita legújabb lépésszámlálója tökéletes útitársa lehet a mindennapokban. A termék elsőosztályú japán háromtengelyes mozgásérzékelő technológiával rendelkezik, és akár 7 nap adatait is képes tárolni memóriájában. A hagyományos lépésszámlálókkal ellentétben, amelyeket övre kell erősíteni, ez az eszköz a háromtengelyes technológiának köszönhetően zsebben, kézitáskában, vagy nyakba akasztva is hordható. A könnyű használat egy kétsoros LED-kijelzőnek és a MODE, SET és MEMORY gomboknak köszönhető. A csomag tartalmaz egy ezüstözött csatot az egyszerű felcsatoláshoz és CR2032 elemet magához az eszközhöz.

A lépésszámláló számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például óra, lépésszámláló, összes gyalog megtett távolság, lépések átlagos hossza. A testsúly és a lépések hosszának betáplálásával nemcsak a súlyváltozást tarthatja számon, hanem az elégetett kalóriák számát is, továbbá azt, hogy mennyi idő alatt tesz meg bizonyos távolságokat, valamint az elégetett kalóriák számát egy nagyobb kihívást jelentő túra alatt.  A beépített stopperórával gyerekjáték lesz a testmozgás idejének mérése.

Legfőbb jellemzők

  • Első osztályú technológia, háromtengelyes mozgásérzékelővel
  • A memóriában akár 7 nap adatait is tárolhatja
  • Kétsoros LED-kijelző
  • Óra és stopper
  • Távolságmérő
  • Átlagos lépéshossz m-ben megadva
  • Megtett méterenként elégetett kalória

Műszaki adatok

Működési idő: 24 óra
Y mérete: 20 cm - 150 cm
Súlymérés: 20 kg - 150 kg
Lépésszámláló: 1 - 99999
Út: 0,01-149,99 km
Kalória: 0,1-9 999,9 kcal
Stopper: 1 perc - 19 óra 59 perc
Méretek: 12 × 81,4 × 32,2 mm
Tömeg: 27 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita PD-724. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita PD-724. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schrittzähler Tanita PD-724. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schrittzähler Tanita PD-724.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ