30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tannoy Eclipse One - Black Oak

Termékkatalógus
Tannoy Eclipse One - Black Oak
5 2 értékelés
Hangfal - Kétirányú rádiós hangszóró, 55Hz-23kHz frekvencia-tartomány, ajánlott erősítő 15-70W, érzékenység 87dB, ellenállás 8Ohm, párban - 29 495 Ft/db
Kód:  TAN008a Termékszám:  80006625

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tannoy Eclipse One - Black Oak

Kiváló hangfalat keresel, amely kedvenc zenédet a legjobb minőségben adja vissza? Akkor válaszd a legjobbat!  A Tannoy neve a tökéletes hangzást jelenti, amelyet a zene szerelmesei olyan nagyra értékelnek. A modern megjelenés és az egyedi szabadalmaztatott technológia tökéletes kombinációja mindig a legjobb hangminőségett adja vissza. A Tannoy berendezéseit megtalálod a legnevesebb helyszíneken, koncerteken világszerte.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern megjelenés
  • Minőségi kidolgozás
  • Kompakt,  álló hangfal
  • Több basszus és basszus reflex
  • Kiegyensúlyozottabb teljesítmény a teljes spektrumon

Kimenő teljesítmény

Kis méretei ellenére ez az álló hangfal kiváló minőségű hangzást biztosít kisebb helyiségekben. Az Eclipse sorozatban ez a modell a legkisebb képviselő, és ebben nincs is okunk kételkedni. Egy sztereoerősítővel összekapcsolva a hangfal a legigényesebb és legvájtfülűbb hallgatót is elégedettséggel tölti el. A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a hallgató a legjobbat kapja. A kiváló minőségű hang-reprodukció alapját a speciális ház farostjai képezik vibráció, rezonancia és pontatlanság nélkül, kiegészítve a megfelelő hangszórókkal.     A 127 mm átmérőjű, papírdiafragmás meghajtó felel az alsó frekvenciákért.  A tiszta magas hangokat a Tweeter szervezi vagy pedig egy 28 mm-es, nagysebességű elektromos átalakító, amely egy finomszövésű,  nitrouretán, tompító bevonatot kapott.  Igazán harcias audió teljesítmény érhető el  140 wattal, 87 decibeles akusztikus érzékenységgel és 55-32,000 Hz-es frekvenciás válaszidővel és egy 8 ohmos névleges impedanciával.

További információk:
  • 2-utas,  polc-hangsugárzó (hátsó basszus reflex)
  • Mélysugárzó: magas hatásfokú,  127 mm-es átalakító, többszálas papírmembrán
  • Magashang-sugárzó: 28 mm selyem,  lágy dóm,  neodímium mágnessel
  • Kivezetések: egyszálas kábelezés
  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 15-70 W
  • RMS teljesítmény: 35 W
  • Az ár egy párra vonatkozik
 

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!
Sávok száma
2 sávos Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Karakterisztika

Sávok száma
2 sávos Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tannoy Eclipse One - Black Oak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy Eclipse One - black oak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tannoy Eclipse One – black oak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tannoy Eclipse-One - Black Oak. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tannoy Eclipse-One - Black Oak.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ