AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Tannoy Mercury 7.2 - light oak

Termékkatalógus
Tannoy Mercury 7.2 - light oak
Hangfal - 2-sávos bass-reflex hangszórók, frekvencia-tartomány 42Hz-32kHz, javasolt erősítő 20-100W, érzékenység 89dB, impedancia 8Ohm, párban - 57 995 Ft/db
Kód:  TAN003h1 Termékszám:  80006551

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tannoy Mercury 7.2 - light oak

A Mercury 7.2  a megfelelő hangfal minden edzett audió-őrültnek, bár nem egy óriási méretű darab. Megfelel minden olyan helyiségben, ahol szükséges a pontos, világos és hiteles hang még nagy terhelés mellett is, de az ilyen követelmények ellenére nincs hely nagyobb hangszóróknak. A Mercury 7.2 azonban  mindössze 9,4 literes méretében egy új, 28 mm-es magashang-sugárzót és egy 152 mm-es mélynyomót rejt, a mély hangokat kiemelő,  bassreflex technológiával. 

Legfontosabb jellemzői

  • Pontos, valósághű hang még nagyobb hangerőnél is (legfeljebb 200 watt zenei teljesítmény / 50 watt másodpercenként)
  • Rendkívüli minőség magasabb hangoknál is (frekvencia tartomány: 42 Hz-től 32 kHz-ig)
  • Mindig ugyanazt a minőséget nyújtja a jól kivitelezett,  2-sávos rendszernek köszönhetően 
  • Többféle erősítővel is működik  (impedancia: 8 ohm, erősítő: 20-100 W)
  • Rezgést  és más hangtorzulást gátló elemek
  • Elegáns kivitel,  3 különböző színben (dió, világos tölgy, fekete tölgy)

Hang,  amilyennek lennie kell

A szélessávú frekvencia-tartománynak (42 Hz-től 32 kHz) és a dinamikus válaszának köszönhetően a Mercury 7.2  különösen megfelelő eszköz a nagyfelbontású zenei felvételek lejátszásához . A szélessávú frekvenciatartománynak köszönhetően minden  hangjegyet és az énekes legapróbb rezdüléseit is hallani fogja. Egy másik lenyűgöző paraméter a 8 ohm-os impedancia.

.

Meglehetősen hangos

A tervezett terhelés akár 200 watt zenei teljesítmény, ami bőséges tartalékot biztosít nagy hangerőhöz, anélkül hogy a hang torzulna. A hangszóró elmozdulását  speciális belső hab és a gumilábak is segítik.  Ezek az anyagok elnyelik a felesleges energiát, ami nemkívánatos rezgésekké alakulna, különösen mély hangok lejátszásakor. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tannoy Mercury 7.2 - light oak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy Mercury 7.2 - light oak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tannoy Mercury 7.2 - light oak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tannoy Mercury 7.2 - Eiche Hell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tannoy Mercury 7.2 - Eiche Hell.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ