AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tannoy Mercury 7C - fekete tölgy

Termékkatalógus
Tannoy Mercury 7C - fekete tölgy
Hangszóró - 2-utas bass-reflex centerhangszóró, frekvenciatartomány 6,2Hz-32kHz, 20-120W-os erősítőhöz ajánlott, érzékenység 91 db, ellenállás 8ohm
Kód:  TAN003d Termékszám:  80006562 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tannoy Mercury 7C - fekete tölgy

Kompakt ám mégis igen erős center hangszóróra vágysz, amely kisebb helyiségekben vagy diszkrét helyeken is kitűnően mutat? A Tannoy Mercury 7c remekül néz ki a könyvesszekrényben, a polcon vagy az asztalon. Ráadásul a 6,2 literes hangszóróba két 127 mm-es mély/középsugárzót, és egy 28 mm-es magas sugárzót építettek be. A speciálisan kifejlesztett hangszóró formákat finom anyagból készült külsővel egészítették ki. A hangszórót a legapróbb részletekig gondosan megtervezték, így válik igazán stílusos lakberendezési kiegészítővé. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt méretben (6,2 liter) kiváló minőségű lejátszás
  • Dió, világos tölgy, fekete tölgy színekben kapható
  • Külső és belső felépítésében is az akusztika dominál
  • Frekvencia átvitel (62 Hz-től 32 kHz-ig)
  • Teljesítmény 60 W a tökéletes zenei hangzásért
  • Alkalmas 20-120 W-os erősítökhöz
  • Levehető rács, hogy láthatóvá váljanak a részletek

A tökéletes társ

A Mercury 7c a maga kategóriájában a legmodernebb funkciókkal büszkélkedhet. Akár 60 Watt zenei teljesítményt képes nyújtani. A nagy hatásfoknak köszönhetően (91 dB/W) akár a legkisebb erősítőkből is a legjobbat hozhatod ki. A magasabb hangoknál nagyra fogod értékelni a belsejében található speciális habot. Könnyen elnyeli a rezgési energiát, így nem torzul a hang. A nagy frekvencia-átviteli tartománynak köszönhetően (62 Hz-től 32 kHz) ez a center hangszóró kiváló minőségű zenék lejátszásához is a legmegfelelőbb.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tannoy Mercury 7C - fekete tölgy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tannoy Mercury 7C - black oak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tannoy Mercury 7C - black oak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tannoy Mercury 7C - Black Oak. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tannoy Mercury 7C - Black Oak.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ