30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

TaoTronic TT-SK03

Termékkatalógus
TaoTronic TT-SK03
4,5 9 értékelés
Bluetooth hangszóró - Zuhanyzóba, vezeték nélküli, védelemmel a fröccsenő vízzel szemben, beépített mikrofonnal, akár 6 órás üzemidővel
Kód:  TTa0001 Termékszám:  TT-SK03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TaoTronic TT-SK03

A TT-SK03 vezeték nélküli hangszóró a TaoTronic márkától kompakt méretekkel és alacsony tömeggel rendelkezik, ezért remek partnered lesz nem csak az otthonodban zuhanyzás közben, de akár a konyhában, vagy az utakon is. Kis mérete ellenére a készülék magas teljesítménnyel és kiváló hangminőséggel rendelkezik. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár hat órán át is hallgasd a zenét, megszakítások nélkül. A felhasználók minden bizonnyal annak a ténynek is örülni fognak, hogy a beépített mikrofonnak köszönhetően a hangszórót telefonáláshoz is használhatod. 

A TaoTronic TT-SK03 hangszóró főbb jellemzői

  • Ellenálló hordozható hangszóró
  • Praktikus tapadókoronggal
  • Vezeték nélküli zenei streaming Bluetooth-on keresztül
  • Vízálló IPX4 szabvánnyal (fröccsenő víz elleni védelemmel minden szögből)
  • A beépített akkumulátor akár 6 órányi zenehallgatást biztosít
  • Telefonáláshoz is használhatod (beépített mikrofon)
  • Kompakt és könnyű

A TaoTronic TT-SK03 hangszóró hosszú üzemidőt kínál

A beépített, tölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár 6 órán át is hallgasd a zenét. Az üzemidő a hangerőn is múlik. Ha szeretnéd feltölteni a hangszóró akkumulátorát, akkor elég csak csatlakoztatni egy USB foglalathoz. Ne fogd vissza magad, és streameld a zenét Bluetooth-on keresztül, akár 10 méter távolságon belül. Így már bárhol élvezheted a kedvenc zeneszámaidat, elég csak az okostelefonodhoz vagy a tabletethez csatlakoztatni a hangszórót, és indulhat a buli. A felhasználók minden bizonnyal örülni fognak a praktikus mikrofon jelenlétének is. Csak csatlakoztasd a telefonodat, és már telefonálhatsz is a kihangosító segítségével. 

A TaoTronic TT-SK03 hangszóró ellenálló kivitelezése

Hála a kültéri tervezésnek, a hangszórót akár a kirándulásokra is elviheted. A készülék tokja ellenálló anyagból áll, amely védi a hangszórót a külső káros hatásokkal szemben. Emellett vízálló is, IPX4 szabvánnyal rendelkezik, így nem kell aggónod amiatt, hogy a fürdőszobában vagy a medencénél hallgatod a zenét. Egy rendkívül praktikus tapadókoronggal is rendelkezik, amivel a tükörre vagy a csempére rögzítheted a hangszórót. Így zuhanyzás vagy fürdő közben is hallgathatod a kedvenc előadóidat.

 

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Funkciók
Mikrofon Kész!
Lejátszási idő
6 óra Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
6 óra Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TaoTronic TT-SK03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TaoTronic TT-SK03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TaoTronic TT-SK03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TaoTronic TT-SK03.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ