30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Tartlet formák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használat
Kalácshoz
(2)
Tarte tatinra
(6)
Anyag
Acél
(2)
Tapadásmentes
(1)
Fém
(3)
Darabszám formában
1 db
6 db
-
Magasság
1,8 cm
2 cm
-
Szélesség
5,5 cm
10 cm
-
Hossz
5,5 cm
10 cm
-
Átmérő
0,7 cm
13 cm
-
Szűrés

A tartlet forma nélkülözhetetlen eszköze a sütést kedvelőknek, akik tökéletes, sima szélű és egyenletesen átsült tésztájú lepényeket szeretnének készíteni. Ezekkel a formákkal nem csak professzionális megjelenésű tortákat készíthetsz - azt is biztosítja, hogy a tészta a közepétől a széléig megfelelően átsüljön. A megfelelő tartlet forma kiválasztása nagy hatással lehet a sütés végeredményére. Olvass tovább, és tudj meg többet a témában.

Tovább

Tartlet forma: miféle eszköz?

A tartlet forma apró, ropogós, krémes tésztából készült sütemények készítésére alkalmas. Ezeket a süteményeket gyakran különféle édes vagy sós töltelékkel töltik meg. Eredetileg a francia konyhából származnak, és változatosságuk és mutatós megjelenésük miatt népszerűek. Desszertként, de előételként is kiválóak, vagy menük részeként is fogyaszthatók. A tartletek bonyolultnak tűnhetnek, de elkészítésük igen egyszerű.

Milyen anyagból készül a tartlet forma?

A tartlet forma nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik szeretik otthon elkészíteni ezeket az édes vagy sós finomságokat. Fontos, hogy olyan formát válassz, amely minőségi anyagból készült. Ismerd meg, milyen anyagból készült tartlet forma típusokat választhatsz.

  • A szilikon tartlet forma népszerűek a rugalmassága miatt. Könnyen ki lehet venni belőle a kész süteményt.
  • Az acél tartlet forma kiváló hővezető képességgel rendelkezik, ami csökkentheti a sütési időt. Sokuk tapadásmentes felülettel van ellátva.
  • Az ónozott tartlet forma hagyományos megjelenést biztosít. Gyakran használják hivatásos pékek.
  • A tapadásmentes bevonattal ellátott tartlet forma ideális azok számára, akik nem akarnak túl sok zsírt vagy olajat használni.

Az acél és az ónlemez mellett más fém tartlet forma típusokkal is találkozhatsz. Az egyéb fémből készült változatok erősek és kellemesen tartósak lehetnek, de mindig kezelni kell őket, hogy ne rozsdásodjanak.

Fontos, hogy a tartlet forma hőálló legyen

A tartlet forma esetén fontos a tartósság, ezért a hőállóságot is figyelembe kell venni, különösen akkor, ha magasabb hőmérsékleten tervezel sütni. A legtöbb formát úgy tervezték, hogy ellenálljon a normál sütési hőmérsékletnek, de mindig érdemes ellenőrizni a maximálisan ajánlott hőfokot.


tartlet forma
Egy tartlet forma

mini tartlet forma
Tartlet forma több süteményhez

i

A formák nemcsak anyagukban, hanem megjelenésükben és a bennük készíthető darabok számában is különbözhetnek. Míg egyes formák csak egy darabot tartalmaznak, mások akár 15 lyukkal is rendelkezhetnek, amelyeken egyszerre kisebb tortácskák készíthetők.

A tartlet forma méretei

A tartlet forma különböző méretű lehet, a mini verziótól a nagyobb változatig. Az 5 cm-es tartlet forma a klasszikus méret, de találhatsz nagyobb, például 10 cm-es formákat is. Válassz méretet annak megfelelően, hogy mekkora süteményt készítenél.

Mosogatógépben mosható-e a tartlet forma? Ez az anyagtól függ, ezért érdemes követni a gyártó utasításait, mivel egyes anyagok hajlamosabbak lehetnek a mosogatógépben való használat miatti kopásra vagy sérülésre.

Perforált tartlet forma

A perforált tartlet forma típust úgy tervezték, hogy a tészta egyenletes sütését biztosítsák a kis lyukaknak köszönhetően, amelyek átengedik a forró levegőt. Ezek a lyukak megakadályozzák a nedves foltok kialakulását, és biztosítják, hogy a sütemény alja és oldala ropogós és aranybarna legyen. A perforált tartlet forma különösen alkalmas olyan receptekhez, ahol a tésztának tökéletesen meg kell sülnie anélkül, hogy a töltelék túlsülne vagy kiszáradna.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sütőforma - süteményre- 6 darabos készlet. Különböző típusú tésztákból készíthetsz sós és édes desszerteket egyaránt. Anyaga: fém tapadásmentes felülettel. Mérete: átmérője 7 cm, magassága 2 cm. Legfeljebb 200 ° C- on használható, mosogatógépben nem mosható.
2 290 Ft

2.
Sütőforma - torta - készlet 6 db. Tapadásmentes felülettel. Méretek: pr. 9 cm, m. 2 cm. Max. 200 ° C
2 490 Ft

6 termék
5,0
Orion Sütőforma, fém kosárka, TARTLETS, átm. 5,5 cm, 6 db
Sütőforma - típusa: tarte tatinra, fém, 5,5 × 5,5 cm, mosogatógépben mosható, maximális hőmérséklet 200 °C
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIFO013
4,8
ORION TARTLETS fém kosár forma 7 cm átmérő, 6 db
Sütőforma - süteményre- 6 darabos készlet. Különböző típusú tésztákból készíthetsz sós és édes desszerteket egyaránt. Anyaga: fém tapadásmentes felülettel. Mérete: átmérője 7 cm, magassága 2 cm. Legfeljebb 200 ° C- on használható, mosogatógépben nem mosható.
2 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIFO4006
5,0
ORION Fém sütemény forma TARTLETS átm. 9 cm 6 db
Sütőforma - torta - készlet 6 db. Tapadásmentes felülettel. Méretek: pr. 9 cm, m. 2 cm. Max. 200 ° C
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIFO794
5,0
ORION Fém sütemény forma TARTLETS átm. 11 cm 6 db
Sütőforma - a tapadásmentes felületű sütemény segít sütni a mini süteményeket - édes és sós. 6 db-os készlet Anyag: fém tapadásmentes felülettel. Max. 200 ° C Méretek: pr. 11 cm, h. 2 cm.
2 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIFO848
Tognana Piteforma, 4 db, CHERRY SWEET CHERRY
Sütőforma - típusa: tarte tatinra, acél, 1,8 × 10 × 10 cm m×sz×h), mosogatógépben mosható, maximális hőmérséklet 220 °C, darabszám a csomagban: 4 db
5 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TOGST723
TORO TARTALETTE SÜTŐFORMÁK KÉSZLETE 2 db, 12,7x11,5x2,8 cm
Sütőforma - típusa: tarte tatinra, acél, darabszám a csomagban: 2 db
2 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TORPF560

Tartlet formák

A Tartlet formák kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Tartlet formák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tartlet formák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tartlet formák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tartlet formák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ