A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

Hajformázó tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Amennyiben az általad választott Hajformázó tartozékok termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Hajformázó tartozékok - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Hajformázó tartozékok termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Hajformázó tartozékok vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Hajformázó tartozékok vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Hajformázó tartozékok kategóriára

Segítünk választani az alábbi Hajformázó tartozékok közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Hajformázó tartozékok - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Hajformázó tartozékok alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
4 termék
REVLON RVDR5327 One-Step Paddle Brush
Kiegészítő - gyors szárításhoz és simításhoz, kompatibilis a Revlon One-Step Volumizer Plus és a Blow-Dry Multi Styler készülékekkel, ionizáló technológia, minden hajtípusra, megakadályozza a göndörödést és az elektrosztatikus feltöltődést, fekete színben
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVnst73
REVLON RVDR5325 One-Step Round Brush
Kiegészítő - a hajtövektől göndör fürtök és hullámok létrehozásához, kompatibilis a Revlon RVDR5298E és RVDR5333E készülékkel, megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést és a göndörödést, rövid hajra is alkalmas, kerámia felület, fekete színben
6 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 19.
Termékkód: REVnst59
REVLON RVDR5335 One-Step 32mm Curler
Kiegészítő - laza hullámok készítéséhez, kompatibilis a Revlon RVDR5298E és RVDR5333E készülékekkel, egyenletesen osztja el a hőt, megakadályozza a göndörödést, rövid hajra is alkalmas, háromszoros kerámia-turmalin felület, fekete színben
6 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: REVnst58
REVLON RVDR5326 One-Step Root-Drying Concentrator
Kiegészítő - a haj előkészítéséhez és szárításához hajformázás előtt, kompatibilis a Revlon RVDR5298E és RVDR5333E termékekkel, a fejbőrtől szárít, fekete színben
6 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: REVnst66
RowentaRowenta CF9720F0 Ultimate Experience hajformázó (BEMUTATÓ) Leteszteltük az abszolút újdonságnak számító Rowenta CF9720F0 forgókefés hajformázót, mely elsősorban az ionizációs technológiában és az extra kíméletes hajápoláshoz szükséges speciális felszerelésben jeleskedik. Ismerd meg, hogyan kell ezzel a vonzó eszközzel dolgozni,...
Egy hajformázó beszerzését tervezed? Olvasd el a segítő jellegű útmutatónkat, melyben tanácsokat adunk azzal kapcsolatban, milyen paraméterekre figyelj a hajformázó kiválasztása során – hogy ez a hasznos segédeszköz jól és hosszú távon szolgáljon.

Hajformázó tartozékok

A Hajformázó tartozékok kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Hajformázó tartozékok – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajformázó tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajformázó tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajformázó tartozékok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ