A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hossz
41 cm
233 cm
-
Rendeltetés
Síléchez
(1)
Sícipőhöz
(3)
Sisakhoz
(1)
Sífutó léchez
(5)

A sításka, sícipő vagy sisak nagyon praktikus része a sífelszerelésnek. A síelés befejezése után a sításka kényelmes szállítást biztosít, ugyanakkor megóvja a táska tartalmát a hótól és felszereléshez tapadó egyéb szennyeződésektől is. Nézzük, milyen sításkák kaphatóak és milyen szempontok szerint érdemes választani. 

Tovább

Óvd a sífelszerelésed - szerezz be sításkát, sízsákot

A sífelszerelés védelmére érdemes mindig gondot fordítani. Erre kiválóan alkalmasak a különféle sításkák és -zsákok, melyek a sílécek, sícipők és egyéb felszerelés védelme mellett könnyű szállítást is kínálnak.

Első a kényelem - szerezz be sícipő táskát

A sícipő táska biztosítja a kényelmes szállítást és a sífelszerelés védelmét. A sícipő táska lehet háton hordozható, ami egészségesebb és kényelmesebb, vagy csak vállszíjjal felszerelt, amely rövidebb távolságokra  alkalmas. Egyéb táskák megoldást kínálnak más dolgok, például sisak, síszemüveg vagy egyéb felszerelések szállítására és tárolására az egész hétvégére.

i

Ha nem akarsz hideg sícipőt felvenni, beszerezhetsz fali vagy autóaljzatba csatlakoztatható táskát is, amely előmelegíti a cipőt. Ezenkívül léteznek olyan táskák is, melyek kisszékként használhatóak huzakodáskor, s bármikor felállíthatók és szétszedhetők.

A síléc vagy snowboard táska megkönnyíti a szállítást

A sításka védi a sílécet a szükségtelen karcolásoktól, és megkönnyíti a szállítást is. A sílécek és síbotok is a táskába férnek, illetve vannak modellek, amelyekben több síléc és síbot is tárolható. A sításkák vízálló anyagból készülnek, így nedves sílécek tárolására is alkalmasak. Hosszanti cipzárral és vállszíjjal rendelkeznek.

A sisak és a csizma fedele
Táska sisak és sícipők tárolására

vak na lyže 2 páry
Sításka

Sításkát a felszerelésed mérete szerint vásárolj

Választáskor győződj meg arról, hogy a sízsák vagy sításka megfelelő méretű. Persze univerzális táskákkal is találkozhatunk, de ez inkább a kivétel.

  • A sícipő táska a legtöbb esetben univerzális méretű, ami azt jelenti, hogy nem kell figyelembe venni a táska méretét. Ha a táska mégsem univerzális, akkor a méretét megtaláljuk a táska paraméterei között.
  •  Sításkát nem csak a tárolni kívánt sílécek száma szerint kell választani, hanem elsősorban a sílécek hossza szerint. Létezik akár 170 cm-es sízsák is, így nem kell aggódnod, hogy nem kapsz megfelelő méretű táskát a síléceidhez.

A sításkák kialakításuknak köszönhetően gyakran állíthatóak is. Ez azt jelenti, hogy különböző hosszúságú sílécekhez használhatóak.

Tágas sízsák autóhoz - akár 4 pár síléchez is

Ha tágas autód van, akkor a síléceket közvetlenül az utastérben is tárolhatod. Ebben az esetben a legmegfelelőbb sízsák az, amely védi az jármű belső terét és magát a sífelszerelést is. Ha az egész családdal indulsz a hegyekbe, akkor méretes sításkára lesz szükséged - 4 pár síléc elég sok, de minden bizonnyal találsz megfelelő táskát.

Hogyan helyezzük a sításkát a lehető legbiztonságosabban az autóba?

Kíváncsi vagy, hogyan lehet a lehető legbiztonságosabban tárolni a síléceket az autóban? Többtagú családok esetén a legjobb, ha nyílás van a hátsó ülés háttámlájának közepén - csak át kell rajta dugni a léceket, s így akár négyen is beférnek az autóba a sílécekkel együtt. Ha kevesebb hely van, egyszerűen hajtsd le a hátsó üléseket.

i

Vedd figyelembe annak az országnak a vonatkozó jogszabályait, ahol síelni fogsz

Természetesen az autó tetejére szerelhető síléctartók alkalmasabbak a szállításra. Néhány országban tilos a sítartó táska szállítása az autóban. Ezért utazás előtt tanulmányozd az ország vonatkozó jogszabályait, hogy a síelésnek ne legyenek váratlan költségei.

Figyelj minden részletre - a sízsák maximális kényelmet biztosít

A minőségi anyag  magától értetődő, de érdemes fontolóra venni egyéb szempontokat is, amelyek biztosítják, hogy a sízsák tökéletes segítőtárs legyen, és maximális kényelmet biztosítson a szállítás során. Melyek ezek a szempontok?

  • Megerősített fenék a szakadás megakadályozására,
  • külső cipzáras zsebek kisebb tárgyak tárolására,
  • kétirányú cipzár biztonsági zár rögzítésének lehetőségével,
  • polárbéléses zseb szemüveg tárolására vagy eltávolítható rekesz a sisak tárolására,
  • vízálló cipzár.

Tedd még könnyebbé a szállítást kerekes sízsák használatával

A teljes sífelszerelés nagyon nehéz, és cipelése gyakran nehézkes. E probléma megoldásában segít a kerekes sízsák, melyeket általában több pár síléc elhelyezésére terveznek, így nincs szükség egyéb nehéz poggyászokra.

Ha vége a szezonnak: a sításka kitűnő kellék a sífelszerelés tárolásához is

Ha a nyári szezonban megfelelően tárolod a léceket, felszerelésed s következő télen is tökéletes állapotban lesz. A sításka védi a sílécet a portól és a károsodástól. Ügyelj rá, hogy teljesen megszáradjanak mielőtt a zsákba teszed őket, mivel hosszú a távon a nedvesség nem tesz jót nekik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
9 termék
Swix R0280 Single 210 cm
Sízsák - hossz 210 cm, anyag: poliészter
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTswi667
5,0
Elan Gyermek sízsák (1 pár síléc számára), hossza 150 cm
Sízsák - hossz 150 cm, állítható vállpántok
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTms1682
4,8 21×
Elan UNI sícipőtartó táska
Sícipő táska - tömeg:, anyaga: poliészter,
6 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTms1683
Swix R0282 Double 210 cm
Sízsák - hossz 215 cm, anyag: poliészter
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTswi668
Atomic NORDIC SKI SLEEVE Red/Rio Red
Sízsák - hossz 233 cm, anyag: poliészter, állítható pánt
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTatm1862
Leki Cross Country Ski Bag bright red-black-neonyellow 210 cm
Sízsák - hossz 210 cm, anyag: poliészter
21 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlek0920
LENZ Heat bag 1.0 240V/12 V
Sícipő táska - melegít és szárít, 90W ( autó -50W )
86 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlenz234
Fischer ECO XC JUNIOR 1 pár, 170 cm
Sízsák - hossz 170 cm, anyag: poliészter, állítható pánt
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTfis1536
Atomic W BOOT BAG CLOUD BLACK/Copper
Sícipő táska - női, elegáns és praktikus táska cipők és kiegészítők szállítására, könnyű hozzáféréssel a fő rekeszhez és állítható vállpánttal. Tartós anyagból készült, PVC használata nélkül. Az Atomic Cloud termékcsalád része.
12 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTatm1848

Táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz

snowboardingA Stormred sísisakok és gerincvédők csökkentik a sérülések kockázatát A gerincvédő és a sisak a síelés vagy snowboardozás alapvető tartozéka. És ezeket a termékeket a Stormred kiváló minőségben kínálja. Előállításukhoz modern anyagokat használ, miközben a megjelenésről sem feledkezik meg.

Táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz

A Táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz kategóriában összesen 9 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: táskák sílécekhez, cipőkhöz és sisakokhoz vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ