30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Taurus FASHION 2500 IONIC

Termékkatalógus
Taurus FASHION 2500 IONIC
Hajszárító - ionizáló funkció, 8mm-es sűrítő, diffúzor, professzionális AC motor, 2400 W Cool shot a frizura fixálásához, 3 hőmérséklet beállítás, 2 teljesítmény beállítás, kivehető szűrő a könnyű tisztításért
Kód:  TAU008 Termékszám:  T900589 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Taurus FASHION 2500 IONIC

A Taurus Fashion 2500 Ionic minőségi hajszárító ionizáló sűrítő funkcióval rendelkezik, és a diffúzor biztosítja a tökéletes alakú frizurát akár az otthonodban is. A haj minősége alapvető része minden nő személyiségének. Nincs több felálló, szétálló haj, hogy az első benyomást elrontsd. A szárítást a hajszárító ionos funkcióval biztosítja így a hosszú haj több fényt és nedvességet őriz meg hosszútávon.

Miért válaszd a Taurus Fashion 2500 Ionic készüléket?

  • Levegőionizátor funkció
  • Professzionális diffúzor
  • Kivehető szűrő, így könnyen tisztíthatóvá válik a hajszárító
  • Cool Shot funkció rögzíti a frizurát
  • Taurus Fashion 2500 Ionic rendkívül kedvezményes áron kapható

Hajszárító és ionizáló az egyszerű formázáshoz

Az ionizáló funkció minden modern hajszárító, hajsütővas és más hajformázók része, mivel rendkívül jótékony hatással van az emberi hajra. Alapvetően az ionizáló összegyűjti a vizet a levegő molekulákból és a haj belsejébe szállítja azokat, és így megakadályozza, hogy a haj „elektromos” töltéssel rendelkezzen. Hiszen az elektromosság csúnya és ápolatlan megjelenést eredményezhet, és hosszútávon vékony és töredezett hajat garantál. A Taurus fashion 2500 Ionic használatával elkerülheted ezt a kellemetlen jelenséget.

Egyedi hajszárító

A professzionális AC motor 2400 Watt teljesítménnyel közvetíti a tökéletes szárítás minőségét a hajba. A Taurus fashion 2500 Ionic további két szabályozható teljesítménnyel és három hőmérséklet beállítással és a Cool Shot funkcióval rendelkezik a végső fixáláshoz. A kihulott hajakat és a port könnyedén eltávolíthatja a készülék hátsó részén elhelyezett kivehető szűrű segítségével.

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Taurus FASHION 2500 IONIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taurus FASHION 2500 IONIC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Taurus FASHION 2500 IONIC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taurus FASHION 2500 IONIC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taurus FASHION 2500 IONIC.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ