A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

TAURUS Homeland

Termékkatalógus
TAURUS Homeland
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, alkalmas minden padlótípushoz, mikroszűrő, HEPA szűrő és habszűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása és időzíthető takarítás, távirányító és három fokozatú tisztítórendszer, vezérlés távirányítással, portartály térfogata 0,3 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 90 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 61 dB, mérete 7,6 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
90 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TAURV930 Termékszám:  T948893
TAURUS Homeland 90 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

TAURUS Homeland

A neves Taurus Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy több energiád maradjon. Az összes felületre ideális megoldás. Funkciók a padlótisztításhoz törlés. A szűrése kiváló minőségű, így azok is értékelik, akik allergiások. Nemcsak modern funkciókat kínál, hanem kiemelkedő funkcióival is meglepetést szerez. Az okos robotporszívó azután folytatja a takarítást, hogy önmagát feltöltötte. Nem hiányozhat belőle a hasznos alap navigáció. Az alap navigációt véletlenszerűnek is hívják, ugyanis a porszívó véletlenszerűen változtatja meg az irányát, miután akadályba ütközik.

Robotporszívó TAURUS Homeland ...
Robotporszívó TAURUS Homeland ...

A praktikus TAURUS Homeland robot porszívó leglényegesebb előnyei

  • A praktikus Taurus robot porszívó az összes padlótípuson remekül megállja a helyét
  • Takarítás típusa: törlés
  • Allergiások számára kiváló választás
  • Nem hiányozhat belőle a hasznos alap navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátor került bele
  • 4 óra alatt éri el a teljes feltöltést és egyetlen feltöltéssel 90 perc üzemidővel rendelkezik
  • 0,3 l térfogatú portartállyal rendelkezik
  • Csak bizonyos helyiség porszívózására is ki tudod használni
  • Vezérlés: távirányítóval
  • A hozzáadott speciális érzékelők megakadályozzák a lépcsőn való leesést, illetve a bútoroknak való nekiütközést
  • Mikroszűrő, hEPA szűrő és habszűrő típusú szűrővel gyártották Kiváló minőségű
  • Az innovatív háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik a futó tisztítási módtól függően
  • Lehetőség van a takarítás egyéni ütemezésére
  • 1,8 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • Az alapos takarítás érdekében a robot porszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Míg a porszívó takarít, te dőlj hátra kényelmesen - ezt kínálja az ismert Taurus készülék

A feltörléshez nedves törlőkendőt és tisztítószert használ. Kimondottan az olyan padlókhoz ajánlott, amelyek nem érintkezhetnek vízzel. Fapadlókhoz remek választás. Míg a készülék felporszívóz és feltöröl, te dőlj hátra kényelmesen.

Robotporszívó TAURUS Homeland ...
Robotporszívó TAURUS Homeland ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A népszerű Taurus robotporszívó kombinálja a minőségi kialakítást a por tökéletes eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátorral készült. A teljes feltöltést követően a működési ideje 90 perc. Amennyiben az akkumulátor már majdnem lemerül, a robot porszívó a szuper Taurus gyártótól automatikusan a töltődokkolóra megy. Semmivel sem kell foglalkoznod, a porszívó önállóan végzi el a feladatát. A teljes töltöttség eléréséhez szükséges idő: 4 óra. A készüléket távirányító segítségével lehet vezérelni. A makulátlanul tiszta padló érdekében a robot porszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

A szuper Taurus robot porszívó megkönnyíti a munkát az érdekes funkcióival

A szuper Taurus robotporszívó olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. A memóriában tárolható a helyiség térképe az okos feltérképezés funkciónak köszönhetően, így ki lehet választani, hogy mely helyiséget szeretnéd kitakarítani.

Ezzel a robotporszívóval a biztonságos takarítás garantált

A közismert Taurus robot porszívó teljesen megbízható, működésében pedig soha nem hagy cserben. A biztonságos takarítás érdekében a készülék érzékelőkkel van felszerelve, hogy meggátolják a készülék bútoroknak való ütközését, illetve a lépcsőről vagy más magasabban fekvő helyekről való leesését. A robot porszívó mindig befejezi a takarítást. Újratöltés után ott kezdi újra a porszívózást, ahol legutóbb abbahagyta. Ezen túlmenően te magad is ütemezheted a takarítást bármely napra vagy órára. Minden akadályt kikerül, és a tartós kerekeknek köszönhetően a küszöbökön és az átmeneti akadályokon is képes áthaladni 1,8 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó minőségében és megbízhatóságában a közismert Taurus gyártótól

A beépített háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik az éppen futó tisztítási módtól függően. Az ismert Taurus robotporszívó méretei 7,6 × 31 × 31 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 3 kg.

Minőségi szűrőrendszert kínál

Mikroszűrő, HEPA szűrő és Habszűrő típusú, minőségi szűrővel látták el. A habszűrő elsődleges szűrőként szolgál, és a nagyobb részecskék és szennyeződések felfogására szolgál. A mikroszűrő gondoskodik arról, hogy a finom részecskék ne kerüljenek a porszívó motorjába, és ne okozzanak ott kárt. A HEPA-szűrő rendkívül hatékony a kisebb részecskék, például a pollenek, porszemek és poratkák kiszűrésében, így ideális választás allergiások és asztmában szenvedők számára. Így mindenki jobb minőségű levegőt szívhat.

Töltési mód:

töltő adapter és töltőállomás

Kefék:

motorizált

További kiegészítők:

víztartály

Motor típusa:

BLDC

Zajszintje:

61 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Alap Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Alap Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,8 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Időzíthető takarítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mikroszűrő, HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
61 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
31 cm Kész!
Magasság
7,6 cm Kész!
Mélység
31 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TAURUS Homeland Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAURUS Homeland. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAURUS Homeland. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TAURUS Homeland Saugroboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TAURUS Homeland Saugroboter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ