Slevy s AP+ Slevy s AP+

Taurus MITHOS TITANIUM

Termékkatalógus
Taurus MITHOS TITANIUM
3,5 2 értékelés
Trimmelő - haj és szakáll vágására, titán kés, hálózatról működik, 4 fésűhossz (3, 6, 9 és 12 mm-es, a haj, szakáll, bajusz és pajesz vágásához, a csomagban kenőolaj és tisztító kefe is található
Kód:  TAU004 Termékszám:  T902210 Gyártó honlapja:

Taurus MITHOS TITANIUM

A  Taurus Mithos Titanium 200 V-os trimmelő klasszikus megjelenésű, luxus kivitelű készülék. A titán pengéket haj és szakáll vágására tervezték, de a bajusz és a pajesz is pontosan alakítható velük.

A Taurus Mithos Titanium trimmelő főbb tulajdonságai

  • Minőségi titán pengék
  • Ergonomikus kialakítású hajvágó
  • Elegáns kialakítás
  • Kedvező ár
  • A csomag tartalmaz négy fésűt, kenőolajat és tisztító kefét

Elegáns test titánnal

A Taurus Mithos Titanium trimmelő ideális kialakítása révén a készülék kezelsée egyszerű és kényelmes. A 4 darab fésű segítségével pontosan beállíthatod a kívánt vágáshosszt 3, 6, 9 vagy 12 cm-re. A pengék titánból készültek, amely egy erős, de mégis meglepően könnyű fém, és ellenáll a korróziónak.

Hajvágó eszközök

A csomagban található kenőolaj és a tisztítókefe a készülék karbantartására szolgál. Ezen kívül a pengéket egy levehető kupak is védi, így tovább maradnak tiszták és a készülék tárolása is biztonságos.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Taurus MITHOS TITANIUM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taurus MITHOS TITANIUM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Taurus MITHOS TITANIUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taurus MITHOS TITANIUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taurus MITHOS TITANIUM.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ