Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Távirányítós dugaljak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(1)
Szűrés

A távirányítós konnektor bel- és kültéren is egyaránt alkalmas a nehezen hozzáférhető készülékek csatlakoztatásához. A speciális kapcsolási mechanizmusnak köszönhetően a távirányítós dugalj a kanapé kényelméből is kényelmesen vezérelhető. Csak csatlakoztasd egy meglévő aljzatba, és párosítsd a mellékelt távirányítóval. Az alábbi sorokban segítséget nyújtunk a megfelelő távkapcsolós konnektor kiválasztásában.

Tovább

A távirányítós konnektor előnyei és hátrányai

A távirányítós dugalj rendelkezik néhány előnnyel a hagyományos konnektorokkal szemben, viszont van egy-két negatív tulajdonsága is. Melyek ezek?

  • Kényelmes be- és kikapcsolás
  • Gyors és egyszerű telepítés
  • Praktikus kültéri használatra is
  • Ideális a fogyatékkal élők számára
  • A konnektorhoz elemre van szükség
  • Magasabb vételár

i

A távkapcsolós konnektor továbbfejlesztett változata a smart aljzat, amelyet az otthoni WiFi hálózathoz csatlakoztatva az okostelefonoddal vagy virtuális asszisztenseddel vezérelhetsz.

A megfelelő távirányítós dugalj kiválasztása

A távirányítós konnektor típusokat a következő paraméterek alapján választhatod ki.

Mekkora a távirányítós konnektor hatótávolsága?

A távirányítós dugalj hatótávolsága típusonként változik, de általában 15 - 30 méter. Ezért javasoljuk, hogy előzetesen mérd le azokat a távolságokat, amelyek közt a leggyakrabban működtetni szeretnéd az aljzatot. Óvatosan válassz, mivel a megadott hatótávolság nyílt területen végzett mérésekből származik, így a beltéri akadályok jelentősen csökkenthetik a távirányítós dugalj hatótávolságát.

A több gombbal rendelkező vezérlő mindenképpen jól jön majd, ha további aljzatokat kell csatlakoztatnod a távirányítóhoz.

IP védelemmel ellátott távirányítós konnektor kültéri használatra

A kültéren található készülékeket távolról szeretnéd be- és kikapcsolni? Akkor a kültéri távirányítós konnektor pont Neked való. Ezek a típusok speciális IP védelemmel rendelkeznek, amely egy egyedi szabvány szerint védi a konnektort a víztől és az egyéb behatásoktól. A leggyakoribb szabványok közé tartoznak az alábbiak:

  • Az IP20-as védettségű távirányítós konnektor csak a 12 mm-nél nagyobb tárgyak ellen védett.
  • Az IP44-es távirányítós konnektor az 1 mm-nél nagyobb tárgyak és a minden szögből érkező víz ellen védett.

A távirányítós dugalj maximális terhelhetősége

A távirányítós konnektor maximális terhelhetősége wattban (W) és amperben (A) van jelölve. Ezen határérték túllépése rövidzárlatot, áramkimaradást vagy legrosszabb esetben tüzet is okozhat. A csatlakoztatott készülék bemeneti értékei általában a mellékelt kézikönyvben találhatók.

i

A távirányítós konnektor időzítő funkcióval ellátott modelljei lehetővé teszik az automatikus be- és kikapcsolást a távirányító segítségével.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
3,5
EMOS SCHUKO távirányítású aljzatok, IP44
Aljzat - távirányítható aljzatok, 2x aljzat + 1x távirányító, SCHUKO típusú (nem CZ, PL és SK tagországokban való használatra), feszültség/áram: maximum 250V/13A, maximum terhelés: 3000W, IP44 védelem, műanyag, aljzatok száma: 1x 2P + PE, távirányító: 1x CR2032 3V elem (tartozék), jeltartomány: szabadban 30 méteres távolságig, aljzatok manuális hozzárendelése a vezérlőhöz könnyen megtanulható, nincs szükség telepítésre, távirányító bekapcsolása után a vezérlőhöz automatikusan párosítva lesz a csatlakozó, akár 4 aljzat vezérlésére egyszerre, kültéri használatra
7 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HUc002

Távirányítós dugaljak

A Távirányítós dugaljak kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Távirányítós dugaljak – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó távirányítós dugaljak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb távirányítós dugaljak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: távirányítós dugaljak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ