Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

Archív - Golfos távolságmérők

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés
5 termék
Garmin Approach Z80
Lézeres távolságmérő - GPS golfozáshoz, színes térkép a pályáról és a greenről, precíziós, akár 20cm-es távolság-bemérés 320m-ről, optikai képstabilizátor, előre felvett pályaadatok több mint 41.000 golfpályáról
Megszűnt
Termékkód: PPappz80
2,0
Nikon Coolshot 80VR
Lézeres távolságmérő - ideális golfozáshoz, 915 méterig, 6x nagyítás, 21 mm-es objektív, gyors és stabil HYPER READ mérés, VR technológia a rezgéscsökkentéshez, LOCKED ON technológia
Megszűnt
Termékkód: OI708c3e
4,5
Nikon Coolshot 40
Lézeres távolságmérő 590 m, 6x nagyítás, objektív átmérője 21 mm
Megszűnt
Termékkód: OI708c3d
Nikon 40i Coolshot
Lézeres távolságmérő - 590 méterig, 6x nagyítás, objektív átmérője 21 mm
Megszűnt
Termékkód: OI708c3c
Nikon Coolshot 20
Lézeres távolságmérő - 500 méterig, 6x nagyítás, objektív átmérője 20 mm
Megszűnt
Termékkód: OI708c3b
mobiltelefonokCorning Gorilla Glass védőüveg - a legújabb verziók, típusok, eredet Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
Csúcskészülék, fejlett konstrukció és legendás forgatható lünetta. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy Watch3 az egyik legjobban felszerelt okosóra a piacon. Ám az ára húzós lehet.
cikkOkosórával a jobb kondíció felé Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
A Garmin számos lenyűgöző okosórát mutatott be a 2019-es IFA-n. Többek között a népszerű Garmin vívoactive termékcsalád új generációját is, amelyet most közelebbről is megnézünk.
Végre itt a legnagyobb újdonság a Garmin aktivitásmérők világában. A Fenix 6 sorozatot hivatalosan 2019. augusztus 29-én mutatták be. Vajon milyen újításokat kínál az intelligens sportórák világában? Eláruljuk, hogy a legjelentősebb javulásra az akkumulátor...
További cikkek
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ