Tchibo Caffé Crema Cafissimo Kolumbia Andino

Termékkatalógus
Tchibo Caffé Crema Cafissimo Kolumbia Andino
4,5 6 értékelés
Kávékapszula 10 kapszula tele friss ízű kávé podthuje lime fény hang a gépbe Cafissimo
Kód:  TCHACC12 Termékszám:  476252 Gyártó honlapja:
Tchibo Caffé Crema Cafissimo Kolumbia Andino Megszűnt

Tchibo Caffé Crema Cafissimo Kolumbia Andino

Teljes íz egy csipetnyi mész

Kávészemek gyártására szánt kávé Caffé Crema Kolumbia Andino termesztett trópusi éghajlat, állandó hőmérsékletet. Ez lehetővé teszi, hogy az éghajlat lassú érési kávébab, amely fokozatosan formálja a finom fűszeres illat, egy csipetnyi friss lime. A folyamat a fejlődő külön pörkölés tökéletesen megkülönböztethető íze ennek a nagy kávét.

Rendszer vákuum-lezárt kapszula, amelyben a kávé darálás, mindig garantálja a tökéletesen friss ízt az egyes csészében. Ezzel a rendszerrel, az egyes komponenseket a aroma frissen őrölt kávé tökéletesen megmarad, és engedni, amíg a főzési.

A kávé kapszulák csak arabica kávé a legjobb minőségű. Kávét termesztenek nagyobb magasságokban, amely biztosítja lassabb érése kávészemek. Lassabb érési ad több időt, hogy dolgozzon ki egy utánozhatatlan különböző illatok. Amikor köszörülés, Tchibo Espresso kávé kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemek.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Caffé Crema Kolumbia Andino
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Caffé Crema Cafissimo Kolumbia Andino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema Colombia Andino. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Caffé Crema Colombia Andino. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Caffé Crema Kolumbien Andino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Caffé Crema Kolumbien Andino.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ