Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL
4,0 2 értékelés
Kávékapszula - 10 XL kapszula, 82 g, eszpresszó lágy, bársonyos habbal, Cafissimo kávéfőzőkhöz - 126,37 Ft/1 porce
Kód:  TCHACC27 Termékszám:  483644 Gyártó honlapja:

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL

A hermetikusan lezárt Tchibo kávékapszulák ízletes és minőségi eszpresszót rejtenek lágy, és bársonyos habbal a tetején. Ez a kávé olyan fenntartható gazdaságból származik, amely odafigyel a környezetre, amelyben élünk, tisztelve az embereket, az állatokat, és a növényeket. A kapszulás kávé elkészítéséhez alkalmas kávéfőzők környezettudatosak és energiahatékonyak. A Cafissimo kávékapszulák gyorsan, könnyen és professzionálisan készülnek el. A levegővel történő érintkezés megakadályozásának köszönhetően minden egyes kapszula csodás aromájú és testes kávét rejt magában. Kényeztesd magad a kávéval, amely minden napot élvezetesebbé tesz!

A kapszulák tulajdonságai

  • Csomagonként 10 darab
  • Minden egyes kapszula finom, bársonyos habbal ellátott eszpresszót rejt
  • Hermetikusan lezárt kapszulák
  • Cafissimo kávégépekhez 
  • Erős és kellemes íz
  • A környezetvédelem és az energiahatékonyság jegyében tervezték őket
  • A kávékapszulák elkészítése egyszerű és gyors

Erős kávé csodálatos aromával

A Tchibo évek óta népszerűségnek örvend az egész világon. Fogyasztóinak minőséget, kellemes ízt, és utánozhatatlan aromát kínál, amelyet az otthonod kényelmében élvezhetsz. A lakosság nagy része naponta több csésze kávét is fogyaszt. A minőségi kávé ösztönző hatással van rád és energiával tölt fel reggelente, vagy egy finom ebédet követően. A Tchibo kávé azonban nem csak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem mélyebb jelentéssel tölt meg minden egyes csészét – a világon élő emberek és a természet kapcsolatának megértésével.

Tchibo

A Tchibo márka nem csak a legkiválóbb minőségű kávét foglalja magában, hanem a környezettel, állat- és növényvilággal, és mindenek felett a kávétermesztő emberekkel való törődést is. A Tchibo folyamatosan a hosszú távú folyamatok megvalósítására törekszik, beleértve a nyersanyag kitermelést, a termékfejlesztést, és az újrahasznosítást. 2006 óta a cég az üzleti fenntarthatóságon dolgozik, amely szerves részét képezi a Tchibo stratégiájának.

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ