30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma
4,8 26 értékelés
Kávékapszula - 10 kapszula, krémes kávé lágy aromával és selymes állaggal, Cafissimo kávéfőzőkhöz - 110,63 Ft/1 porce
Kód:  TCHACC04 Termékszám:  464512 Gyártó honlapja:
Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma Megszűnt

Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma

Kiemelkedően finom íz

Finom bársonyos hab, legjobb 100%-os arabica kávészemek és ízletes zamat. Ez a Tchibo Fine Aroma kávé. Az új recept szerinti kávé még érzékibb ízt ad. A kávé könnyű gyümölcsös tónusa és lágy alapja által nagy örömöt okoz ezt a kávét inni. A kávészemek kíméletes pörkölése erősíti a kiváló kávé ízét.

A vákuum-lezárt kapszulák rendszere, amelyben a darált kávé van, mindig garantálja a tökéletesen friss aromát az egyes csészékben. Ennek a rendszernek köszönhetően a friss darált kávé egyes ízkomponensei tökéletesen megmaradnak, és csak a kávé kipárolgásakor szabadulnak fel. A kapszulák a Tchibo Cafissimo kávéfőzőhöz használhatók.

A Tchibo kávé kapszulák kizárólag a legmagasabb minőségű arabica kávét tartalmazzák. A kávét magasabban fekvő területeken termesztik, ami biztosítja a kávészemek lassabb érését. A lassabb érés több időt ad utánozhatatlanul élénk aromájának kialakulásához. A Tchibo Espresso kávé darálása során kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemeket használnak.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Caffe Crema Fine Aroma
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Caffe Crema Fine Aroma.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ